drilling ltd 643 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,steta sto ne probasmo Dzoni i ja tvoj gulas.Mada poznavajuci tebe da ne izlazis iz kuhinje mora da je bio vrhunski.... mada gulaša kod nas ima koliko na volju pa ko voli nek izvoli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan juce.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Super druzenje poz za sve Evo malo slika.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa mala a li odabrana ostala do nekih 22h, Drilling se vratio u Bataju a mi sa Temerincima u Temerin. Steta sto niste ostali jos na licinom mestu, cudilo nas sto je postavljena uglancana sipka fi 50mm odmah pored zive muzike...kad tamo....khm (ima i slika o cemu se tu radi sa doticnom sipkom ali o tome kad se vrnem u Begis ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je sto nisam probao Milenkov gulas,pratio sam kako ga pravi i moram reci svetski(nadam se da je uzeo neku od madalja)osim ako ziri nije bio potkupljen... ahahahProbao onaj netakmicarski i on nije los .Joska to vec radi rutinski dobro sto dokazuje medalja od prosle godine(i jer pade neka medalja BJB-U ove godine).a mora se pohvaliti i Gocino umece na Tanjiraci iliti TalandariUpoznao neke nove drugare i drugarice,ovi stari drugari iz MSC-a samo prave sranja ..te tako mi neki obidjosmo i Backi Petrovac,aqvapark i tako toOd slika imam nesto malo iz Karlovaca(kakvo mesto setam po trgu i gledam nigde pikavac ili papiric da vidis bacen na ulici)posle mi crkla bat na mob.@kumche@ Mishke(poz.vracali smo se zajedno kuci)kacite slike vece rezolucije...tnx i onim drugarima sto su vracali zalutale ovcice Ma poz svima koji su bili na voznji i vidimo se dogodine opet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre kako vam je dobro bilo! Po slikama a i komentarima deluje kao potpuna uživancija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo odlicno,gulas takodje sve u svemu super proveden dan. HVALA JOSKA. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan . 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @motoras: SLIKE SU TI VRHHHHHHHHH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan motoraš bravo za slike 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicne slike ++++++++++++++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan WOW, svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, kao i svake godine odbranili ste titulu najboljih navijača na gulašijadi , bravo BJB-evci. Joška, Rajko i Boki se već podrazumevaju ... Driling , svaka čast 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon Goca i ja stigosmo kući Bilo je stvarno odlično, pljusak u Bgd pri polasku, kafica u Karlovcima i vr' drustvo i zezanje kod čarde NS Riders-a. Takmičari na visini, žao mi je da zbog propozicija takmičenja većina iz Bgd je krenula kući zbog mraka i nisu probali takmičarske gulaše....velika greška ali ko im je kriv Veoma mi je drago što sam upoznao neke nove ljude i verujem da su se svi dobro proveli Evo malo slika: Gox (pije pivo ), Apu i Iron Floyd VacrO Ljepojka Đevojka Vesela BJB - MSC Big Rider familija Temerin Crew Bataja Crew Veseli takmičari I, na kraju, ovo je faca prezadovoljnog degustatora Hvala Organizatorima i učesnicima, vidimo se i sledeće godine P.S. Joška, daj "onu" sliku da vide šta su propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 16, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rajko ti si kralj.Stvarno ljudima dajes snagu u ovim teskim vremenima. Moje iskreno postovanje. Zao mi je sto nisam prisustvovao.Sahrana mog druga me je sprecila.Od juce cu zivot posmatrati drugacije. Radujte se i veselite dragi moji drugovi,tako nas Gospod uci,a na nama je da to primenjujemo i pored poteskoca koje nas dnevno more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 16, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno odmorih stomak od gulasa Evo malo i mog skromnog priloga Cekajuci BJBikerovce Pauza u Sremskim Karlovcima .. sve se odvija po dogovoru, stigli su Vesela ekipa Malo meze dok se ceka takmicarski deo Gladni i naoružani praznim stomacima sudije spremne za okršaj Glavni fotograf uhvacen u akciji Odlične su ti slike, bravo motoraš majstore!!! Druženje je bilo odlično, kao i svaki put. Svaka čast za akciju, i još bolji gulaš! Bravo Joška!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnja, super društvo, pa ni malo kiše nije smetalo. Samo mi je krivo što zbog satnice nismo mogli da probamo takmičarski gulaš Evo par slika i od mene: Ko kaže da se veš suši na konopcima. Joška se podseća recepta. Učitelj i djaci. Redari. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 17, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci,i onima koji su dosli,a i onima koji nisu mogli! Milenko i ja smo se bas potrudili,no desi se i da strucni ziri omane @ Arakis: postavicu i tu slicicu,samo prvo da odradim danasnji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 17, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I da ne zaboravim,-hvala Milenku sto nas je i napojio i nahranio rostiljem za vreme kuvanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Septembar 17, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Početak nije obećavao Ja u 9:30 dolazim na Zmaj i nema nikoga. Kiša lije kao iz kabla. Stajem na točiono mesto da natankam magare, kad ono pristižu Rajko i Goca. Rajko staje iza, cedi se i kaže, citiram "Dobro je, nisam jedini kreten" :D :D Krivo mi je što nisam mogao do kraja da ostanem jer i od prečeg ima preče. Ako je gulaš bio dobar ko' Gocine krmenadle onda mi je još krivlje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeppelinJagger 11 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan A lepo sam bio pozvan... Al morao sam u rodni kraj, neplanski. Pre mozda mesec dana ili vise, bio sam kod Joske. Posle posla. Znaci tek cu kuci na rucak, pomalo gladan. I kad je otvorio vrata, mislio sam da me je osamario lopatom. Neki rucak zamirisao, kad se nisam ubalavio! Stomak poceo da mi mjauce, ja se vadio kao ocepio sam macku koju Joska ima, pa se ona cula. Ako je gulas bio upola dobar kao tad, onda znam kako su uzivali oni koji su bili tamo (a bome ih je bilo!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronika.978 10 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad-Kisac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su dosli uprkos vremenu i hvala na lepim slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 19, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan @motoras - fantastične slike ja sam planirao da krenem, ali kada sam video kišu pala mi je motivacija šta se dešava sa bjb vikend vožnjom 22.09-23.09? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronika.978 10 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad-Kisac Prijavi odgovor kao problematičan :D I mesto:MC ZMAJEVI VETERNIK II mesto:MK SVETIVIDI i III mesto ekipa CENTROSLAVIJA. Izvini Joska ali izgleda da je dobro dosla ona medalja od prosle godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...