ZoraNS 6662 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Novak Lazovic pogledao sam i stvarno odlično izgleda. Potražiću ga na netu jer planiram da zadržim ovaj motor puno godina... Promenio Octobar 2 član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 13 Napisano pre 16 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Primetio sam da se ovaj TFT ekran na PCX-u 2025 prelako grebe. Moj je dosta izgreban za svoju kilometražu. Ne razumem se, da li je moguće sanirati te ogrebotine nekako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 44 Napisano pre 13 sati U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000, Honda Shadow 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, LuKenzi55 je napisao: Dobar dan svima. Primetio sam da se ovaj TFT ekran na PCX-u 2025 prelako grebe. Moj je dosta izgreban za svoju kilometražu. Ne razumem se, da li je moguće sanirati te ogrebotine nekako? Oteraj kod ovih što poliraju farove. Ako preko ekrana postoji plastika, a verujem da postoji, možda mogu da odrade polimerizaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...