Vlada GS 190 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Budi u Bubanj Potoku na pijaci u subotu u 5.00h. Mozda se mucenik pojavi da je proda....a tad ga je ugasio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze spremaj kintu za novu kacigu, a i da je nadjes mozes samo da je bacis, realno... Kao sto rece Milos, to je maznuo neki ganzy da zaradi za decu, zene....ma... Platio si iskustvo, neka bude tako. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma gurnes ga niz stepenice pa nek se udara koliko mu volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Druze spremaj kintu za novu kacigu, a i da je nadjes mozes samo da je bacis, realno... Kao sto rece Milos, to je maznuo neki ganzy da zaradi za decu, zene....ma... Platio si iskustvo, neka bude tako. Jbg... Trenutno sam presao na LS2, koja je i bila primar kaciga za putovanja, Nitro je bio za akanje po gradu, a vec sam poceo da gledam koja je sledeca posto sam navikao da imam dve... Sto kaze Zelja i da nadjem sad svoju kacigu ne bih je nosio iz bezbednosnih razloga, ali bi bilo lepo pronaci onog ko ju je odsekao sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zamišljam gancija sa Nitro kacigom za kormanom onog motokultivatora i onim ogromnim kavezom iza njega za karton. Nešto ne verujem da su ganci...ajd,želim ti da je nadješ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na zelji, ali mislim da nista od toga. A nisam ni japanac sa biciklom! Uglavnom i da je nadjem, ne bih je nosio sa odsecenom kopcom, ipak ja sebi zelim da kaciga ostane na glavi u slucaju kontakta sa nekom preprekom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 13, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, imao si sreće! Mogla je da ti glava bude u kacigi kada su je krali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Радо бих понекад отишао на Аду, али је Циганлија! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Зарад лажне политичке коректности и јефтиних поена, промениће јој име у Ада Романија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pametnjakovich 15 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan nacionalne manjine nego šta. do pre 3 godine jahali konje sad voze kola i kombije. odakle pare a? pale sa marsa. poznato je da se na adi čukaju kola za plejere. kaciga, što da ne? još ako je motor bio parkiran na makiškoj strani na starom putu, možemo biti 100% sigurno da su cigani. eh, znas li ti koliko kostaju konji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 15, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan 100x sam rekao e to finansiraju oni sto pazare "povoljno" Hteo sam na bubnju da drndam neke likove sto su kupovali prvu pomoc za 500 din, al odustao, bio sa nekim rodjacima.. Shta kao majmun ne zna odakle ovom za 500 dindzi....pa i njemu ce da maznu i polupaju staklad, samo da se okrene... Sad josh drzava digla kvotu na 20.000, znaci svaki bicikl je fraj dok ga ne navataju a i za to mogu da ga povuku.... Posle ovaj pozria dok vraca japancu bajs...pa jes bio skuplji od 20.000 dindzi.. A gde onaj dukati senna, onaj k8, ona cb1000...to pojela maca... A ja treba da se mislim da kupim klincu bajs a da ne drpe.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Treba voziti bez kacige i onda nema ovakvih smaranja... Ovaj post ima 15 plusica!!! Presedan foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Za kradje i hvatanja lopova je zaduzena policija, nazalost kako to kod nas na vise hiljada svakodnevnih primera ne funkcionise, narod uzima stvar ili lopove ako uhvati u svoje ruke, pa je skoro razumljivo i opravdano sto dolazi do generalizacije, pogresne procene, nepotrebnog nerviranja,beznadja i haosa. Ovakve kradje me podsecaju na recimo kradje sahtova na ulici, da policija radi svoj posao, zapreti i sankcionise i onog ko otkupi taj saht (vlasnika firme za otkup sekundarnih sirovina) a ne samo ako uhvati lopova na delu vise ne bi bilo toliko zainteresovanih za takav biznis, jednostavno. Ukoliko te zaustave sa kacigom na kojoj nema zakopcavanja ocigledno je da si je munuo ili bar svesno kupio kradenu robu... Ovako stvari ce se i dalje definitivno resavati kako se sad resavaju, "generalizovano",.. a znamo do kog to haosa na kraju dovodi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje ne razumem ko bi kupio kacigu bez kopce, jedino da vozim frezu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam bio na pijaci u NS-u, tzv "najlon" i setajuci tako skontam "pripadnika romske nacionalnosti" koji sedi i ispred sebe ima polovnu AIROX kacigu i jos par sitnica za auto, playeri itd (nisam previse obracao paznju) i odmah ga pitam odakle mu kaciga i dignem kad ono odsecena kopca, samo onaj deo koji se vezuje za lock, i dok sam dizao kaze on meni "brat moj, ispala iz kamiona, evo mozemo se dogovoriti", i ja popizdim i prozovem ga za kradenu kacigu na sred pijace kad ono milion ninja cigana oko mene koji me gledaju popreko... Oni svi okolo neki njegovi pajtosi sa Klise, reko' necu da se igram zbog kacige od 70ak $, a pandura kad treba-nigde.. I tako dok sam odlazio oci na ledjima da me neki ne zvizne po glavi i zveram okolo trazeci pandure, napravio "krug" i posle 10ak minuta prolazim paralelno sa tim redom kad ono ni traga od cigana koji je tamo stajao (pokupio se i gas). Tada sam skontao da mi je ipak laksa kaciga na laktu nego da je ostavljam zakljucanu nekom strucnjaku sa ziletom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan ma bagra mamicu im.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh, al da ne pametujem a mozda kao savet, ja kroz kofer prosrafio sraf, jer jos pre nekoliko godina drugaru otkinuli ceo kofer sa skutera sa sve opremom unutra.. To sam imao i na jednom od skutera a desilo mi se da mi jednom prilikom na nizbrdici, ka Kalenic pijaci, preko sahta, otpao kofer sa 2l kole unutra, pukla oba zuba, rasturilo se sve a bio fabricki kofer speedfight-ov. Od tada kad je kofer prazan ostavljam ga otkljucanog, kad je kaciga unutra tripujem nemoz bas da lomi bravu,drnda i da nema vremena bas da se igra i da otkine ceo kofer. A posle ovoga, kacigu obavezno nosim sa sobom... Sorry za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Novom Beogradu, buvljak - ograda, videh ozbiljan gospodin prodaje jeftino novu Nolan kacigu, al bez kopce!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje kacigu (Nolan) bez kopče???Pa taj je sumljiv ko dva ludaka u buretu,kad bi Clyde pročitao ovo pa da se lično uveri dal je njegova,hmm..pa da je ´otkupi´,al samo pametno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj Nolan, ali neciji sigurno jeste! Moj Nolan je ostao u koferu, Nitro je bio na kopci. I sta uraditi doticnom gospodinu? Zvati policiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 30, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre par godina na Padini na motoru koji je bio parkiran ispred ulaza u zgradu obili kofer i odneli obe kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ista je prokleta lopovcina bez obzira da li je isekao ili je uzeo s motora sa rezervoara....a ako treba da moralisemo o tome ko je lud sto je privezao a nije obmotao bodljikavom zicom ispred minskog polja oko motorcikla, onda odosmo u kurac... Moj cale je nekoc cekao sa snajperom na krovu likove koji su mu obijali golfa II jedno 10 puta zbog radija i alata...Tada sam mislio da je lud, sad bi ovog gadjao minobacacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Avgust 31, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre par godina na Padini na motoru koji je bio parkiran ispred ulaza u zgradu obili kofer i odneli obe kacige Ћути, барем ће ладно да је прода има и копчу (мада видех и ја једног зимус на Најлону у Новом Саду не трза се што кацига нема закопчавање "Па зато је продајем као половну"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...