Igor Vesic 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zablaće Motocikl: Aprilija RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam igor i imam 15 godina, zivim u okolini Sapca, Vozim apriliu rs 125, ranije sam posecivao ovaj forum i svideo mi se pa sam se uclanio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTruckMan 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Kymco Pulsar 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8593 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brca95 40 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo mojne se glupiras na njoj jer ide ko zver! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...