lalajko 2024 Napisano Octobar 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan O cemu glasanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 9, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga voli, a ko ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 9, 2012 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, Lalajko je vec ubjedjen da navija za Marka?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 9, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, Lalajko je vec ubjedjen da navija za Marka?! Smara s tim Markom, navikao sam se da budem na Lalajkovoj strani, moraću i ja da navijam za istog. A nervira me kolosalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 9, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam navikao da sam na suprotnoj strani od vas dvojice, pa se nešto mislim da pređem u vaš tabor, da vidim kako je. E, sad sam odlučio da mi je ipak zanimljivije u kontri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 9, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, sad sam odlučio da mi je ipak zanimljivije u kontri. Još nije sigurno ko je s kim po ovom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 9, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad! Znači da moram da živim u iščekivanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta da radim? Nema Stonera, cenim Hondu, cenim kako vozi onaj mali pokvarenjak i nadam se da ce biti bolji od zabara. Zabaristima cu da vadim mast kako je Mark u prvoj sezoni bolji, i to je to. Moramo se kavziti oko necega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 9, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan "Moramo se kavziti oko necega" Uh, sad još moram i da se složim sa Lalajkovim mišljenjem! Propade mi veče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 26, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da smo paranoični jer smo neobavešteni: Ian Wheeler @ianwheeler Why shut the garage door to work on a Moto2 bike that anyone can buy? Is it just me, or is that a bit suspicious? Ian Wheeler je inače komentator sa motogp.com "Zašto zatvaraju vrata od garaže kad rade na moto2 motociklu koji svako može da kupi? Jel sam ja u pitanju ili je to malo sumnjivo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaju nesto 100%. Videcemo sledece godine kako ce da prodje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 26, 2012 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sljedece godine u Moto GP je mnogo lakse napraviti muljazu na masini koju ne moze svako da kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da smo paranoični jer smo neobavešteni: Ian Wheeler @ianwheeler Why shut the garage door to work on a Moto2 bike that anyone can buy? Is it just me, or is that a bit suspicious? Ian Wheeler je inače komentator sa motogp.com "Zašto zatvaraju vrata od garaže kad rade na moto2 motociklu koji svako može da kupi? Jel sam ja u pitanju ili je to malo sumnjivo? To mu dodje kao ono" pravda je jednaka za sve"...samo sto je za neke jednakija. Fudbal sam odavno prestao da gledam, zbog ovakvih kombinatorika i raznih drugih pederskih prenemaganja. Biciklisti se drogiraju opasno, konje drogiraju da bi bili brzi...sta se radi u NBA to ne sme niko ni da pita, sudije smejurija...i obrni okreni uvek se neko nadje da ubije sportsko u svakom sportu zarad kojeg dolara vise u dzepu. Ova posast izgleda zahvata sve vise svet sporta, cak se "spusta" i u nize kategorije. Valjda mu dodje kao trening za "prvu ligu". Da je svet prljav to se odavno zna, ali ovo postaje polako uvredljivo za ono malo inteligencije koja je ostala u glavama ljudi. Sva ta mutna desavanja i krajnja dosada koja je zarazila narocito Gp, odvratice me totalno od moje velike ljubavi. U stvari mozda je i krajnje vreme da na drugaciji nacin provodim svoje slobodno vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2012 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pronto ja se jos malo batrgam, ali nisam ni daleko od takve odluke. Jednakost, demokratija, ista prava za sve, uvijek mi je na pameti kad pitaju Hodzu, sta je to demokratija, a on im kaze :" Pa vidite, stanem gore na minaret i mogu da pisam po Vama, a mozete i Vi po meni". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3330 Napisano Octobar 27, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da nadjem svoje stare postove kad sam ispadao smjesan radi ovih tvrdnji...jednostavno ja ovo pratim jer volim motore alii kladiti ce se biti teze dogodine definitivno pa sve se komercalizuje pa i ovo sto mi pisemo...Markez je proizvod granda dok je Kenan proizvod zivota...opet tocrank je proizvod mrznje prema rosiju i jedini je nekomercijalan i nepodmitljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzordzi Kox 1 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ovo oko Markeza i mutnih radnji,mislim da je to sve JOS u domenu teorije zavjere. Koliko god neko ima debelog razloga da ga "voli" ili ne, smatram da je jos uvijek rano govoriti o nekim mutljavinama. Mozda ce vrijeme pokazati, kao u slucaju Rossija da li ih je bilo ili ne, ali za sada jedini dokazi su to sto je neko jendom vidio "zatvorenu garazu" i ono najvaznije- dobri rezultati. Pa i za Stonera 2007 onda mozemo da kazemo da je nesto mutio kad je onako pomeo konkurenciju, Pedrosa zadnjih 5-6 trka isto..Lorenco.. Markez bio gotivan ili ljigav, definitivno ima jednog giganta od sponzora i to ga, sa budzetom koji ima, sigurno stavlja u bolji polozaj od nekih drugih vozaca, ali to jos uvijek ne znaci da ima agregat od 700ccm, ili da je neka muljaza u pitanju, jednostavno dobro vozi i zato i ima Repsol iza sebe, i sve one povlastice koje moze sebi da priusti. Pa vlajda bi i neko od njegovih konkurenata nesto opleo po tom pitanju, a vjerovatno mnogo znaju o nekim stvarima o kojima mi nagadjamo. Vrijeme ce pokazati, ali dok se to ne desi, on je za mene jos jedan od ludaka koji vozi na noz, bez pretjerane ljubavi prema njemu kao ni gadjenja takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan dosadile teorije zavere o Rossiu pitam se samo kako je neko smeo da zatvori vrata svoje garaze u trenutku kad neki Ian gleda u tom pravcu... mislim, stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 27, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitam se samo kako je neko smeo da zatvori vrata svoje garaze u trenutku kad neki Ian gleda u tom pravcu... mislim, stvarno... jesi ti na LSD-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan možda jesam al ne znam šta je to LSD ... jedino nisam ako je to Čedina stranka p.s. znam da te nerviraju smajlići 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 27, 2012 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan al ne znam šta je to LSD E, sad... Elem, nije niko zatvarao vrata Wheeler-u nego su svaki put kad bi uterali motor u garažu zbog misterioznog kvara, spuštali rolo vrata. To se do sad u moto2 nije dešavalo pošto su ram, motor, ecu, vešanje, ... kupovni. Razlog za čuđenje dotičnog Wheeler-a leži u tome što timovi ne smeju da rade na agregatima već samo da ih ugrade ili izgrade iz motocikla a agregati im se dodeljuju zapečaćenji. Skraćeno, nemaju šta da kriju osim ako nemaju nešto da sakriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je super za citanje, narocito sto opet necu spavati. Bas dobro dodje u ovom poluvremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan to.crank - ma kapiram sve ali to su ti price za malu decu... i kod nas se uvek zale jedni na druge i u moto i auto sportu pa se retko desi da neko ulozi zalbu i dodje do otvaranja motora...a kod nas se stvarno mulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan al ne znam šta je to LSD E, sad... Elem, nije niko zatvarao vrata Wheeler-u nego su svaki put kad bi uterali motor u garažu zbog misterioznog kvara, spuštali rolo vrata. To se do sad u moto2 nije dešavalo pošto su ram, motor, ecu, vešanje, ... kupovni. Razlog za čuđenje dotičnog Wheeler-a leži u tome što timovi ne smeju da rade na agregatima već samo da ih ugrade ili izgrade iz motocikla a agregati im se dodeljuju zapečaćenji. Skraćeno, nemaju šta da kriju osim ako nemaju nešto da sakriju. Ja sam cuo da postoji nesto kao "rotacija agregata"...u smislu da se agregati recikliraju i ponovo raspodeljuju slucajnim izborom, sto znaci da na ramu nikada nije isti agregat. Otprilike ja danas vozim jedan, sutra mi zapadne onaj sto je vozio Zika, Zika vozi Perin, a Peri mozda ugrade onaj sa mog rama na sledecoj trci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 1, 2012 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Lalajka i drustvo u cosku. http://www.crash.net/motogp/video/185681/1/marc_marquez_5_years_in_300_photos.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 18, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cal Crutchlow: He is probably the best rider in the world at the moment, although I don't think he will challenging Pedrosa and (Jorge) Lorenzo for the title next year. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...