NeCi 176 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan i ja porucio preko sekule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E posto se spremamo za daleke pute (Hilandar) malo se obnavljala moto garderoba .Ja predjoh na Gore-Tex pa kako mi bude . Nije samo za zimu vec for all seasons. Ova Rukka sija bruka ja nevide da neka jakna ima jaci fluoroscentni materijal sto je po meni bitno da bi te l sa ledja uocili..Rukka je uzeta za sina posto nije imao ni jednu a i ja cu se grebem . A pale su tu i dve nove kacige 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna oprema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano April 8, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cika Crni prenesi utiske kako radi oprema dok je jos ladnjikavo, posto cu uskoro i ja morati menjati jaknu i pantalone.... nesto mi se sve suzilo od kako sam se ozeniJo .... valjda od praska 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 8, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije prasak,i meni se do desava od kako sam se ozenio.Studiram to vec par godina i skontam da je za sve kriva "tvrda voda" u ves masini! Oce to . . . Promenio April 8, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 8, 2013 (promenjeno) МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan хахаахх проћи ће и то и ја сам сав био набреко и сад полако сплашњавам!!! Promenio April 8, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Cika Crni prenesi utiske kako radi oprema dok je jos ladnjikavo, posto cu uskoro i ja morati menjati jaknu i pantalone.... Vidi Dare ovu Rukku nisam jos vozio,juce mi stigla.A IXS sam nosio kad sam isao po Varadera u servis da ga podignem(30-03-2013) i od Boleca do 29-og sam se oznojio.Nisam ni otvarao luftere reko sta ce mi jos je ladno,ispod jakne sam imao samo neku tanku podkosulju doduse bila je pamucna a negde procitah da ispod Gore-texa trba sinteticke stvari da se nose .Tako da za zimu nema zime e sad ce da vidimo kad uprzi +30 kako ce da bude sa skinutim zimskim uloskom i otvorenim lufterima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Cika Crni oprema je vrh vrhova .Sta si uzeo od kaciga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Crni, koliko su kostale jakne? IXS izgleda mnogo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Crni, koliko su kostale jakne? IXS izgleda mnogo dobro. IXS -30.000 na akciji u Moto Landu u Decembru , prava cena bila 52.000 Rukka(preko e-baya) 300 evra + 20 posto za uslugu donosenja ovom nasem Milosu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posl'o Sekula opanke za motorić... Nisu baš zimske jer imam one Gepard cokule ali će poslužiti za ostali deo sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 11, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ih Sale, gde nađe baš te najskuplje! Sada ćeš morati da uzmeš još jedan par za ženu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan .... rukavice neoprenske lovacke .... Druže, kakve su te rukavice na kiši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 30, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan .... rukavice neoprenske lovacke .... Druže, kakve su te rukavice na kiši? I nisu neke. Natope se vodom, malko bude i ruka vlažna, ali nije zima. Bar meni. Leti mi to uopšte ne smeta, a vozi sam po kišnom vremenu i na 10-ak stepeni sa njima (30-70km razdaljine u jednom pravcu) i nisam se smrzao. E, prošle godine sam na nekih 6-7 stepeni vozi sa njima malo duže (nije bilo kiše, magla neka i vlags) i posle 150-160 km sam morao da stanem da udjem u neko kafanče i ogrejem ruke. Pa nastavio dalje. Onda sam kupio i kožne rukavice koje istina još nisam koristio, ali ću ih isprobati u četvrtak-petak, kad stane kiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Octobar 16, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na popustu su HELD navlake za ruke, narucene preko Sekule tako da se ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Octobar 29, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Held krznene navlake za ruke i svecica ( blizi se servis na 30K ) Razmisljao sam o ugradnji grejaca rucica ali mislim da je ovo bolje resenje ( dodatno opterecenje za regler, namotaje... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Од зимске опреме тј опреме за хладне дане ове године сам набавио још 20-ак килограма. Можда звучи шашаво али мени више није хладно :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fantastična stvar! Od kada sam to kupio, ruke su se neobično raduju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Novembar 14, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bogme napolju je zahladnelo, pogotovo ujutru .... zato, vreme je da se vade stvari zimske rukavice termo, gornji i donji deo stigla nova jakna, dosta bolja od ove koju nosim namontirane gace za ruke i vise nego odlicno rade posao .... sta da radim kad volim da vozim, sezona jos traje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 16, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio i ja ove preko Sekule, za te pare predobre. I kod mene sezona jos traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Може ли нека препорука за зимске рукавице,или барем неке које могу помоћи на температурамо око 5-10 степени Јуче сам напокон схватио да су ми потребне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Septembar 28, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zim. rukavice + navlake za ruke na toj temp. pri voznji daljoj od 20km postaje problem ( moj slucaj ), ne znam odakle ali prsti se koce polako. Pre par dana narucio sam Saito grejace rucica, pa kad prodje neko vreme javljam rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Octobar 17, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Zim. rukavice + navlake za ruke na toj temp. pri voznji daljoj od 20km postaje problem ( moj slucaj ), ne znam odakle ali prsti se koce polako. Pre par dana narucio sam Saito grejace rucica, pa kad prodje neko vreme javljam rezultat. Imam te rucice vec godinu dana skoro, vrhunska stvar ali moras imati i zastitu od vetra ispred njih jer ih vetar ohladi. Takodje im je mana sto imaju zastitu od praznjenja akumulatora tako da se na 12,2 volta vec gase,a to se desi recimo kada su upaljeni grejaci, migavci,dugo svetlo i stop svetlo, i jos ako stisnes sirenu... i jos ako nisi doveo struju direktno sa akumulatora... Ugase se i samo primetis da ti postaje hladnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Octobar 17, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Zim. rukavice + navlake za ruke na toj temp. pri voznji daljoj od 20km postaje problem ( moj slucaj ), ne znam odakle ali prsti se koce polako. Pre par dana narucio sam Saito grejace rucica, pa kad prodje neko vreme javljam rezultat. Imam te rucice vec godinu dana skoro, vrhunska stvar ali moras imati i zastitu od vetra ispred njih jer ih vetar ohladi. Takodje im je mana sto imaju zastitu od praznjenja akumulatora tako da se na 12,2 volta vec gase,a to se desi recimo kada su upaljeni grejaci, migavci,dugo svetlo i stop svetlo, i jos ako stisnes sirenu... i jos ako nisi doveo struju direktno sa akumulatora... Ugase se i samo primetis da ti postaje hladnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...