aca75 30 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo lična iskustva sa ovim setom guma ja vozim hondu f1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da li neko uopšte vozi ovaj set guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 8, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim na Hondi kombinaciju K63 napred i K65 pozadi. K63 je meka guma i odlično drži put, ne kliza kod naglog kočenja, dobra na mokrom i po belim linijama. K65 nije tog kvaliteta, tvrđa je, dosta je klizava dok se ne zagreje i lično ne bih voleo da je imam napred (pozadi sve ovo nije toliko bitno). O K64 ne mogu ništa da kažem jer je nisam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @aca75, koja te dimenzija interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan 110/70-17 i 130/70-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim na Hondi kombinaciju K63 napred i K65 pozadi. K63 je meka guma i odlično drži put, ne kliza kod naglog kočenja, dobra na mokrom i po belim linijama. K65 nije tog kvaliteta, tvrđa je, dosta je klizava dok se ne zagreje i lično ne bih voleo da je imam napred (pozadi sve ovo nije toliko bitno). O K64 ne mogu ništa da kažem jer je nisam vozio. reci mi drug koliko se brzo troše.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi drug,koliko se brzo troše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 9, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Kupio sam ih letos i napravio možda 2000 km sa njima, tako da još ne znam kakva ima je "potrošnja". Na stranu što ja i ne vozim nešto agresivno ili brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugar,pošto sam čitao njihove karakteristike ali niko sa iskustvom da mi kaže nešto konkretno,za enduro sam čuo pošto i moi drugari voze te gume ali za k63 i k64 skoro niko sa iskustvom da mi kažu u vezi guma jedno je teorija a drugo praksa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 9, 2013 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao polovnu K65 (čitaj - vrlo malo istrošenu) kad sam uzeo Hondu. Prešla je u stanje kore od lubenice posle 15-16 000km a pri tom je nisam štedeo (u smislu podloge, obaranja, nosivosti motora). Zadnja je u pitanju. Prednja je još uvek kao nova. K65 komplet ni malo ne voli hladan asvalt i mokar. Možda se na težim motorima ponaša mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan mada kada sam čitao o njihovim karakteristikama piše sve naj naj u svakom slučaju hvala,ima li neko još sa nekim iskustvom sa ovim gumama,u napred hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ti znaci, ja sam uzeo heidenau k80 (nije bilo k73...steta) sto je guma za supermoto. Za dva meseca voznje su mi proklizavali (smicali se) i prednji i zadnji tocak. Samo znam da ih u zivotu vise nikad necu kupiti. Jedva cekam da ih potrosim da kupim nesto drugo, nadam se bolje. Ali ipak bi valjda trebalo da bude drugacija struktura supermoto i touring guma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan odavno sam doneo odluku da ih ne uzimam jer se skoro po priči sa drugim ljudima svi žale,enduro ok.pošto moji ortaci voze i stvarno su prezadovoljni i opšte ih ne štede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta si uzeo ili ces uzeti umesto tih? Pitam jer i meni treba ista dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan momak je iz indjije zove se radovan,ima michelin pilot aktiv dimenzije 110/80-17 košta 85eura a zadnja 130/80-17 košta 100eura i ima pilot street kao neki novi model ali ima u dimenziji 110/70-17 košta 70eura a zadnja 130/70-17 košta 80eura kaže razlika izmedju pilot aktiv i pilot street,street je mekšija i brže se troši,mada on kaže da može da se vozi do 15000km.njegov broj tel.063-86-50-350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...