lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan dakle,kupujem levo deklo za apn tomos,ne od bt,ne od atx ili od drugih..znaci od apn!!!stavio sam ventilator na mog bt-a zbog hladjenja i zato samo od apn deklo odgovara... ono sto ima vodoravne reckice(rupice)... naravno,ne bih novo uzimao,gledao sam 25e je... nemam toliko da izdvojim...po dogovoru.. ponude,izvolite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan do 1000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Octobar 6, 2012 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na kupujem-prodajem za 600 dinara. Malo je sjebana,odvaljen je granicnik za kurblu,ali ako ti odgovara... ides na stranu motocikli/tomos/apn4-delovi povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Imas na kupujem-prodajem za 600 dinara. Malo je sjebana,odvaljen je granicnik za kurblu,ali ako ti odgovara... ides na stranu motocikli/tomos/apn4-delovi povoljno znam,video sam,poslao sam poruku coveku,izgleda da je dao pogresan broj..pitao me je "koje deklo"? ja proverim broj i ponovo i on napise "koje deklo" nerazumem... ajde onda neko drugi dal prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, možda čovek ima više oglasa gde prodaje dekle - levu, desnu, možda još od nekog drugog motora. Što mu nisi poslao precizno pitanje, nije valjda da ti je skupo da mu pošalješ još jednu poruku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pa, možda čovek ima više oglasa gde prodaje dekle - levu, desnu, možda još od nekog drugog motora. Što mu nisi poslao precizno pitanje, nije valjda da ti je skupo da mu pošalješ još jednu poruku ? heh,ovako je glasila poruka: "jel je jos na prodaju levo deklo od apn4(ono kod magneta)?ako jeste,jel biste mogli da mi kazete koliko bi me kostao postexpres do bg-a,ima oko 90 km...nikad nisam nista preuzimao preko poste pa ako bi mogli malo da mi objasnite..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan isto tako samo sam napisao posle apn4,600 din je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko to levo deklo od apn-a do 1000 din.. realno ja mislim da to parce metala vredi manje ali jbg...novo treba da vredi 1000 din...ali svejedno,hocu da vozim motor,dajem 1000 dinara za deklo...ajmo ponude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jos si ti mlad da ocenjujes sta koliko treba da kosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Octobar 7, 2012 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko to levo deklo od apn-a do 1000 din.. realno ja mislim da to parce metala vredi manje ali jbg...novo treba da vredi 1000 din...ali svejedno,hocu da vozim motor,dajem 1000 dinara za deklo...ajmo ponude... Ako ces na kile,onda si u pravu. Parce pleka od aluminijuma... Ako kupujes deo za motor,onda jebi ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan pa da .... gledao sam ljudi daju za 300 din...zavisi kako naleti... dao bih 1000 din za ovakvo deklo : http://www.google.rs/imgres?q=dekle+tomos+apn&um=1&hl=en&biw=1024&bih=605&tbm=isch&tbnid=45EKM-QxJc8pXM:&imgrefurl=http://www.limundo.com/kupovina/Dekle-apn-/5976214&docid=ts9NSzLOxa0N5M&itg=1&imgurl=http://static.limundoslike.com/originalslika-10500457.jpg&w=1800&h=1350&ei=ub5xUI_mNIjLswaW4YGQCg&zoom=1&iact=hc&vpx=610&vpy=144&dur=734&hovh=194&hovw=259&tx=123&ty=95&sig=110670928366234591859&page=1&tbnh=124&tbnw=181&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:3,s:0,i:74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan trazi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan tema moze da se zakljuca...salje mi jedan covek postexpressom...deklo 600 i postarina oko 200-250...znaci 800-850 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...