vacr0 293 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li onda jos nekoga ko je za rostiljanje ili je za kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Iskrslo U subotu moram ići u BG na kurs ultrazvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li onda jos nekoga ko je za rostiljanje ili je za kafanu kako je krenulo,bolje pitati,imali jos ko da odustaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, bilo je za očekivati da će neki odustati, da neće moći ... iskrsne ljudima, šta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vecina za rostilj, daj da se organizujemo ko ce poneti rostilj (zicu), a ostale potrebstine hleb, salata, meso, pice, mozemo kupiti u Mladenovcu ili nekom mestu u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sta cemo onda, rostiljane ili u kafance, meni je vec sve jedno? Javljajte brze, subota nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo lepo da mesto okupljanja bude na samom vrhu Kosmaja gde postoje i klupe s stolovima,pa ko hoće roštilj...a deo ekipe odemo u kafanu pa se vratimo na zborno mesto,druženje dok nam se hoće itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim neku zicu,nije velika i cumura.Kada se skupimo i vidimo koliko nas ima,dogovoricemo se lako.Ko je za varijantu rostilja neka i on ponese neku zicu.Ko ce da jede u restoranu,njima je najlakse.Druzenje je bitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi onda, ostajem za varijantu rostiljanja Ponecu drva kao sto sam rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da odustnem, iskrso posao a kinta mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 28, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ...:moto3:Poći će i stefgi s xl 700 Transalpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem oko 8h sa Kopaonika,nadam se da cu stici i naci Vas na vreme,dajte taj konacan spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vidimo, nego sta :) A ovo je i konacni spisak za sada, ako se jos neko ne ubaci u poslednji sekund : 1.Marre. 2.kumche. 3.Vuleta. 4.Lad. 5.Djordjino. 6.Djorke. 7.Rne. 8.skuteras. 9.Vacr0. 10.IronFloyd. 11.Rodic. 12.gox. 13.rogaceboy.? 14.bgboki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Budite negde pored puta da Vas lakse nadjem jer taj kraj bas ne poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vrlo mi je zao ali moram odustati. Lepo druzenje zelim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi baš mi je drago što ću vas sutra upoznati. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre. 2.kumche. 3.Lad. 4.Djordjino. 5.Djorke. 6.Rne. 7.Vacr0. 8.IronFloyd. 9.Rodic. 10.bgboki. Nadam se da je ovo konacni spisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pored ovog spiska ako sve bude kako treba dolaze i jos neke kolege koje nisu na forumu koliko ja znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Vacr0. smo oko pola 10 na onoj pumpi u BG, vidimo se :zdravo: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel u 10 sa Marakane znaci? Ako ne zaginem nocas, dolazim sigurno! Mislim da nema veze sto je KLR..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Jašta brate,i ja se nadam da ću da preživim veče,borba bre ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Skuteraš ipak ide :-) propao posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri, Lepu voznju vam zelim danas, ali moram da propustim ovu priliku. Obaveze sa poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna preliminarna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...