MP3 216 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad cu pogledati... A sto se tice jacine, da uzmem iste kao sto su mi i fabricke? Iskreno ne znam sta bih ti rekao, ali pitaj tamo slobodno sve sto te zanima. Oni likovi (frikovi) tamo sto rade znaju sve zivo sto se tice struje, tako da te nece slagati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 23, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Marre, hvala na odgovoru! Ja sam naručio ovu http://dx.com/p/xm-l-t6-3-led-5-modes-1800lm-smooth-aluminum-drop-in-led-module-w-temperature-control-114013?rt=1&p=2&m=3&r=2&k=1&t=1&s=35241&u=114013 i u kombinaciji sa nešto 'malo' LED traka iz MikroPrinca, nadam se da ću dobiti željeni rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je tamo cudna ekipa, ali se zavrsi posao uvek!!! Hvala, sad cu pogledati... A sto se tice jacine, da uzmem iste kao sto su mi i fabricke? Iskreno ne znam sta bih ti rekao, ali pitaj tamo slobodno sve sto te zanima. Oni likovi (frikovi) tamo sto rade znaju sve zivo sto se tice struje, tako da te nece slagati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala MP3, onda cu se kod njih sve raspitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da se kupe diode za stop/poziciju ,dvopolne nabodne ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ja sam na AA stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan gde si uzeo ,koja cena??? nema u temi kolko ja vide da si slikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Dark Shopu, cena mojih je 1800 komad, a novija generacija sa socivom je 2500 komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ima ovakve http://i49.tinypic.com/346kndv.jpg ali meni trebaju one nabodne njih nisam naso... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis nabodne, ne razumem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan vake... http://darkshop.rs/images/ubodna%20dioda%201sprat.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 27, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koje bezobrazluk cene u ovom Darkshopu...strasno...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa to ti zoves nabodne. Najsigurnije je da ga zvrcnes na mob... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @Marre Uzas brate, ja sam se slogirao kad sam video cene!! Ljudi, nemoj da kupujete o ovim prevarantskim radnjama, ove LED sijelicice sto su Alex i Dare kupili za 2500 soma, na dx.com ili na aliexpres.com kostaju 6 dolara sa sve shipingom u Srbiju. Kao i ove ludnice sto budzite u farove, HID xenone i balaste. Tamo ceo komplet (par) kosta 46 dolara a ovde 100 EUR!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko narucivao iz dx-a za kolko stize robva i jel stvarno stize na kucnu adresu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 29, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko narucivao iz dx-a za kolko stize robva i jel stvarno stize na kucnu adresu??? Da! Stize na kucnu adresu...tj ako nisi kuci onda ti stigne onaj papiric beli..pa onda sledeceg dana odes u postu i dignes. Meni stigla vec 2 paketa...jedan u vrednosti 25e a drugi 45e.. A da...sijalice kao sto kolega rece kostaju 5 jeftinije nego kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko narucivao iz dx-a za kolko stize robva i jel stvarno stize na kucnu adresu??? Da! Stize na kucnu adresu...tj ako nisi kuci onda ti stigne onaj papiric beli..pa onda sledeceg dana odes u postu i dignes. Meni stigla vec 2 paketa...jedan u vrednosti 25e a drugi 45e.. A da...sijalice kao sto kolega rece kostaju 5 jeftinije nego kod nas... Ajde da ispadnem glup u drustvu pa da pitam koji je nacin placanja na sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preko ovoga --> Internet Visa Card Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam probao sa nekom amerikan expres kreditnom i kao proslo, videcemo dal ce da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao neke gluposti za kola i za gajbu i sve mi je stiglo. Nekad dodje i za 10ak dana a nekad i po mesec dana ali bitno da stigne uvek. moja preporuka je aliexpress.com ima vise izbora i povoljnije cene. Ja placam sa VIsa electron, u sustini moze bilo koja debitna ili kreditna kartica sa kojom mozete kupuvati preko neta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li prelazak sa obicnih na LED sijalice moze uticati na rad cdi-ja? Zbog smanjene potrosnje struje? Kolega Rade je postavio isto pitanje u jednoj drugoj temi pa reko da se ja obratim ovde, posto sam taman uzeo da zamenim poziciju, svetlo za tablicu i stop svetlo sa Led sijalicama, jer necu imati nekih problema ili samo da zamenim i teram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Februar 23, 2013 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @PhantomF12 Izvadio sam instr. tablu, rasklopio u delice kako bi dosao do stampane ploce gde se nalaze SMD led diode ( fabricke narandzaste ), obelezio koje su od osvetlenja i otisao kod drugara da mi zameni novim ( crvene i bele ) posto nemam lemilicu namenjenu za te stvari. Spakovao sve nazad i eto vec vise od 2 godine radi sve kako treba ili fabrika. SMD dioda tesko se moze zameniti obicnom lemilicom zbog svoih dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 24, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da svestan sam njene velicine. Ajde ako mogu da te zamolim da pitas drugara koliko bi kostalo da se to uradi i kod mene jer bih zeleo da fabricko zuto osvetljenje zamenim belim. Takodje i te smd diode u displeju do kojih nisam mogao da dodjem (mrzelo me da rasturam toliko) i odustao sam. A tako bi voleo da mi displey bude bele boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Februar 24, 2013 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok pitacu sutra pa ti javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 4, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan NeCi jesu ti stigle?? Alexa ajde mi daj modele sijalica za poziciju i stopaljku i migacac nazad i za migavce napred....ili ako te ne mrzi pusti mi link...narucicu iz inostranstva pa da se ne zeznem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...