Jump to content

Moto Zajednica

sveta.aprilia

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki rv125 Van Van

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sveta.aprilia's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na brzom odgovoru. Nisam ga jos uzeo dvoumim se zbog delova posto je moje iskustvo vezano za motore slabo, a samim tim i iskustvo sa delovima.
  2. Pre svega pozdrav svima, Zanima me da li posoji problem u nalazenju delova za Suzuki tu250x 2011 ili neki slican problem s obzirom da se model ne prodaje kod nas a koliko mi se cini nema ga ni u okolnim zemljama? Unapred hvala.
  3. Kupujem levi retrovizor za Apriliu SR50 2007. godiste je skuter
  4. jel si siguran da ga ima kod nas!?
  5. Koiko kosta i gde moze da se kupi?
  6. sveta.aprilia

    kofer

    Pozdrav,kupio bih kofer za apriliu sr50 a nikad nisam imao iskustva sa tim,pa me zanima kako se krecu cene i velicine, da li treba uzeti novi ili je mozda bolje polovni?unapred hvala
  7. Pozdrav svima,odlucio sam da poradim na svom auspuhu posto je malo zardjao.. Zanima me koji se sprej treba naprskati posle smirglanja?
  8. Ja sam vise za naked...a posto jos nisam vozio nista osim skutera poceo bi sa 125cc..nego razmisljam kada bi se oducio za cagivu i stavio na stranu prakticnost i udobnost maxi-skutera da li bi se kasnije pokajao zbog kvaliteta motora zato pitam da li neko zna nesto o cagivi raptor?
  9. Hvala na dosadasnjim odgovorima.Razmisljam se, imam jos nekih mesec dana taman dok ne prodam skuter...ali zanima me da li je neko imao iskustva sa cagivom raptor 125cc i da li je to kvalitetan motor?
  10. E ovako kupujem motor i ne mogu da se odlucim izmedju beverly-a 250cc i cagive raptor 125cc!?imam 19 godina i 4 godine vozim skuter tako da za sad nisam imao iskustva se menjacem tj nikad nisam vozio brzinca...
  11. Pozdrav svima,Zovem se Sveta imam 19 godina motor vozim 4 godine.Vozim apriliu skuter sr50r,al nadam se da ce se to uskoro promeniti...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja