mohikanac 1209 Napisano Octobar 17, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupio bi polovnu tocak bocu za auto gas sa multiventilom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti neko ponudi od 60l a velika ti javljaj, mozemo da menjamo ako ti odgovara manja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa vidjao sam ih subotom na Bubanj potoku, raznih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Momci,vodite racuna o tome da polovna boca mora ici na ispitivanje,pa tek onda atest celog uredjaja.Bolje proverite.Ja sam imao problema. Izvinjavam se za OFF Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ja nasao veliku bocu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste ta mala i koliko je para ako bi je prodavao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio sam je burazeru a ako on nece javicu ti, mislim da je 05-06, tako nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Momci,vodite racuna o tome da polovna boca mora ici na ispitivanje,pa tek onda atest celog uredjaja.Bolje proverite.Ja sam imao problema. Izvinjavam se za OFF Meni ovaj plinadzija kaze,bitno je samo da je boca mladja od 5 godina..a papire ce mi on napraviti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na starost moze da se atestira u Nisu, naravno vrsi se provera i ako je dobra dobije atest, kao i ostale boce za razlicite namene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...