Straja_ns93 0 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem rs 125, stranca oko 98og godista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam domacu ali stariju,moze i u delovima,istekla registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan do koje cifre pa da ti "dovezemo" jednu inostranu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Buraz imam i ja domacu i registrovanu, al u delovima, zato mi treba stranac...Lako je reci cifru kad nzm ni kakva je ni nista, okvirno oko 500e, ako mozes da je dovezes vamo onu koju se dog, aj u inbox pa se mozemo sve dog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan tesko je naci to godiste preko za 500e. sta ti tacno fali od delova? masina ili ostatak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam buraz sve od delova, al mi je ram pukao, kontas...a tek sam ga reg pa sam konto da prepakujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a da ga zavarimo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam ram od starije sa papirima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan druze,imam ram i mogo toga oko rama-sutra krecam za Srbiju,bicu u Pozarevcu u subotu ujutru.javi se na 063/8943349 u subotu ujutru,da se dogovorimo oko rama,dodji-dogovoricemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a da,ram je 2000.to godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je meni ram pukao (a pukao je tako da ne moze da se zavari ) ja sam uzeo odma rasklopio sve i tero u delove. Do sada je dosta delova otislo, a ostali mi papiri i saobracajna, motor je bio registrovan do Avgusta 2013 i sad mi zao da to tako prodje, pa sam hteo da uzmem kompletnog strana i prepakujem na njega da mogu malo da se vozam. Jedino ako nekoga zanima papiri sa registracijom do Avg pa da hoce da kupi, il da neko ima celog strana bez papira, samo te opcije mi odgovaraju Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...