knez79 5 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovan, nov ko ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan stari u sake i kod strugara,ukoliko si ga izgubio odnesi strugaru deklu da vidi korak i precnik,i na kraju uzmes gu,icu ako nemas namotaj teflon trake i teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez79 5 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je samo strugar u pitanju, nego ima i erozimat sta da radi pa bi me izaslo "skuplja pita nego tepsija". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan useci kanal za veliki srafciger i resio si,ko da mora biti za imbus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od Kawasakija KLR 650 pa ako ti odgovara poklonicu ti , pozdrav 063/8329-236 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan neodgovara,mooozda uz prepravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strugar to napravi za 500 dinara ili malo više a za zavrtanje najbolje zabušiti dve rupe 6mm da leže ključ od brusilice, sa imbusom ili šrafcigerom ne može da se zapne, evo ja ne mogu da odvrnem a masti mi patiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez79 5 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @speed : Hvala na ponudi mislio sam da cu naci original da ne budzim, ali ne gine mi strugar. Ovo sa zabusivanjem je svakako jeftinije resenje od pravljenja utora za imbus, sacekacu kraj sezone pa to odraditi. Za sad diht masa radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...