Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanimaju razlozi za po meni ovu ''kvazi-kolegijalnu'' uslugu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan takva usluga se daje u celom svetu a izgleda je samo tebi kvazikolegijalna a verovatno se i obradujes kad dobijes cestitku 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vec ima jedna ovakva tema sa glasanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan To me i interesuje da li je samo meni ? A to sta ja meni verovatno ili ne ostavimo za drugu temu ili mozes da je otvoris pa i ti da dobijes neku cestitku pa da se obradujes , verovatno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vec ima jedna ovakva tema sa glasanjem. Nisam je video , onda slobodno neka se obrise ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da tema ide upogresnom pravcu od onog koji sam zeleo . Glasanje je samo propratna statistika koju ionako vec znamo ! Cilj mi je bio da vidimo razloge zasto ablendujemo jer i sam ablendujem ponekad zavisno od situacije kad koliko mogu dovoljno da je procenim! Intersenatno je da motoristi i automobilisti postaju kolege u saobracaju tj svi protiv policije pa se pitam gde j sva ona ljutnja tada koju nalazim na ovim stranicama a iz razloga nepostovanja pravila preticanja ,pune linije secenje krivina, brza voznja i sl. koje su ubile i osakatile toliko ljudi poznanika,prijatelja ,rodbine odjednom postaje kolegijalan cin za ponos zarad novcane kazne koja nikog nije ubila a dosta njih je opametila a ljuti smo na policiju jer ne radi svoj posao i sto svakakvi sedaju za volan ili se zalimo na Ibarsku gde ne bi bilo dosta da na svakih 500 m ima policije. Znam li toga kome amblednujem ?? jel pijan ,bahat,jel sposoban uopste da bude u saobracaju ??? Koliko sam takvih spasao od novcane kazne a kroz kaznu mozda i opamecenja ? Moze li mi savest biti cista da zbog istog neko nije nastradao ni kriv ni duzan ??? Hvala onima koji su glasali I svaka cast onima koji ne ablenduju uvek i svakome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Avgust 26, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan ablendujem uvek i volim kad mene upozore.razmisljati dal je neko lud ili pijan za volanom je glupost posto je takvih mozda 1 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 26, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da tema ide upogresnom pravcu od onog koji sam zeleo . Glasanje je samo propratna statistika koju ionako vec znamo ! Cilj mi je bio da vidimo razloge zasto ablendujemo jer i sam ablendujem ponekad zavisno od situacije kad koliko mogu dovoljno da je procenim! Intersenatno je da motoristi i automobilisti postaju kolege u saobracaju tj svi protiv policije pa se pitam gde j sva ona ljutnja tada koju nalazim na ovim stranicama a iz razloga nepostovanja pravila preticanja ,pune linije secenje krivina, brza voznja i sl. koje su ubile i osakatile toliko ljudi poznanika,prijatelja ,rodbine odjednom postaje kolegijalan cin za ponos zarad novcane kazne koja nikog nije ubila a dosta njih je opametila a ljuti smo na policiju jer ne radi svoj posao i sto svakakvi sedaju za volan ili se zalimo na Ibarsku gde ne bi bilo dosta da na svakih 500 m ima policije. Znam li toga kome amblednujem ?? jel pijan ,bahat,jel sposoban uopste da bude u saobracaju ??? Koliko sam takvih spasao od novcane kazne a kroz kaznu mozda i opamecenja ? Moze li mi savest biti cista da zbog istog neko nije nastradao ni kriv ni duzan ??? Hvala onima koji su glasali I svaka cast onima koji ne ablenduju uvek i svakome ! Jel skrećeš pažnju prijateljima i da pušenje škodi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svakako, kad god pricamo o toj temi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne. Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima. Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ablendujem uvek i volim kad mene upozore.razmisljati dal je neko lud ili pijan za volanom je glupost posto je takvih mozda 1 % 1% , i vise nego dovoljno pojas sad vezuju vise nego ikad, iako je osnovni razlog kazna pa dodaj jos tu par dobrih procenata ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da upozoravam,jer se sakriju iza žbunja tamo gde je retardirano ograničenje na 50 km ili se znak ne vidi od rastinja, a realno je pravac van grada i samo naplaćuju kazne. Da se ne lažemo *ebe se njima za našu sigurnost.Bitno je naplatiti kaznu ili teška srca primiti mito.Novija vozila marke audi,bmw,mercedes...se ne zaustavljaju jer ko zna ko može biti u njima. Razumem šta hoćeš da kažeš, ali sve dok je važnije uzimanje para i punjenje budzeta preko ledja već debelo osiromašenog naroda i to bude osnova zakona o saobracaju umesto bezbednosti u saobraćaju, ja ću uvek upozoravati na drumske haračlije. Jeste ima tih 'k..njskih' sacekusa na 50 ogranicenje ili 60 krivine, mostovi i sl ili za pojas sijalice i sl. u tim situacijama i ja upozoravam i o drzavi se slazemo ali ne izlazi mi iz glave da mogu pomoci nekome ko ne bi trebalo da je za volanom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 26, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo par puta nisam amblendovao iz razloga bas prevelike brzine na ogranicenju 50 ili 60kmh(mislimk ad si budala da vozis preko 130kmh u naseljenom mestu jos kad je postavljen zanak za blizinu skole) onda budi mudo pa plati i odmori 3 meseca. I ja vozim preko ogranicenja ali u meni razumnim prekoracenjima. Ponekad sretnem po par auta niko ne blica a panduri u zasedi posle toga popizdim i kazem ma necu ni ja nikom al se uvek predomislim prvom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3985 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Bila jednom emisija na nem. televiziji i pitali nekog budzu od pandura zasto je dozvoljeno da se koristi radar detektor. Covek rece i ostade ziv - to ovde ne bi proslo- da njih ne zanimaju broj kazni i novac koji ce da naplate vec da ce onaj ko ima radar detektor da uspori narednih 500-1000m i samim time nece nikog ugroziti u saobracaju. To vazi i za tvoju temu- ja blicnem nekom 200-500 m + narednih 200-500 ce se pridrzavati pravila i brzine, a posto se najvise lovi u naseljenim mestima to znaci da sam mozda nekome i zivot spasio pa ti onda razmisljaj o tome 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Blicam uvek, zaboravi covek svetla, pojas desi se jbg... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno upozoravam ostale ucesnike u saobracaju. Plate su nam takve da jedva prezivljavamo, a kazne velike. Skoro su me zaustavili u gradu i pisali cestitku za pojas. Dok sam stajao i cekao da je napise covek prolazi pored nas sa kolima na kojima su zadnja leva vrata sirom otvorena. Kazem panduru "bolje bi vam bilo da onoga zaustavite pre nego sto ubije nekog pesaka sa vratima", jedva je digao glavu i kratko pogledao za njim. Njima je bitno samo da ispune zadat broj prijava i ako mogu nesto u dzep da stave, a za ostalo ih bas bole uvo. Ja policiji i kur**ma pare ne dajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo tesko da ablendujen i zahvalan sam kad neko meni ablenduje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ablendujem uvek, i uvek cu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blicam zato što to ne smatram "kvazikolegijalnim", kao što to naziva postavljač ove teme. Jasno je da postoje "pijani i bahati itd itd". Nisi sa tom izjavom nikome otvorio oči. Blicam zato što želim da i meni neko blica ukoliko vidi patrolu. Zašto želim da i meni neko blica ukoliko vidi patrolu? Zato što: - nisam uvek po P.S.-u (nisi ni ti uvek, ne poznajem te ali sam 99% siguran da ponekad pogrešiš, zamisliš ili nešto slično) - kada vozim na magistrali gde je ograničenje 60 ... verovatno vozim bar 70 do 80 (uuuuuuu ludo i brzo, ali ne bih baš da popasem kaznu zbog toga) - pojas vezujem stalno, zbog sebe (to me ne brine) - radim kao konsultant i neki prosek mi je 40.000 godišnje (ove godine sam imao rekord - oko 50.000 za 12meseci). Veruj mi - za 50.000 godišnje - napraviš tu i tamo neko udubljenje na nekom članu ZOBS-a. Nekad slučajno, nekad namerno. Opet- ne bih želeo da popasem kaznu - Brojni drugi razlozi - Naravno iznad svega - ne bih želeo da izgubim dozvolu. To mi je deo hleba koji jedem. Što se tiče mojih kazni ? - Imam jednu - pukla mi je guma i udario sam u bankinu. Došla policija i napisali mi kaznu (ispade da je to kao da si udario u parkirano vozilo. Ok, platio sam naravno za "neprilagođenu brzinu stanju puta ..." iako sam vozio ispod ograničenja, ali čim u nešto klepiš - kriv si ) - brza vožnja. Nijedna kazna - preticanje na punoj. Nijedna kazna - neka druga ludost koja ugrožava. Nijedna kazna. E sad - tvoji komentari i rezonovanje oko ove teme služe čemu ? Da ubede ljude da je pogrešno ablendovati nekome ? Da su "kvazikolegijalni" ? Da li si nekada čuo ovo: "Ko je bezgrešan - neka baci prvi kamen." 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan cak i da lozis likove (sto nikada ne radim) oni posle blica voze bezbednije makar neko vreme zato mi nije jasna negativna strana ove price, ali mozda propustam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan [ E sad - tvoji komentari i rezonovanje oko ove teme služe čemu ? Da ubede ljude da je pogrešno ablendovati nekome ? Da su "kvazikolegijalni" ? Da li si nekada čuo ovo: "Ko je bezgrešan - neka baci prvi kamen." Hvala na postu , zar tema mora da sluzi necemu ili mozemo da pricamo jednostavno o necemu ?? Napisao sam ,interesuje me vase misljenje o temi ujedno sam napisao sta ja mislim ! Da ubedjujem ne ,da osudjujem ne ! Da li sam ja nekome rekao da je kvazikolegijalan ili sam rekao da ja mislim da je neki postupak kvazikolegijalan ??? to je velika razlika ! Da li sam ja bacio kamen ili je kamen bacen na mene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bačen na tebe, prvi si bacio. " Bas me zanimaju razlozi za po meni ovu ''kvazi-kolegijalnu'' uslugu ? " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam razloge ! Na koga sam bacio kad i sam ablendujem ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 29, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ablendujem cak i kvazikolegijalnim zato sto mrzim bushmane koji KENJAJU o bezbjednosti, a harace haraca radi. Kad se namjeste pored skole, necu nikome ablendovati. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Stariji brat je pre mozda mesec dana popio kaznu zato sto je na pravcu na izlazu iz naseljenog mesta vozio 56 a jos uvek je vazilo ogranicenje na 50km/h. Retko ih vidjam da stoje negde gde je zaista potrebno usporiti saobracaj, vec uglavnom po kakvom zbunju na pravcima gde niko sem vozaca koji na kraju popiju kaznu ne moze biti ugrozen. Zbog takvih stvari uvek ablendujem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...