Fi011 204 Napisano Novembar 28, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da skuba može da peva, u odnosu na bobanovu situaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 29, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pravo, Skuba i tako ne nosi kacigu. Samo spominjem jer se dosta ruznih stvari desilo u jednom danu, svakako je Skuba bolje prosao. Da, da pozdravim devojku koja vozi Kawasaki 500R. Jutros na putu do posla, Tosin Bunar, crni Ninja i devojka na njemu! Jos se uredno javila kolegi koji je isao u suprotnom smeru. Dobar nacin da zapocnes dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Novembar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma jeste, ne znaš dotičnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam, nego poštujem kolege i volim lepo da započnem dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 29, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Da, definitivno si bila ti! Od sutra, svako jutro da budes na istom semaforu i da pozdravljas sve automobile, ljude, komunalce itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam tetku koja mi spuca auto od pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Novembar 30, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Onda si ti verovatno i u ponedeljak ujutru vozila istom trasom, sva u crnom, plava duga kosa. Videli te na samom skretanju za autoput 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Da, definitivno si bila ti! Od sutra, svako jutro da budes na istom semaforu i da pozdravljas sve automobile, ljude, komunalce itd. Da, sigurno si ti i žito zapalila! Viđena si video te Владимир! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro - ista trasa Pozdraaaav U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Onda si ti verovatno i u ponedeljak ujutru vozila istom trasom, sva u crnom, plava duga kosa. Videli te na samom skretanju za autoput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan U st vari, mozda nisam ja. Da izvines, moj je malo manji (nije 500R), ali sve ostalo se podudara. Da, definitivno si bila ti! Od sutra, svako jutro da budes na istom semaforu i da pozdravljas sve automobile, ljude, komunalce itd. Da, sigurno si ti i žito zapalila! Viđena si video te Владимир! Još letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...