kepo 4527 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rade samo u paru Vidimo se na Grzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Septembar 3, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zbog tehničkih poteškoća, moraću da propustim i ovu vožnju... Eto ti ga sad ! Pa ti oduvek imas tehnickih poteskoca, od kad je to problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan zbog tehničkih poteškoća, moraću da propustim i ovu vožnju... Eto ti ga sad ! Pa ti oduvek imas tehnickih poteskoca, od kad je to problem godinu dana cekic kamen i srafciger pomazu, alo posle toga ne pomaze ni fabrika! Jbg, jamaha je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Popsy! Pa ne smes sad da zatajis! Acimo ako sam dobro shvatio ni ti ne dolazis???!!!?!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Septembar 3, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da znate da kod doma nema signala, tako da mobilni nisu u funkciji sem jednog koji ima spoljnu antenu 064 164 5295 ako nekom treba neka informacija moze da je dobije na taj broj od petka na dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dal da se usudim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hammeru....... PA NARAVNO :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hammeru....... PA NARAVNO :-) Jes, al ako zaglavim negde sa ovu moju camotinju ima da bude cirkus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne sekiraj, al ozbiljno. Nikada niko nije bio ostavljen, bilo kakav kvar ili problem da se desio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubedio me Aca da cu uz malo kuburenja moci da se provucem pa tako dolazim i ja Zajecarska banda dolazi u subotu ujutru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ubedio me Aca da cu uz malo kuburenja moci da se provucem pa tako dolazim i ja Zajecarska banda dolazi u subotu ujutru. To je to. Sad nema nazad! Vidimo se u petak posle 21h da se dogovorimo kad krećemo. ps. Možda skupimo do subote još nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako jeeeeee!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim jos jednog koji nije na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja izgleda necu moci da dobijem slobodne dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ja izgleda necu moci da dobijem plodne dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 4, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al ovaj Vlajko mrzi kontracepciju ...kad su AT-ovci u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Al ovaj Vlajko mrzi kontracepciju ...kad su AT-ovci u pitanju njegova zadnjica je razradjena uveliko zato je i mrzi, ne sekiraj se nista, videces i sam kad i tvoja bude utrnula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Pero nećemo mi na jedan cilindar i dasku.. nego šta bi za petak? ima li zainteresovanih..? ovaj ludak Jager mi sutra dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 4, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, nego kako! Odlucio sam da je ipak, sreda pravi dan za pocetak videnda! A dan za kraj vikenda....paaaa, videcemo. Mozda isti dan u nedelji u isto vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bas kako je konstatovao gore, nas maratonac Jager je krenuo okolo-naokolo ka Grzi. Prva pauza vec kod Srbobrana jer je sabrao sest sati spavanja otkako je na teritoriji SRB. Danasnja destinacija je Vlajkov vocnjak kod SD-a. Aj` majstore lagano, pa se javi kad stignes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Meni moze da se desi da ne dodjem . Pohjavile su se neke obaveze , ja cu se truditi da dodjem, ali ako me nema znajte da je bila visa sila. :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas kako je konstatovao gore, nas maratonac Jager je krenuo okolo-naokolo ka Grzi. Prva pauza vec kod Srbobrana jer je sabrao sest sati spavanja otkako je na teritoriji SRB. Danasnja destinacija je Vlajkov vocnjak kod SD-a. Aj` majstore lagano, pa se javi kad stignes! Stigao! Do duse jos davno ali da se ipak javim :-) Bane Crveni, nemoj da te guja ujede da ne dodjes! Kakva sad visa sila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Preskačem ove godine Možda je i bolje, da ne dobijem još neko trajno oštećenje Lepo se provedite i zadužite nekog za fotkanje kad se budete izvrtali u šumi na blatu, da nađemo ovogodišnju najštrokaviju maskotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Septembar 6, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema ove godine ni B od blata, mogu samo da se izvrcu po prasini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne reci nikad, najavili su neku kisicu za danas/sutra. Dolazim najverovatnije, ali da se ne upisujem dok ne budem 100% siguran. Uglavnom ocekujte me u nekoj puž grupi. P.S. Hoce li biti organizovano neko kupanje(vidim da se pominje Borsko jezero i bazeni od prosle godine)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...