BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 17, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemacki casopis Motorrad Magazin u naj novijem izdanju najavljuje planove BMW-a o izradi novog modela Super Enduro sa 170 ks. Izgleda da hoce da kombinuju uspeh S1000RR i R1200GS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 18, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Seo sam u prvi red.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano Octobar 18, 2012 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milane, ajde prevedi nam i prepričaj malo članak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jeste, 200 ks bi mu bilo taman, pa na oranje. budalastine!!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano Octobar 18, 2012 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste, 200 ks bi mu bilo taman, pa na oranje. budalastine!!! Ma naziv je verujem samo marketing. Mislim da se pre radi o nasledniku GS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan O, svašta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 18, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste, 200 ks bi mu bilo taman, pa na oranje. budalastine!!! Kakvo oranje? Ovo je trckaranje za Multistradom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 170ks i rijec super-enduro je obrnuto proporcijalno ali danas je sve moguce... ionako 90% ce se voziti po asfaltu. samo neka stampaju sto vise, bice jeftiniji stariji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan E, a da nam prevedes onaj clanak o putu sa malim Kreidlerom kroz visoka brda (glavna tema na naslovnoj strani)? 150-170-200ks, mogu da ih naviju koliko hoce, al ca 50ccm kroz svapske planine... to je podvig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan super enduro mi je asocijacija na HP2 ili KTM Super Enduro, i ti motori se mogu nazvati enduro motorima, jer mogu dobro da se voze i van asfalta. ok, mozda ce i ovaj moci isto tako, al koji ce mu 170ks nemam pojma. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sa prekidacem ONROAD / OFFROAD modusom, kao kod (Multistrade 150KS/100KS), ovaj BMW ce biti za sve prilike, i za oranje i za plesanje , taman ono sto mi treba, jer mi onad K1200R postaje nepotreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Milane, ajde prevedi nam i prepričaj malo članak! MO izdanje za Novembar 2012 tek izlazi iduceg cetvrtka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa prekidacem ONROAD / OFFROAD modusom, kao kod (Multistrade 150KS/100KS), ovaj BMW ce biti za sve prilike, i za oranje i za plesanje , taman ono sto mi treba, jer mi onad K1200R postaje nepotreban. Jos ako ima i modus za češkanje jajci, moj je garant. Salim se .... dobro ta kombinacija, al ja ni sa ovih 100 konja ne znam sta cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma prosta stvar....Sprema se za proizvodnju Novi model K 1300 GS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan ... dobro ta kombinacija, al ja ni sa ovih 100 konja ne znam sta cu. Hajde da se menjamo, evo ti mojih 45 a ja ću pažljivo sa tih 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... dobro ta kombinacija, al ja ni sa ovih 100 konja ne znam sta cu. Hajde da se menjamo, evo ti mojih 45 a ja ću pažljivo sa tih 100 da, da, kao sto bi i R-a vozio 80km/h ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja tebi da učinim, pusti ti mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12529 Napisano Octobar 19, 2012 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se bunite... Trziste i trendovi usmeravaju razvoj proizvoda i ponudu. Danas prave terence (4x4) mozete na prste da prebrojite, Porsche pravi auto sa 4 vrata i DIZEL agregatom, Lambo pravi SUV... To je sto je, ja ionako nemam pare ovo da priustim, ne znam ni sto pisem uopste hahaahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 19, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema od ovoga nista, nisu ovi iz BMW-a ludi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 19, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema od ovoga nista, nisu ovi iz BMW-a ludi. Ja bas mislim da bi ovakvim motorom ubili sa prodajom. Mozda samo ispituju trziste pa su pustili buvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 19, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo izadje na svetlost dana ja istog trena prodavam moj F800. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 19, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo izadje na svetlost dana ja istog trena prodavam moj F800. I ja isto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 19, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema od ovoga nista, nisu ovi iz BMW-a ludi. Pa neznam kako prolazi Kawasaki Versys 1000 na trzistu,ali ce vjerovatno i BMW da se pridruzi i ponudi trzistu model sa 4 cilindra i 1000 ccm ( malo sam se sahalio sa K 1300 GS,ali se nikad nezna mozda K 1200 GS ) po ugledu na Kawasaki. Vjerovatno su u BMW-eu procjenili da trzistu treba jos motocikala te koncepcije i snage. Znaci mogao bi doci u opciju i "ustrojeni" motor od BMW-a S 1000 RR upakovan u GS verziju. Uglavnom trziste ( konkurencija ) diktira Nove modele i snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da, da, kao sto bi i R-a vozio 80km/h ... Ja sa mojim retko predjem 35km/h u gradu. Kakav li je osecaj voziti takav motor sa toliko snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Uf ako ovo cudo vidi asfalt, ni Velja Ilic vise nece moci da napravi tako dobre puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...