cezarpa 11014 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i mecka rikne,licno mislim da je bilo pretoplo taj dan,i gorivo je bilo vruce,a semafori na svaki cosak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam majstora... Rece da problem moze biti u zaprljanoj klapni gasa... Isti su simptomi kao ovi koje sam mu rekao da se desavaju.. Kaze da sipam u jedan rezervoar aditiv za ciscenje dizni...da se desavalo da to pomogne.. Nisam jos probao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Inace meni izbaci invalid VIN kada ga ukucam na tom linku...verovatno zato sto je mator skut.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sme li uopste da se sipajy sredstva za ciscenje carba i protoka benzina u rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, cezarpa je napisao: Sme li uopste da se sipajy sredstva za ciscenje carba i protoka benzina u rezervoar? Pa sme valjda...za to sluze.. Nisam nikad sipao...ali s obzirom da se dugo prave i od toliko razlicitih proizvodjaca..valjda sme . Recice neko ko se bolje razume vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: licno mislim da je bilo pretoplo taj dan,i gorivo je bilo vruce,a semafori na svaki cosak Pa verovatno. Meni se na novom skuteru palio ventilator na svaki semafor poslednjih dana, tj meseci. Nisu normalne ove vrućine uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da...svako malo se pali... A recimo za juce i danas...cirka 200km ukupno jednom se upalio...danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, juče i danas posle dugo vremena ventilator ćuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Na displeju gde ispisuje vreme stalno se menja tacno vreme pa onda pise 130..i tako non stop svake sukunde.. Jel to neki bag samog sata ili je neki kod greske? Beverly 250 ie 2006god Promenio Avgust 19, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4698 Napisano Avgust 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da ti to "1 30" nije mozda datum - januar, 30-ti. Moguce da ti stalno prebacuje sa vremena na datum, cak sam ubedjen da je tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, alexanto je napisao: Proveri da ti to "1 30" nije mozda datum - januar, 30-ti. Moguce da ti stalno prebacuje sa vremena na datum, cak sam ubedjen da je tako Ali nije se dedavalo do sada... Samo odjednom pocelo.. Nesto sam cackao one dugmice pa je prestalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da li ono prekidanje dovoda goriva, o kom smo pricali, u voznji i iznenadno gasenje, recimo na semaforu moze biti i neka banalna stvar tipa nekog loseg kontakta ili je definitivno benzinska pumpa pred crkavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sta to ovde ne stoji kako treba pa mi ova zastitna guma kaci tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4698 Napisano Septembar 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pinjon valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Septembar 2, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne čizmi amortizera imaš klin, breg koji viri (unutrašnja strana) dok na pinjonu imas kanalicu gde trebaš uklopiti sa bregom. Držač pinjona srafi se na drugom kraju takodje na čizmi, M5 šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Septembar 3, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, cini mi se da sve to stoji na svom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, sasa_f1 je napisao: Evo slika, cini mi se da sve to stoji na svom mestu. Meni izgleda kao da je sajla kratka pa se nategla i upala izmedju tocka i viljuske.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Septembar 3, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne vidim kako bi mogla drugacije da stoji. Izvalio sam da je tu moj problem o kome sam pisao ranije, da mi kazaljka brzine skakuce u voznji, skakuce svaki put kad zakaci tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 3, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I meni nekako neprirodno stoji.... Kao da je uštinuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Septembar 3, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima sliku sa svog motora da posalje da vidim kako treba da stoji, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, sasa_f1 je napisao: Ako neko ima sliku sa svog motora da posalje da vidim kako treba da stoji, bio bih zahvalan. Poslacu ti ja kasnije malo... I kod mene skakuce kazaljka, ali nista ne kaci nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Septembar 4, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kod mene ali nemam tih problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Septembar 4, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2021. at 16:59, sasa_f1 je napisao: Evo slika, cini mi se da sve to stoji na svom mestu. Mislim da je problem u neodgovarajucem pinjonu. Kazaljka skace kad strucnjaci jajare za sitne pare. Pravljena sajla na krajevima nema zavretak kao oem vec zazor malo veci koji je sasvim dovoljan da kazaljka djuska. Kad razloka vodjicu na tabli, tad vise ni oem sajla ne pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se na Kymcu pojela 2 "zuba" u pinjonu pa je kazaljka pocela da igra. Kad sam ga zamenio sve je bilo ok.. Sad na Bevu ne znam razlog zasto igra...nisam skidao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Septembar 4, 2021 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod Beva kad je sve kako treba pinjon traje koliko hoces, sajla je ta koja puca na nekih 10cm od tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...