strasilo 3893 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u BG bio počašćen i pivom i srednjim prstom .. :lol: u Vršcu samo srednjim prstom .... a u Subotici i NS i pivom i hranom ... a slične stvari sam znao doživjeti i u ZG i OS ... budala ima svugdje... na sreću, nisu u većini .... :lol: isto tako ima ljudi s ovog foruma koje sam ugostio (koliko je u mojim mogućnostima... zadnji puta prije par dana) .... kao što ima ljudi s ovog foruma koji su mene počastili ... a za rat i ratna sranja mogu samo reći .... NE PONOVILO SE NIKAD .... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Solidarnost i postovanje koje postoji medju motoristima je za pohvalu. Neka se niko licno ne nadje uvredjen na ovom forumu, jer smo mi ipak ljudi koji imamo nekih zajednickih interesovanja i strasti, a to je ljubav prema motorima.Medjutim, na ulici su mase drugih koji drugacije rezonuju i na njih se mora obratiti paznja,a NE na CLANOVE ovog foruma. Ova tema je uvek skakljiva, tj. srbin vs hrvat. P.S.Naravno, clanak je iz 2010 i 2011, a za ovu godinu jos nije izaslo izdanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 2, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan "Samo su dva tipa ljudi na ovom svetu – dobri i loši." Woody Allen Podseticu josh jednom na pravila foruma, pre nego sto zakljucamo ovu temu .. Hvala na razumevanju 4. Strogo je zabranjen(o): b. Pokretati bilo kakvu diskusiju koja može da prouzrokuje konflikt vezan za nacionalnu, versku ili rasnu pripadnosti. v. Govor mržnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam otvorio temu, red je i da je zatvorim! Hvala svima na komentarima. Inace, s puta sam se vratio prosle nedelje, bilo odlicno, niko me nije ni popreko pogledao. Put je za svaku preporuku i ne brinite se bilo koje tablice da imate. Sto neko rece, samo treba razmisljati pozitivno Ja cu verovatno jos jednom do Jadrana pre kraja sezone, pa ako se negde sretnemo castim pivom Pozdrav 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...