Sasa_Nis 279 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Penzioner koji i posle 10 godina pauze u voznji motorcikla, sigurno dobija mesto u svakom GP ili WSB timu, po tebi zasluzuje sazaljenje. Ja bih pre rekao da je on najisplativija Ducatijeva investicija, koji je pokazao da sa Ducatijem samo on moze biti brz. A kad je pokazao da nesto nevozivo samo on vozi i uzima titulu moz mislit koja je frka konkurentima kad sedne na neki obican motor, koji i drugi znaju da voze brzo. (Da napomenem da nikada nisam navijao za njega) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Februar 28, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si na mene mislio, zajebavao sam se. Ako nisi, zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4475 Napisano Februar 28, 2013 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Filipo napusta Dukati. http://www.gpone.com/201302289531/CLAMOROSO-Preziosi-via-da-Ducati.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3334 Napisano Februar 28, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Oni jedino Murinja da dovedu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj četvorotočkaš bolje izgleda od Honde Repsol Zaj**bo ga "Karamela" i sada će čovek da se dosađuje, trka ide danas, nadam se da je makar na začelju fabričkih timova :) Mora malo da trujemo temu makar pre prve trke ipak se pričalo da je imao talenat na dva točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na Stonera, za tebe pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Mart 1, 2013 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod navijanja....ja sam rešio da ove godine navijam za rookija Marqeza pa i ako je takav kakav je... sveža krv pa da vidimo:takoje: A ona ljigava, uobražena, naduvana sekapersa i sisica i još furundžija ROSSI će po meni sagoreti skroz ove godine...i opet će cele godine plakati u boxu da nešto ne valja...sic nije udoban, ručke klizave, čep od rezervoara curka pa mu smrdi, šaltarica mu ostavlja crnu fleku na onoj žutoj čizmici, u publici ima previše Kineza i dekoncentrišu ga...itd,itd,itd...i da ako to ne srede vraća se u Ducati. Po meni je trebao lepo da se prešalta u SBK i naniže 4-5 titula i da ode u penziju kao narodni heroj U SBK je velika konkurencija,... tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 1, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na Stonera, za tebe pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3334 Napisano Mart 1, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazu: covjek koji se suprostavio japanskim divovima i uspio da im uzme titulu.. http://www.gpone.com/201302289532/Preziosi-l-addio-anticipato-da-una-lettera.html http://www.gpone.com/201303019534/Ducati-grandi-successi-grandi-delusioni/menu-id-58.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Mart 1, 2013 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki gubitak za MGP. Mislim da je "zdravstveni razlog" malo problematičan uzimajući u obzir celokupnu situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4475 Napisano Mart 1, 2013 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Na kom mestu je Stoner zavrsio prvu trku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka pocinje za 11 sati. kod nas je 18:24 a u Adelaide 3:50 AM. Prva trka se vozi u 14:50 sto znaci za oko 11 h pocinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan To je druga trka a prva je gotova u 12-tom krugu zakačio zid, početnička greška oko kočenja i čuvanja guma It was an excellent first drive. People need to remember that he has never raced on 4 wheels before. He was racing guys who have been racing cars virtually their whole lives. He was leading numerous drivers who have raced in the main V8 category, & made 2 really good, clean passes in his first few laps. a pity he got the front flat, but he'll learn quick enough not to get lock the wheels & give his tires flatspots but it happens to the best of them race after race. Fantastic effort Casey boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 1, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U ovom textu koji si postavio kaže da je blokirao gume na kočenju i time ih ispeglao pa je zato pukla guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Mart 1, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kakav zvuk imaju ovi automobili... Da se naježiš. Podseća me na zvuk koja su ispuštala čudovišta u crtanim filmovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima ovo evo ti torrent Round 1 2013, Adelaide Promeni ime pdf u torrent, skini ga i uživaj rutracker.org.t4365405.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi bi ga odro' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma Stoner video od Rossija da ovaj cepa i kola pa reko i on da proba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 2, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, dok nije video od Rossi-a nije ni znao da postoje trke automobila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Mart 2, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima ovo evo ti torrent Round 1 2013, Adelaide Promeni ime pdf u torrent, skini ga i uživaj Naravno da me zanima. Do sada sam rekreativno pratio australijski V8 (doduše, za ovu razvojnu ligu nisam čuo), a mislim da ću od ove sezone početi sa malo ozbiljnijim gledanjem. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, dok nije video od Rossi-a nije ni znao da postoje trke automobila. Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se na 0:58 vidi kako neko baca rajsnedle na stazu ispred Stonerovog auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece plakati kad ga neko zakuca od pozadi u branik i baci u betonsku ogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 2, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hoće, ali to nema nikakve veze sa moto sportom i temom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4475 Napisano Mart 2, 2013 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dosta bolje. http://www.gpone.com/en/201303029539/v8-per-stoner-gran-rimonta-e-14-posto.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...