aca-pn 6306 Napisano Maj 22, 2013 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan oko 1200-1300e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan oko 1200-1300e ? hehehe sad ce te se smejati ali ispao mi extra . 800e I od ulaganja imam nove semeringe, viljuske I prednje diskove, , racunam brat bratu najvise sto mogu da ulozim jos da bude tip top sa registracijom oko 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro je uglancan, nema sta. Nauzivaj se sredjujuci te kocnice, jer ko zna kad ces opet dobiti sansu da nesto radis na ovom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro je uglancan, nema sta. Nauzivaj se sredjujuci te kocnice, jer ko zna kad ces opet dobiti sansu da nesto radis na ovom motoru. [/quote E sada ovo je dvosmisleno jel ko zna kada cu dobiti sansu da ga sredjujem zbog toga sto mu nema smrti (kaze serviser ako je agregat ok moze milon km ili zato sto je star pa necu naci delove hahahahaha . Nije sto je moj ali je zmaj od kada sam njega video druge oglase nisam ni pogledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro je uglancan, nema sta. Nauzivaj se sredjujuci te kocnice, jer ko zna kad ces opet dobiti sansu da nesto radis na ovom motoru. E sada ovo je dvosmisleno jel ko zna kada cu dobiti sansu da ga sredjujem zbog toga sto mu nema smrti (kaze serviser ako je agregat ok moze milon km ili zato sto je star pa necu naci delove hahahahaha . Nije sto je moj ali je zmaj od kada sam njega video druge oglase nisam ni pogledao. Ono prvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro je uglancan, nema sta. Nauzivaj se sredjujuci te kocnice, jer ko zna kad ces opet dobiti sansu da nesto radis na ovom motoru. E sada ovo je dvosmisleno jel ko zna kada cu dobiti sansu da ga sredjujem zbog toga sto mu nema smrti (kaze serviser ako je agregat ok moze milon km ili zato sto je star pa necu naci delove hahahahaha . Nije sto je moj ali je zmaj od kada sam njega video druge oglase nisam ni pogledao. Ono prvo E hvala hvala drago mi je da vam se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan odlican , ozbiljan motor (sa kardanom)! obrati paznju , mislim da taj model ima one stare "anti dive" prednje vile - kad budes radio uradi komplet i posteno kod dobrog majstora i miran si dugo... deluje ocuvano , znas li koliko je presla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan odlican , ozbiljan motor (sa kardanom)! obrati paznju , mislim da taj model ima one stare "anti dive" prednje vile - kad budes radio uradi komplet i posteno kod dobrog majstora i miran si dugo... deluje ocuvano , znas li koliko je presla? to nije nikada tacno kao pise 60 000 mada ja mislim najmanje 90 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stanje motora za pohvalu,samo se vozi i uživaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Stanje motora za pohvalu,samo se vozi i uživaj.. hvala brate , prodruzi mi se uplaniranoj voznji oko Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine teško,zaposlio sam se a prve godine nema godišnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što nije diversion ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što nije diversion ... Kakva je razlika između ovog XJ-a i Diversiona? Mislim na agregat, potrošnju, kočnice ili šta je već interesantno pomenuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Tačno pre 9 godina se pisalo u ovoj temi o XJ900. Redak, ili ne, ja sam oduševljen. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 67 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно се већина Диверзија које су се возиле од пре 9 година и даље возе. Нема ту шта да се поквари . Остали мотори су се мало проредили. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Avgust 8, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda je bila retka 2012-te ali sada 2022 nije, ima ih, voze se, odlični motori. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa jaka stabilna teška pravi putni motor,kardan,kvalitet dizajn vrh vrh vrh.Kad su kočnice kako treba predobro koči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Za kuma zelena a plava biće na prodaju.Uvoz Švajcarska.Prelepi primerci 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gledam oni lepoticu sto prodaje Šeki i bas se razmisljam sta mi je ciniti. Recite mi da li je polozaj sedenja onako uspravan potpuno, enduraski sto se kaze? Ili se ipak mora blago nagnuti unapred? Postoji li mogucnost podizanja kormana i naginjanja ka vozacu u tom slucaju? kakva je zastita od vetra? Kaze covek da bi dao forumasima za 1800e sto je za mene savrsena cifra za ulazak u ovaj svet (uzeo sam f650gs dakar i drugar se odusevio pa sam mu prodao odmah i sad sam bez motora pa malo razmisljam sta mi je ciniti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8197 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Položaj sedenja je pravi turig, blago naget ka kormanu. Izuzetno kvalitetna izrada, prava gvozdena mašina. Malo teži, traži navikavanje ali brzo legne u vožnji. O izdržljivosti nećemo ni pričati, održavanje jednostavno i nije skupo. Koliko sam video Šekijev u fabrika stanju, po meni top kupovina ako možeš kupuj, jer je i cena dobra pa i ako ti baš ne legne nećeš ništa izgubiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Ćomi- kupi moj, a ja ću Šekijev 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1446 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 817 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kupovati, to je djubre od motora, ovaj moj drugar nikako da se skani i ode po njega! Slobodno ga zaobidji u sirokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1446 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 817 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, o cemu vi ovde raspravljate, takav motor za 1800 evra ima samo u crtanom filmu. Da nemam cetiri u garazi ja bih ga jos juce kupio. A ovaj moj drugar ko mlada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 10/16/2022 at 12:35 AM, Goran1982 said: Prelepa jaka stabilna teška pravi putni motor,kardan,kvalitet dizajn vrh vrh vrh.Kad su kočnice kako treba predobro koči. Koliko vidim kocione celjusti su iste kao na TDM850 3vd, traze povremeno rasturanje i sredjivanje i onda kopaju kako koce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motocikl i najbolji odnos ulozeno-dobijeno u tom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...