Jump to content

Moto Zajednica

Dzordzi Kox

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dzordzi Kox

  • Rođendan Maj 18

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Dzordzi Kox's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Zasto na motogp sajtu jos uvijek nema snimke cijele motogp trke? bio je direktan prenos, ali zasto jos uvijek nema snimka trke?
  2. Pa da prostite svaka cast Rossiju ali Markez..?
  3. ^ i vrlo vjerovatno je i podloga bila drugacija, novija il starija-svejedno
  4. Po broju komentara reklo bi se kao da je vecina clanova odusevljena ishodom sampoionata! hehe Steta za stonerov pad onomad u Amerikama, zavrsnica sezone bi sigurno bila zanimljivija.
  5. Iskreno, ovo oko Markeza i mutnih radnji,mislim da je to sve JOS u domenu teorije zavjere. Koliko god neko ima debelog razloga da ga "voli" ili ne, smatram da je jos uvijek rano govoriti o nekim mutljavinama. Mozda ce vrijeme pokazati, kao u slucaju Rossija da li ih je bilo ili ne, ali za sada jedini dokazi su to sto je neko jendom vidio "zatvorenu garazu" i ono najvaznije- dobri rezultati. Pa i za Stonera 2007 onda mozemo da kazemo da je nesto mutio kad je onako pomeo konkurenciju, Pedrosa zadnjih 5-6 trka isto..Lorenco.. Markez bio gotivan ili ljigav, definitivno ima jednog giganta od sponzora i to ga, sa budzetom koji ima, sigurno stavlja u bolji polozaj od nekih drugih vozaca, ali to jos uvijek ne znaci da ima agregat od 700ccm, ili da je neka muljaza u pitanju, jednostavno dobro vozi i zato i ima Repsol iza sebe, i sve one povlastice koje moze sebi da priusti. Pa vlajda bi i neko od njegovih konkurenata nesto opleo po tom pitanju, a vjerovatno mnogo znaju o nekim stvarima o kojima mi nagadjamo. Vrijeme ce pokazati, ali dok se to ne desi, on je za mene jos jedan od ludaka koji vozi na noz, bez pretjerane ljubavi prema njemu kao ni gadjenja takodje.
  6. ako ima neki invite viska, tu sam, greota da se pokvari!
  7. ma nista od njega, samo je 0.811 sec brzi od rosija..ovako slomljen
  8. Koliko glupih, neobjektivnih i tinejdzerskih komentara..prosto da covjek ne povjeruje.. Pa ovi sa SK su objektivniji. Ne navijam za Rossija ali moram da priznam da mi je danasnja trka bila vishe nego zanimljiva, napokon nesto drugacije.. E da..Obicno (kazem obicno) je papucar bas onaj koji stalno drugoga proziva za istu stvar svi likovi u tezi su izmisljeni i svaka slicnost sa bilo kim je potpuno slucajna! pozz!
  9. kad se sve sabere i oduzme pretplata na Motogp ispade i najjeftinija i najpametnija varijanta.. hvala na savjetu, poslushao sam
  10. sto se tice prenosa moto gp trka.. ja se premisljam da uzmem jos jednog operatera za kablovsku jer trenutno na IPTVu nemam SPK-ove.. pa me interesuje da li znate Da li ce citavu sezonu MotoGP direktno trke prenositi Sport Klub (onaj obicni, ili jedinica ili kako se vec zove) ili ce to biti jednu trku Sport Klub1, drugu SK+ itd..?
  11. De Puniet odlican.. nesto je bilo price da ce hondini sateliti da dobijaju fabricke dijelove sa zakasnjenjem od oko (ako se dobro sijecam) 4 trke.. Da nema mozda neka paralela izmedju njegovih rezultata i ovog gore pomenutog? pozzz
  12. i ja sam to pitao prije par dana.. ewo link, imas sve trke na tacni.. https://www.racing-underground.com/ pozzz
  13. odakle skidate trke, ima li neki dobar link?
  14. ajde ne lupaj majke ti..valja se gadjat cinjenicama a ne emocijama..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja