Clyde 182 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nocas mi na Adi neko odsekao Nitro kacigu sa motora. Bila je zakacena za D ring kopcu. Kaciga izgleda ovako-Nitro N510-V, a ako neko vidi da se prodaje ili da je neko nosi(posto je dobijena iz Australije, ne verujem da ima jos neka takva) nek ga pozdravi u moje ime, a moze i da me obavesti! Postenom nalazacu ili nekom ko da neku informaciju puno piva od mene... P.S. Nisu se nesto ovajdili, kaciga je stara i sa dosta ostecenja, drugaciju i ne bih kacio, nego samo da nadjemo pametnjakovice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan au, zlo... sada sigurno necu kaciti kacigu a razmisljao sam o tome... mene je uvek mrzelo da kacim i bojao sam se da je neko slucajno u prolazu ne cvakne i ne ogrebe mi vizir. sada definitivno necu razmisljati o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan meni bi vece zadovoljstvo bilo da nadjem tog lopova da se malo poigram sa njim a onda bi i moglo pivce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan malo da se izbaci negativne energije? uvek smo za to kada se ljudi sami nude da budu bokserski dzakovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 5, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ne lozite se kad znate da od pronalazenja pocinioca nema nista. Ne bih da izgleda kao da sam netrpeljiv prema nacionalnim manjinama, ali ovo je verovatno delo pripadnika romske nacionalnosti. Ko bi inace krao staru i ostecenu kacigu i pritom je jos vise ostetio presekavsi kopcu? Jbg. bzvz je sto ti se to desilo, ali to je za nauk. Ja na motoru nikad nista ne ostavljam, volan uvek zakljucavam i opremu nosim sa sobom. A ako mi motor nije u videokrugu, stavljam i disk lock ili sajlu (sta ponesem), pa makar se zadrzao i 5 minuta. Jeste malo smesno, ali je ujedno i tuzno sto zivimo u takvom vremenu/gradu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 5, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da izgleda kao da sam netrpeljiv prema nacionalnim manjinama, ali ovo je verovatno delo pripadnika romske nacionalnosti. Ko bi inace krao staru i ostecenu kacigu i pritom je jos vise ostetio presekavsi kopcu? Možda šištavi klinac, sopstvenik namunjenog skutera? Ili šištavi klinac koji je video šansu da za kacigu u razmeni dobije 10 jura, taman za paketić trave? A ti kao Bata Stojković ''zna se ko ovde voli da krade''. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan ne lozite se kad znate da od pronalazenja pocinioca nema nista. Ne bih da izgleda kao da sam netrpeljiv prema nacionalnim manjinama, ali ovo je verovatno delo pripadnika romske nacionalnosti. Ko bi inace krao staru i ostecenu kacigu i pritom je jos vise ostetio presekavsi kopcu? Jbg. bzvz je sto ti se to desilo, ali to je za nauk. Ja na motoru nikad nista ne ostavljam, volan uvek zakljucavam i opremu nosim sa sobom. A ako mi motor nije u videokrugu, stavljam i disk lock ili sajlu (sta ponesem), pa makar se zadrzao i 5 minuta. Jeste malo smesno, ali je ujedno i tuzno sto zivimo u takvom vremenu/gradu... Kacigu ce verovatno izneti na neku pijacu, buvljak i slicno kako bi je prodali i zaradili koju crvenu. Kad bih video kacigu kojoj je odsecena kopca nikako je ne bih kupio, ali ce je neko verovatno kupiti, pa moze da se desi da je vidim i na nekom ko je nije skinuo, ali je kupio kradenu... Ne zanosim se da cu naci onog ko je to uradio, verujem da na Adi ima barem 10 takvih koji cukaju automobile i lesinare sta god mogu. Ovo je vise kao opomena kolegama, da ni skoro bezvredne stvari ne ostavljaju na mestima ni priblizno podloznim kradji. A naravno da cu reagovati, ako je nekim slucajem budem video, ali se iskreno molim Bogu da se to ne desi, jer ce biti vise stete nego koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 5, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne kacim kacigu za kopcu jedino onu rezervnu kinesku jer ne kosta ni hiljadu dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Treba voziti bez kacige i onda nema ovakvih smaranja... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Avgust 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se šališ?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 5, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad nosim full,provucem sajlu pa je zakacim,ono kad ne nosim kofer.Nemoj da kukas i da se kurbecas.Dao si je na izvolte.Sledeci put,pamet u glavu.A decko koji pominje manjine,nije ni za komentarisanje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nije odsecen motor od kacige, kakvo je ludo vreme 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 272 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je,sramota ....ali ...ovo je srbija...sledeci put,motor pod ruku...( na nasu zalost) ...i ja kad vozim imostavljam moj..strepim da ce neko bisage da mi skine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je što ti se to desilo,mora da je smor...ako vidim .Ps:nisu mi jasna gospoda za manjine(određene),čast izuzetcima ima tu i poštenih ljudi,ali krasti šahtove(od toga se lomi trap na autu,a šta tek može da se desi bajkeru,biciklisti,pešaku ,il aj malo da krademo ptt kablove-au evo interventne-kamenje na njih-to stvarno ne zaslužuje komentar,ili je to po Vama ok?pps:naravno da ništa ne treba generalizovati,a u ovom slučaju-izvršilac moze biti bilo ko 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Avgust 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemojte da generalizujete stvari i paušalno krivite bilo koga dok se istina ne sazna Od slične generalizacije mišljenja o bajkerima i sami znamo koje su svakodnevne posledice po nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Kad nosim full,provucem sajlu pa je zakacim,ono kad ne nosim kofer.Nemoj da kukas i da se kurbecas.Dao si je na izvolte.Sledeci put,pamet u glavu.A decko koji pominje manjine,nije ni za komentarisanje. A ti nemoj da pametujes, niti kukam niti se kurobecam. Kaciga koje je trebala da bude u koferu, tamo je i bila, kao i ostatak opreme, za ovu nije bilo mesta. Znao sam da postoji mogucnost da ce dobiti noge. Da nije takva kakva je, stara, izguljena poneo bih je sa sobom sigurno, ovako nije prevelika steta, a tema je kao sto sam i napisao vise opomena kolegama da ne ponove moju gresku sa nekim skupljim primerkom. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaciga je i nesto, ali kada vam neko skine zmigavac Posle radnog vremena samo sam video da je lepo odsecena zica, i skinut zmigavac! Pa bolje da mi je odneo sva cetiri, nego samo jedan!!! Sorry za off, al samo da dodam sta se sve desava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lako da se desi da se pojavi na limundu,tako da pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vezionica Sorbello 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: PANČEVO Motocikl: Honda CBR 600 F1 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je,takva je...ZIVOT cuva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pametnjakovich 15 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nocas mi na Adi neko odsekao Nitro kacigu sa motora. Bila je zakacena za D ring kopcu. Kaciga izgleda ovako-Nitro N510-V, a ako neko vidi da se prodaje ili da je neko nosi(posto je dobijena iz Australije, ne verujem da ima jos neka takva) nek ga pozdravi u moje ime, a moze i da me obavesti! Postenom nalazacu ili nekom ko da neku informaciju puno piva od mene... P.S. Nisu se nesto ovajdili, kaciga je stara i sa dosta ostecenja, drugaciju i ne bih kacio, nego samo da nadjemo pametnjakovice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim sa vama sta se desilo neki dan u NS. Setali momak i devojka gradom i devojka prepozna coveka koji je par dana ranije opljackao. Ona kaze svom momku i ovaj krene na pljackasa. Medjutim, pljackas cim je video momka da krece na njega izvukao sekiricu i opalio ga posred glave. Momak je cini mi se ok, ali poenta price sto se tih obracuna tice... svakakvih ima u danasnje vreme. I pljackasi navikli da ih biju, pa se valjda pripremili. Ne znam, pazite se. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Avgust 5, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Ostavih nedavno i ja kacigu zakljucanu za kopcu, kad se vratih vidim dva klinca, mislim ono gledaju motor ali ne cujem pricu razvijaju teoriju "Sta samo je ovde odseces..." A da ja nekom odsecem ruku (pa makar tom rukom posle hteo da poteze sekiricu) cisto da se posle preterano ne sekiram kao s pocetka pisac ove teme. Ipak bi trebalo obratiti paznju na te sa takvim "odsecenim" kacigama, mozes za svak da kazes da je tvoja... i ako nije pa i ako je kvarno bar je malo preventivno http://www.youtube.com/watch?v=MY-Iv7MEZx8&feature=player_embedded 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ostavih nedavno i ja kacigu zakljucanu za kopcu, kad se vratih vidim dva klinca, mislim ono gledaju motor ali ne cujem pricu razvijaju teoriju "Sta samo je ovde odseces..." A da ja nekom odsecem ruku (pa makar tom rukom posle hteo da poteze sekiricu) cisto da se posle preterano ne sekiram kao s pocetka pisac ove teme. Ipak bi trebalo obratiti paznju na te sa takvim "odsecenim" kacigama, mozes za svak da kazes da je tvoja... i ako nije pa i ako je kvarno bar je malo preventivno http://www.youtube.com/watch?v=MY-Iv7MEZx8&feature=player_embedded xaxaxaxaaxaxaxaxxa...taj fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan nacionalne manjine nego šta. do pre 3 godine jahali konje sad voze kola i kombije. odakle pare a? pale sa marsa. poznato je da se na adi čukaju kola za plejere. kaciga, što da ne? još ako je motor bio parkiran na makiškoj strani na starom putu, možemo biti 100% sigurno da su cigani. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto kačim kacigu za kopču, pa spustim sedište da kaciga visi sa strane i pomislim "e ako će da uzme kacigu, nek secka kopču, koji će mu kaciga bez kopče" al ne lezi vraže, izgleda da i takva nađe upotrebu. Živo me zanima kako će posle "nabudžiti" i još više ko će je takvu upotrebljavati. Kad malo bolje razmislim, taj koji će je na kraju nositi, samo da poželim da je "iskoristi" kad mu zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...