iv4 0 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na X8 mi ne radi km sat tj ne radi ni sat koji pokazuje koliko sam kilometara presao, koliko je kilometara presao motor i koliko km idem na sat. Da li neko zna sta bi moglo biti i koliko me sve to moze kostati, kao i ko bi to mgao popraviti? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pinjon brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 925 Napisano Septembar 24, 2012 Skuteras, 3517 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pinjon, sajla, ako ima sajlu... kod Bobana moze da kosta oko 500din druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...