Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan PCX prodat, ostao Tocano, znam da sad ne treba "al na jesen trebaće" ; Šta nas je naučio Cvrčak i Mrav?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D1m13je 10 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, postao sam vlasnik ove mašine pre par dana. Nova iz Stojanova u NS. Aleksandar stvarno car, ljubazan, pravi trgovac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, D1m13je je napisao: Pozdrav, postao sam vlasnik ove mašine pre par dana. Nova iz Stojanova u NS. Aleksandar stvarno car, ljubazan, pravi trgovac. Nek je sa srećom!!! ...baci neku sliku u predstavljanje ili slike naših skutera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljo99 2 Napisano Jun 15, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, odnedavno ponosni vlasnik jednog PCX 125 i 2011 godine. Kupio da imam nešto da vozim dok sam "između motora". Sve super osim prednjeg fara kojeg moram zamijeniti. Da nema neko možda ili da zna nekog ko ima far za moj bajk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter honda pcx 125 - OLX.ba WWW.OLX.BA Zavrseno Da to nije u pitanju ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljo99 2 Napisano Jun 15, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 1 hour ago, boky327 said: Skuter honda pcx 125 - OLX.ba WWW.OLX.BA Zavrseno Da to nije u pitanju ovaj motor? Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, ja htio otici za vikend da pogledam. Djelovala mi je zanimljivo. U svakom slucaju neka je sa srecom, da se fino navozate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljo99 2 Napisano Jun 15, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D1m13je 10 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam fotke skutera za sada, ali imam 3 video klipa, sva 3 sam stavio na YouTube , ako je dozvoljeno mogu da postavim link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 17, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D1m13je 10 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/CQCzpsdHCYI https://youtu.be/ij-z44c_vEg https://youtu.be/LAlU4iqW1Mc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...kao što rekoh, ostao mi je Termoscud... "Obradujte dragu osobu" Idu 'ladni dani, jako dobra stvar, ja sam se vozao i na 5-6'C, nedostajaće mi na novom sokoćalu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koja je oznaka tog termoscuda? Da li odgovara za Nmax? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper reci mi druze koja bi ti bila cena za Termoscud i da li mogao da posaljes za Bg ako bi sve bilo ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Termoscud otišao kolegi Mikeleu, da se lepo navoza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Hvala batko, termoscud je prva liga, super stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugi skuter, drugačiji Termoscud (Pro model, nema jamboliju), vozih zimus i ispod 0, u plitkoj obući (patike), farmerke/pantalone, tako da... vrhunska stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Trenutno vozim apriliu sr50. Polozio sam A1 kategoriju i vec duzi period razmisljam da kupim Hondu PCX. Jedina stvar koja me brine je da li bi mi odgovarao taj motor s obzirom da sam 183cm visok. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @LuKenzi55, da, sasvim će ti odgovarati što se tiče mesta za noge, tu nema šta da brineš. Ja sam visok 190cm pa nemam nikakvih problema. Samo imaj na umu da na PCX-u vetar baš udara i u noge i u grugi pa računaj da je nabavka bar povišenog vizira obavezna stavka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Novak Lazovic je napisao: @LuKenzi55, da, sasvim će ti odgovarati što se tiče mesta za noge, tu nema šta da brineš. Ja sam visok 190cm pa nemam nikakvih problema. Samo imaj na umu da na PCX-u vetar baš udara i u noge i u grugi pa računaj da je nabavka bar povišenog vizira obavezna stavka. Hvala ti na odgovoru. Sto se tice prelaska sa 50cc 2t na 125cc 4t jel mislis da ce biti dobar "upgrade". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se starta iz mesta tiče, nemoj da ocekuješ neko čudo, ide bolje 125-ica ali ne nešto mnogo bolje ali zato je krajnja brzina daleko veća i potrošnja će ti biti duplo manja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, LuKenzi55 je napisao: Sto se tice prelaska sa 50cc 2t na 125cc 4t jel mislis da ce biti dobar "upgrade" Sve zavisi za šta si ga namenio i šta očekuješ. Ako ti treba mali zvrk za trkni-skokni varijantu, pouzdan, jeftin za održavanje i eksploataciju, biće ti super. Ako tražiš nešto više, dosadiće brzo, kao i svaka 125-ica. Ali svakako je dobro što drži cenu i lako se proda ako ti dojadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Vozio bi ga uglavnom po gradu. Razmisljam se izmedju PCX - a i Yamahe N Max. Cena nove Honde je 3750e dok je cena Yamahe 4190e. Kupovao bi iskljucivo nov. Znam da su konkurenti, ali nemam predstave sta je bolje od ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je onaj koji se tebi više sviđa, moraćeš sam da odlučiš.. Ja bih pre uzeo PCX, zbog većeg točka na pr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 18, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Pošto sam iz Beograda Hondu bi uzeo na Novom Beogradu, a ako se kojim slučajem odlučim za Yamahu da li je uzeti u Plattneru ili Barelu. Nemam iskustva ni sa jednim ni drugim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...