marko13 2058 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda mali redovan servis na mom motoru Yamaha GTS 1000 '93god Uzeo sam da zamenim samo svecice, antifriz, filter vazduha, plocice prednje i zadnje, ulje u kocionim cilindrima i kvacilu. Rekao bi covek da to ide lako i brzo, ali vi ne mozete da verujete kako izgleda zamena samo svecica, mora da se rasturi kompletan motor, sve maske moraju da idu dole. Apsolutno sve treba ocerupati. Da bi zamenio plocice prednje mora da se skida tocak i branici sve, a branik se sastoji iz ukrasnog pa jos jednog ispod pa nekih limova ispod toga... Juce sam uspeo samo da zamenim svecice, prednje plocice, filter vazduha, ulje u prednjim kocnicama i kvacilu. Toliko sam uspeo od dolaska sa posla pa sve do 01h Danas ili sutra nastavak sa zadnjim kocnicama i antifriz. Inace motor ceo izgleda ovako: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna stvar me bas zanima kao nije tajna da neko od majstora ovde na forumu (mislim na ljude koji od alata zive) napisu koliko bi okvirno uzeli za ovako neki posao. Cisto iz radoznalosti ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vodis racuna o svom zdravlju onda ti je to pitanje suvisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se zamena svecica sastoji iz tri faze. U prvoj, najlaksoj, rasturim pola motora,u drugoj malo tezoj,moram da popijem pola litre sljive od 24 grada,da bih se psihicki pripremio za trecu,najtezu fazu,tj. zamenu svecica. Zato svecice ne menjam sve dok rade. Eventualno,s vremena na vreme odradim samo grugu fazu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je pukao photobucket pa nema slika ali pojavice se posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije mesto al kakav je ovo motor po vama kako se vozi kako drži krivinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 17, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prednja viljushka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se zamena svecica sastoji iz tri faze. U prvoj, najlaksoj, rasturim pola motora,u drugoj malo tezoj,moram da popijem pola litre sljive od 24 grada,da bih se psihicki pripremio za trecu,najtezu fazu,tj. zamenu svecica. Zato svecice ne menjam sve dok rade. Eventualno,s vremena na vreme odradim samo grugu fazu. Ma i kod mene isto,zezanje samo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije mesto al kakav je ovo motor po vama kako se vozi kako drži krivinu Ja ga vozim evo od 2010. Ja sam prezadovoljan. Ne bih ga menjao za sada nikako. Izuzetno lepo drzi krivine. Nije za kratke i jake krivine zbog velicine i tezine. Ali i to je sve stvar ukusa. Ali inace svaki zahvat na njemu je uzas teski. Ali po meni vredi zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i ja nesto merkam onog iz oglasa, nesto malo ispod 2 soma trazi lik i ok je cena, ali posle ove teme, hmmm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je motor,prvi put vidim ovako nesto,ali me viljuska podseca na starog MZ 250 popularno nazvanog televizor.Sto sam se skrsio sa njim,strasno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 17, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je motor,prvi put vidim ovako nesto,ali me viljuska podseca na starog MZ 250 popularno nazvanog televizor.Sto sam se skrsio sa njim,strasno! al shto ti je uspomena "Sto sam se skrsio sa njim,strasno!" :lol: hahaha upishah se od smeha :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad je i meni smesno posle 25 godina! :lol: Ali kad vidim takve viljuske na motoru m..a mi se najeze i sad! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6006 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj crkavam od smeha!!!!!! Sorry za off!!!!! Au stomak me boli, ako me neko vidi kroz prozor zvace ove da me pokupe! Odavno se ne nasmejah ovako slatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan i ja nesto merkam onog iz oglasa, nesto malo ispod 2 soma trazi lik i ok je cena, ali posle ove teme, hmmm. Ne znam sta da ti kazem. Po meni vrhunski motor koji vredi svaki evro. E sada zavisi sta bi ti hteo.. U principu najbolje je imati nekog fejzera, bandita itd... Za to ima delova na trafici a popravljaju ga svi koji znaju da zamene ulje na jugu. Ja sam uhvatio par puta sebe kako psujem sam sebe i kazem sledeci motor mi je fejzer pa neka je konfekcija 1000 puta. Ali da me ne boli glaza. Ali kada sam na putu i vozim se sve to prodje A o kvalitetu izrade necu ni da pricam. Stanem pored drugarovog fejzera 09god. I kvalitet izrade je bolji na GTS-u. Kao kada udjes u novog punta ili BMW iz 90-i neke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...