boris babic 744 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas. Jos malo ce mi vreme da odem u sumu, zalegnem uz neki panj i docekam Velikog Manitua - gde zurite, bre!? ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Octobar 8, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan BMW se povlaci iz WSBK, sjetih se lalajka kad nam je objasnjavao kako su prvo usli u wsbk da uzmu titulu pa ce se prebaciti u motoGP http://www.superbikeplanet.com/2013/Jul/130724a.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 9, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne povlači se BMW nego fabrički tim. Nastaviće sa nekim dealer timom kao što većina proizvođača radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Octobar 9, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan shija-vrat Bradica iz aprilije(Djidji) kaze bmw nema trkacku istoriju i da je to ocekivano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Smijurija nad smijurijama. Najbolje bi bilo da su mu dali kaznu da optrči tri kruga u boxu, ma sprdnja. Treba lijepo na početku obznaniti koji vozači mogu da prave sranja i gotovo. A ove "rejs direktore" bi ukinuo, jer ne vidim u čemu je smisao te pozicije, osim da kaže kad će biti trka na mokrom, kad na suvom, a to valjda mogu i bez njega. Izbacili su i objašnjenje: Prdoklačenje "рејс директора" Ovo me podsjeća na onu kaznu što su imali proizvođači automobila u Americi prije krize, ne znam da li su im to posle ukinuli. Na svako auto koje ima potrošnju veću od propisane, a ona je stavljena na neku smiješnu cifru od recimo 6l/100km, su morali da plate kaznu od tipa 1$, tako da su bez problema pravili auta koja troše 20l, samo platiš dolarče i miran si. E i ovdje, daš koji poen i to ne poen od šampionata i možeš da krljaš po stazi kao nezdrav. Ma samo udri Markane, lomi, lomi, sve polomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 10, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A realno, da li si ocekivao drugaciji epilog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesam, jer je skašio Piugovog malog. Nije bio neko od buranije. A i nisam, nego mi više dojadilo da može biti mesar na stazi bez posljedica. Treba pustiti Markana i Bautistu da odvezu, pa onda ostali. Napraviše Jasenovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 10, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislila da ga nece ni kazniti. Jbg iz mog nekog ugla gledanja, nije on meni tu bio kriv...trkachki incident...jure se, voze do maximuma tu i tamo neko ispravi krivinu, e sad shto se desilo jedno u milion da je on tu pipnuo tu zicu i ona pukla...e pa jbg Nego nije mi jasno, ovi negativni poeni koje sad Markez ima (3 ukupno) chemu to sluzi, tj shta mu to i gde mu to shteti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo, ničemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 10, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nego nije mi jasno, ovi negativni poeni koje sad Markez ima (3 ukupno) chemu to sluzi, tj shta mu to i gde mu to shteti? Valjda ce kad skupi 5 ili 10 da trku startuje iz boxa. Ovim tempom ce ih skupiti do godine kad mi udjemo u EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Octobar 10, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira sto vozim hondu posle ovih predstava jamaha mi je jos vise porasla u ocima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 10, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio žilet umesto ovog karbona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 10, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je ovo sviranje kur... ops... gnjurcu. Običan incident. Malog je trebalo ranije da disciplinuju zbog nekih drugih vratolomija, ovo je bio splet okolnosti u kom je on samo jedan od učesnika, približio se da bi napao, Pedrosi malo pobegao zadnji kraj, pipnuli se (a svi znamo da je Pedrosi toliko dovoljno da nešto pukne pa makar i žica...) i ćao đaci. Kakvi kazneni bodovi kakvi bakrači. Pedrosin hronični maler 51% odgovaoran za pad. @Mixa: Puig nije nikakv faktor u MotoGP-u samo je besramni laktaroš/grebator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego nije mi jasno, ovi negativni poeni koje sad Markez ima (3 ukupno) chemu to sluzi, tj shta mu to i gde mu to shteti? Valjda ce kad skupi 5 ili 10 da trku startuje iz boxa. Ovim tempom ce ih skupiti do godine kad mi udjemo u EU 4 poena - start sa začelja 7 poena - start iz boksa 10 poena - zabrana učestvovanja na jednoj trci Posle sakupljenih 10 poena, sve se vraća na 0 i počinje ponovo ispočetka da se broji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 10, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objashnjenju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 10, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle je stigao MAQ s tim bodovima? Jel se resetuju na kraju sezone ili se prenosi na sledeću? Ako se prenosi ima nade da dobije start sa začelja za jedno... u stvari nema šanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Bili su pazljivi. Sada ima tri kaznena poena, Za sledeci ponovo polaze PSP. http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/24471507 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle je stigao MAQ s tim bodovima? Jel se resetuju na kraju sezone ili se prenosi na sledeću? Ako se prenosi ima nade da dobije start sa začelja za jedno... u stvari nema šanse. Za sada ima 3. Ne, resetuje se kad sakupi 10 - odnosno odsluži kaznu neučestvovanja na jednoj trci. Ne prenose se poeni u sledeću sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 10, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je sad neka kvantna jednačina. Ne resetuju se na kraju sezone a ne prenose se u sledeću!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 10, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se dobro odrazio, od nule kreces ili sledece godine ili ako ispucas tih 10 (mada ja to ne bi uradio tako, vec bi roknuo da svaki sledeci bod bude marak start iz boxa jer se po svemu sudeci genije nije opasuljio). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je sad neka kvantna jednačina. Sada ima ukupno 3 kaznena poena. Recimo da na Sepangu napravi neko .ranje i da ga kazne sa npr. 7 poena. To bi značilo da na sledećoj trci u Australiji ne bi mogao da učestvuje jer je sakupio 10 poena. Na sledećoj trci (posle ostrva Filip) u Motegiju bi imao 0 kaznenih poena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 10, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas znalaca moze da mi objasni poentu ovog sita na izduvu ? Cemu to sluzi, a uz to i ne radi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda da razbije plamen od nesagorenog goriva. Hmmm,izgleda da sam upravo izmislio rec "nesagorenog" il' treba odvojeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas znalaca moze da mi objasni poentu ovog sita na izduvu ? Cemu to sluzi, a uz to i ne radi ? Prilikom tumbanja po šljunku razne džidžaboce mogu da ulete unutra, jedan od mogućih razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...