ratboy 1389 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juše umalo nisam ostavio auto na pešačkom u obrenovcu i skočio na majmuna koji se preča što sam ga propustio, valjda se nisam dovoljno tiho prišunjao da ga ne remetim dok se relaksira šetnjom s guza na guz preko zebre. Samo još jednu da je rekao ali matori iskusno odmakao videći pun auto likova zakrvavljenih očiju posle dva dana na beerfestu. Mislim da treba pomoći onima kojima je pomoć neophodna pa ako sam traži onda ga i nalupati, ona engleska uzdržanost mi nije baš svojstvena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da šteta na oborenom motoru nije velika! A što se tiče dobročinstva, čovek ne može biti pametan jer je narod frustriran, neprilagođen i sujetan tako da svako iskazivanje dobre volje može biti mač sa dve oštrice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko nama sa nama kakvi smo.... Sa jedne strane jako smo gostoljubiv i dobar narod a sa druge strane jako, jako smo tezak narod svidelo se to nama ili ne... Ali izmuceni smo pa donekle i razumem ljude sto su takvi... Stegli kajase ovi iz vlasti narod ne moze da sastavi kraj sa krajem.. Kako i nebi bili nervozni... Jos smo i dobri u kakvim uslovima zivimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije neka šteta napravljena, osim migavca! Migavac i stitnik ruke koji sam ionako planirao da zamenim... tako da sve u svemu dobro prosao Sreća da se na onoj nizbrdici nije isprevrtao do dole! Nema sanse da se prevrne.... provereno na jednom drugom gs-u na jos vecoj nizbrdici/uzbrdici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da bi tukao Niksloter-a da si ga video da dira motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 17, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da bi tukao Niksloter-a da si ga video da dira motor Ahahahahah svaka cast :takoje: A sto se tice postova iznad,znate onu staru: "Put do pakla poplocan je dobrim namerama" I u 90% slucajeva je ziva istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da bi tukao Niksloter-a da si ga video da dira motor Svašta je moglo da se desi! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A zena kaze parkiraj na mesto oborice ga neko.... hvala Niksloter i od "zene" I posle neko kaže da ne treba slušati žene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan hehe ovim izmedju ostalog dokazano da treba ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 18, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre? Ja bih podigao ovaj motor da sam video da je pao, da nece mozda vlasnik da me bije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima nekih koji su podigli motore pa zavrsili u cuzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 18, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Vozim 5km;h nekom ulicicom u blizini Zvecanske,sviram dedi koji ide po sred ulice,on se skloni,uzima polutku cigle koja se tu nasla,da me gadja,uspeo sam da furnem,nisam bio rad kavzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim 5km;h nekom ulicicom u blizini Zvecanske,sviram dedi koji ide po sred ulice,on se skloni,uzima polutku cigle koja se tu nasla,da me gadja,uspeo sam da furnem,nisam bio rad kavzi zato što imaš sirenu za devojčice... ja kad svirnem sa Ludim Čajavcem penju ljudi kola na trotoar a pešaci se paradom vraćaju na trotoar :D 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 19, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan zato što imaš sirenu za devojčice... ja kad svirnem sa Ludim Čajavcem penju ljudi kola na trotoar a pešaci se paradom vraćaju na trotoar :D Siledžijo. Bahato sviraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 19, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato što imaš sirenu za devojčice... ja kad svirnem sa Ludim Čajavcem penju ljudi kola na trotoar a pešaci se paradom vraćaju na trotoar :D E manijaku jedan. Fino se iscerekah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakole 13 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Kawasaki 450LTD Prijavi odgovor kao problematičan ja kad svirnem sa Ludim Čajavcem penju ljudi kola na trotoar a pešaci se paradom vraćaju na trotoar :D E ovo je dobro,nasmeja me.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5984 Napisano Avgust 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već oko sirena (ja ih imam ukupno 4 na Transalpu ) obožavam da one pametnjakoviće koji mobilni drže desnom rukom na levom uvu a voze levom rukom i, naravno, polako skreću u moju traku, tako odvalim sirenama da mu mobilni trenutno ispada iz ruke i pada pored sedišta uz nagli "cim" volanom da pobegne od "šlepera" ...baš sam đavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 19, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod SIRENA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš ovako matoru da me vataš !!!? Sram te bilo !!! Ja matora žena !!! Prošlo vreme kada sam se vatala !!!" itd itd Što je babi milo - to joj se i snilo :) Pi kakva smo rasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ide riba ispred mene i ispadne joj telefon dok je nesto vadila iz torbice, ja se sagnem, podizem ga i na pola pruzanja ka njoj ova kaze, DAJ, kao da sam hteo da ga ukradem. Zatecen, ne stigoh ni da je oteram u PM. Prelazi baba ulicu na pesackom, vozim normalno, zakocim normalno i pokazem joj rukom da prodje. Baba me pogleda, pa poce da psuje, pa me pogleda, pa nastavi i tako dok nije presla ulicu. Identicna situacija mi se desila vise puta. Ovo su samo neki od razloga zasto u Srbiji ne treba dizati motor koji lezi, osim ako znas ciji je. Bio sam u situaciji da vidim oboren skuter, htedoh da ga podignem, ali sam se predomislio. To je zato što si ćelav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, i Romi me ponekad cudno gledaju, valjda misle da sam skinhead. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...