Jump to content

Moto Zajednica

iv4

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

iv4's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Na X8 mi ne radi km sat tj ne radi ni sat koji pokazuje koliko sam kilometara presao, koliko je kilometara presao motor i koliko km idem na sat. Da li neko zna sta bi moglo biti i koliko me sve to moze kostati, kao i ko bi to mgao popraviti? Hvala unapred
  2. Dobra ideja, hvala, tako cu i da uradim.
  3. Ufff,procitao,svaka cast. Sledece subote ako sve bude kako treba krecem. Verovatno idem ibarskom tj ljig, rudnik, pozega, uzice, zlatibor i dalje kako vec ide. Jeste lepse ici preko topole al bih da izbegnem a.put. Od alata necu nositi nista specijalno posto i da imam isti ne znam da ga upotrebim. Ponecu klesta, srafciger i tako te sitnice. Gde mogu da nabavim spisak servisera? To bi mi znacilo da imam uz sebe. Ako neko planira da ide za CG sledece subote mozemo zajedno ili bar popiti pice negde ako nista drugo. I da, imam nedoumicu, ne znam dal da nosim full face ili jet kacigu. Ne bih da nosim obe da mi ne zauzimaju mesto u gepeku.
  4. Sta je standardna oprema za motor po zakonu? Na koliko bih trebao da pravim pauze obzirom da je vazdusara, i koliko bi te pauze trebale da traju? Kako da znam da se motor pregrejao ili da je vreme za pauzu? Mene malo brinu usponi, posebno onaj od uzica do zlatibora koji je dugacak maltene 20km. Pitao sam majstora za brzinu i on mi je rekao da ga drzim na 70 - 80max, a da mi od 80 na gore bude za preticanje itd.
  5. Pozdrav kolega, nisam iz indjije , iz bga sam. Od opreme nemam nista, samo rukavice a ne mogu sad da se isprsim za pantalone i jaknu, pa je pitanje sta da obucem? Kapiram da ako krenem npr u dukserici ima da me produva vetar kao nikog.
  6. Ulje zamenjeno pre manje od 100km kad je zamenjen i kais, rolnice itd. Svecica nije menjana al je dobra. Gume onako, mogu da prodju. Sto se tice rute, ja mislio da idem ili na mladenovac, topolu ili ibarskom (lazarevac, ljig, milanovac) pa dalje pozega, uzice. Mislis da je bolje ici na debelo brdo? Cini mi se da su veci usponi, posebno od B.Baste do Tare. Dal mi trebaju rukavice, jakna, pantalone, pojas?
  7. Ima i vodeno i vazdusno, moj je vazdusara
  8. E ovako, planiram da sledece subote skuterom skoknem do severa CG, par dana bi bio tamo pa bih verovatno isao dalje, na more. Vozim X8, 150 kubika, vazdusno hladjenje. Kapiram da nije idealan za put al sam resio da idem skuterom i tako mora biti . Posto nikad nisam skuterom isao dalje od Indjije treba mi par saveta sta da ponesem sa sobom, sta bi mi bilo potrebno od opreme, na koliko da pravim pauze itd. Moj neki plan je da iz BG-a krenem cim svane, znaci 4,5h, imam oko 350km.
  9. Pozdrav svima. Ivan iz beograda, do skoro vlasnik libertyja, sa kojim sam btw dosta neslavno prosao. Sada u fazi kupovine...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja