noxy91 122 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod mene stavio pozicju i svetlo tablice...sledece sto je u planu je zadnja pozicija, da se stave malo jace LED-ovke...i ja s tim zavrsavam....nemam potrebe da menjam osvetljenje table jer mi se ovo svidja kako izgleda, ima plavo pozadinsko osvetljenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da docekam da podelim sa vama kako ce da izgleda moja frontalna Ledizacija i xenonizacija Atlantica pa sam resio da vam dam sliku pre kurslusa sa prekidacem!!! Uzivrjte u pogledu kad ja ne mogu ovih par preostalih dana u voznji!!! Uploaded with ImageShack.us 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 14, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Grand show! Promenio Novembar 15, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 17, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A ovako ce da izgleda kad je mrkli mrak!!! Zar nije divno!? Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 17, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo izgleda ludo Kad Bigi ide mislice ljudi NLO Salim se, odlicno je Kad ga sklopis obavezno slikaj kako osvetljava put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako ce da izgleda kad je mrkli mrak!!! Zar nije divno!? Uploaded with ImageShack.us Svetlis bre kao Enterprise iz Star Wars-a! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 17, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahha pa tako i treba!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Svetlis bre kao Enterprise iz Star Wars-a! Pogresna slika prati komentar.Ovo je Milenijumski Soko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako cete dodatna LED svetla (maglenke)...mojih ruku maslo Od cega si sve to sklapao\pravio ? Kako si zadovoljan u nocnim uslovima ? Daj malo vise detalja ps. I u mojoj radionici se kuva nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovo nema veze sa LED-ovima ali ima sa osvetljenjem. =) Evo ja se malo igrao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora...mogu da zamislim kako izgleda uživo u vožnji.. Lajk od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 22, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dusane ja bi ovo patentirao, jer mislim da vizuelno bolja fora za bezbednost vozaca nije izmisljena odavno! najiskrenije svaka cast! PS: izgleda ko da je izasla iz filma Tron! e sad, jel to moze u uticnicu od 18v ili na baterije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da vas obavestim da su se pojavile nove LED DIODE, dvopolna - znaci pozicija i kocnica. Cena po komadu je 2.500 din. Kupio sam je ortaku za rodjendan, za auto, ima tjunirana stop svetla pa se vidi odlicno. Slikacu za dan dva pa cu postaviti ovde, da vidite kako to izgleda u praksi Ja sam ODUSEVLJEN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice osvetljenja sto sam stavio na kacigu ima da se kupi preko neta. Kosta od 7 do 15e. Ova moja konkretno je kostala oko 8e. 3 metra je i radi na 2 AA baterije. Mada ih ima i koje rade na 12v. Super je stvar. Ima 3 moda (svetli, blinka sporo, blinka brzo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice osvetljenja sto sam stavio na kacigu ima da se kupi preko neta. Kosta od 7 do 15e. Ova moja konkretno je kostala oko 8e. 3 metra je i radi na 2 AA baterije. Mada ih ima i koje rade na 12v. Super je stvar. Ima 3 moda (svetli, blinka sporo, blinka brzo). Jel moze link jer mi se mnogo svidja, a ne bih znao sta da kucam bas za tu "potrebu"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ova moja pa sad pretrazi ima i raznih boja. My link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 23, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dušane, kako si naručivao iz DX-a? Hoću i ja neke sitnice pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan registrujes se na sajt, ubacujes zanimljive artikle u korpu i na kraju platis viza elektron karticom koja ti je na debitnom racunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 23, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A ko nju nema ? Koliko iznosi transport/carina i te kučine ? ps. Vidim da smo komšije, ja sam gore kod VETŠ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve koji razmisljaju o ugradnji projektora u svog ljubimca. Mogu dvojica da kupe i kada se podeli na pola za dva motora stvarno je mnogo povoljno.. Pogledajte OVAJ LINK MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 19, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako cete dodatna LED svetla (maglenke)...mojih ruku maslo Od cega si sve to sklapao\pravio ? Kako si zadovoljan u nocnim uslovima ? Daj malo vise detalja ps. I u mojoj radionici se kuva nesto Auu ala ja kasnim sa odgovorom...sorry Na snimku sam koristio GU10 led sijalicu 3x1w i pored nje sam dodao i 1156 led sijalicu od 7w koja se inace prodaje kao rikverc svetlo za automobile. GU10 3x1w 1156 7w Postoje ove varijante...od 10w po sijalici Naravno tu je i najnovija stvarcica koja apsolutno ubija kako svetli...30w po sijalici... Ono sa cime se zezam u nekoj drugoj varijanti jesu led diode zasebno sa led socivom preko nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, hteo bi da zamenim poziciju na mom skuteru kao i osvetljenje tablice. Fabricke sijalice su one standardne 12v 5w pa me zanima kad budem uzimao led da li da uzimam iste snage ili da uzmem, jace ili slabije? Ja bi uzeo iste snage ali reko da pitam posto ne znam da li ima razlike kad su u pitanju LED sijalice i standardne? Takodje ako ima neko preporuku gde ima najbolji izbor LED sijalica u Beogradu neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, hteo bi da zamenim poziciju na mom skuteru kao i osvetljenje tablice. Fabricke sijalice su one standardne 12v 5w pa me zanima kad budem uzimao led da li da uzimam iste snage ili da uzmem, jace ili slabije? Ja bi uzeo iste snage ali reko da pitam posto ne znam da li ima razlike kad su u pitanju LED sijalice i standardne? Takodje ako ima neko preporuku gde ima najbolji izbor LED sijalica u Beogradu neka napise. http://www.pttimenik.com/racunari-racunarska-oprema-materijal-i-izrada-racunarskih-programa-software-prodaja-i-servis/beograd/arrow-soft U Gospodara Vucica. Nemaju sta nemaju, a cene zavisi sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad cu pogledati... A sto se tice jacine, da uzmem iste kao sto su mi i fabricke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...