Marko011 2457 Napisano Septembar 17, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ......skuteraša koji je danas oko 13:00 preticao kolonu u Terazijskom tunelu, iznenada izleteo u suprotnu smeru naterao mene da skrenem naglo u desnu traku kako ga ne bi skupljao sa haube i šoferke........ .......sreća pa nikoga nije bilo u mrtvom uglu......... sve više kamikaza su među nama, kako na 4, tako i na 2 točka............... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan možda je to u modi? ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nije te covek prepoznao posto si bio kolima inace nebi to uradio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja otpozdravim onog r-asa danas kod faxa sto pici 100+ sa sve vatrom iz izduva. Stvarno imamo pacijente i sa jedne i sa druge strane. Mogli bi i za AM da uvedu neke casove voznje ili nesto, a ne samo naucis napamet i polozis, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma još malo da zaladi pa će moći ljudski da se vozi kad je ladnije značajno se smanjuje broj neurotičnih vozača na 2 točk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je i direktno vezano s ne mogućnosti vožnje u papučama(Fila normalno)... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kada već pozdravljamo - pozdrav i mentolu na skuteru danas oko 12.30 na autokomandi. Interesantna ti je taktika da uletiš između dva autobusa tik pred stanicu dok oba busa koče - a ti između njih ! Ne znam kako je tebi bilo, ali ja sam teo da svisnem samo dok sam te gledao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pozdrav za sve, kako kazete, mentole na i u svim prevoznim sredstvima, uz poruku da se dozovu pameti pre nego bude kasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan ma još malo da zaladi pa će moći ljudski da se vozi kad je ladnije značajno se smanjuje broj neurotičnih vozača na 2 točk pa nemoj tako, mi zene smo osetljivije na hladnocu ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 17, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ma još malo da zaladi pa će moći ljudski da se vozi kad je ladnije značajno se smanjuje broj neurotičnih vozača na 2 točk pa nemoj tako, mi zene smo osetljivije na hladnocu ))) Ma ženama u saobraćaju nema pomoći ni kad je +40 Negoooo... pozdrav mentolu na kinezu čoperčetu koji je danas u Ruzveltovoj oko 11h menjao trake jureći 30 pa se umal ne ispolomata po šinama. A onda je završio između tramvaja i kamiona jer tramvaj neće pa neće da se skloni a ni kamion Gradske čistoće ne pokazuje istu nameru te je kinešče išlo između sve do iza groblja. Valjda mu bilo blam da prikoči i posle vozi iza tramvaja i kamiona. Missiiiimm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Septembar 17, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre! Kakav je to pozdrav bez muzičke želje za dotičnog i rodbinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 17, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ojhaa da se i ja pridruzim pozdravima Pozdravljam 2 buzdovana od pre par dana koji su BEZ kaciga cepali bar 100-120kmh skoro u centru grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i pesmice da upotpunimo pozdrave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 17, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve u jutarnjoj gužvi sa trotoara i prvog mesta na semaforu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Septembar 18, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova pesma pogodnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 19, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji u ovom času voze jer počinje kiša. Ja ću sam sebe pozdraviti za po sata, samo da natučem kišno odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 19, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo pre lik izleteo sa skuterom iz sporedne ulice,nije uopste ni zakocio na raskrsnici,samo ga opicio po gasu...sreca pa sam video da nema nameru da koci,pa sam ja poceo da kocim,inace bi ga udario sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 19, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo pre lik izleteo sa skuterom iz sporedne ulice,nije uopste ni zakocio na raskrsnici,samo ga opicio po gasu...sreca pa sam video da nema nameru da koci,pa sam ja poceo da kocim,inace bi ga udario sigurno.. Pa jesi ga pozdravio? Ili ga pozdravljaš ovim putem sa pesmom ...? Aj da ovu temu održimo (koliko toliko) ozbiljnom . Dakle, pozdravi i čestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 19, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana na raskrsnici Cvijiceve i Starine Novaka, skuter je prosao na crveno brzinom od oko 60 km/h. Ja gledam, ne mogu da verujem! Mislim se, strpam ti ... u taj skuter! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan danas u Obrenovcu,skuter obilazi u glavnoj ulici(puna linija)kolonu kola i pravo na mene,jedva skrenuh.On samo ode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 20, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo pre lik izleteo sa skuterom iz sporedne ulice,nije uopste ni zakocio na raskrsnici,samo ga opicio po gasu...sreca pa sam video da nema nameru da koci,pa sam ja poceo da kocim,inace bi ga udario sigurno.. Pa jesi ga pozdravio? Ili ga pozdravljaš ovim putem sa pesmom ...? Aj da ovu temu održimo (koliko toliko) ozbiljnom . Dakle, pozdravi i čestitke. Pozdravio ga sirenom,nisam stigao da stanemo kao ljudi da se ispricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za onog kamiondziju sa masinom iz '80 koij je pretovaren isao ispred mene, dimi kao da se zapalio, i posto je u toj ulici uzak put, nema mesta da se obidje toliki kamion,cak ni da ides bankinom, srecom drzao sam odstojanje a on prosipa repu po putu kao da je sadi. Pa majku mu, kontam ja da je to tezak i naporan posao, al' da li mora toliko da se natrpa na tu prikolicu?! A vi kolege, obratite paznju na put jer siguran sam da po putu ima svega, pa pazite se koliko mozete jer,izmedju ostalog, kampanja repe je u toku, pa je ima po putu vise nego u seceranama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ihihhihihihihihi mentoli...Mada kad razmislim svi smo mi ponekad pomalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve u jutarnjoj gužvi sa trotoara i prvog mesta na semaforu Nemo' da mi kradeš fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...