tindirbp 289 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hehe imam identicne totalno...na dominatoru,extra felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Avgust 4, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kolko ti sad zafalilo znaci ipak u Tunis??? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena? Kakva sad zamena Menjas opet ciste felne za prljave i masne. Pa da opet imamo akciju demontaze, pranja, pa opet pazljive montaze ( pored lenjog se osecam ko ginekolog ) Izvini tindirbp, sigurno su ti ok felne, nedelujes mi ko lenji - da cuvas na motoru uspomene na off road - ali od lencuginih ideja mi se uvek zavrti u glavi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena? Kakva sad zamena Menjas opet ciste felne za prljave i masne. Pa da opet imamo akciju demontaze, pranja, pa opet pazljive montaze ( pored lenjog se osecam ko ginekolog ) Izvini tindirbp, sigurno su ti ok felne, nedelujes mi ko lenji - da cuvas na motoru uspomene na off road - ali od lencuginih ideja mi se uvek zavrti u glavi ma dobar je lenji nego...trebalo ga samo pokrenuti malo...oce on Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan i ladno jos nisi prodo...hm,bas me cudi... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Avgust 6, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan zamisli nisam, jos su na motoru, mozda bi trebao da dam motor gratis uz njih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 972 Napisano Avgust 7, 2012 Ol' dirty bastard, 615 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisi lepo oprao? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Avgust 7, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mozda trebam da otvorim socijalnu ustanovu za bajkere u pokusaju. dodju lepo i upisu se, onda vidimo kakve su im zelje, damo im motore i opremu, a bonove za gorivo na mesecnom nivou. mislim kad vec ljudi zele zasto da im ne izadjemo u susret da ostvare svoje snove. kad vec drzava hrani cigane i neradnike zasto ne bi i mi oformili slicno nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan mozda trebam da otvorim socijalnu ustanovu za bajkere u pokusaju. dodju lepo i upisu se, onda vidimo kakve su im zelje, damo im motore i opremu, a bonove za gorivo na mesecnom nivou. mislim kad vec ljudi zele zasto da im ne izadjemo u susret da ostvare svoje snove. kad vec drzava hrani cigane i neradnike zasto ne bi i mi oformili slicno nesto? Bez nervoze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Avgust 7, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pa to je bez nervoze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 7, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je ka u Njegosa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Avgust 7, 2012 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mozda trebam da otvorim socijalnu ustanovu za bajkere u pokusaju. dodju lepo i upisu se, onda vidimo kakve su im zelje, damo im motore i opremu, a bonove za gorivo na mesecnom nivou. mislim kad vec ljudi zele zasto da im ne izadjemo u susret da ostvare svoje snove. kad vec drzava hrani cigane i neradnike zasto ne bi i mi oformili slicno nesto? Trebas, evo ja se prvi prijavljujem. Hocu li da imam pocasno clanstvo i beneficije kao prvi prijavljeni bajker u pokusaju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Avgust 7, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ti ne mozes, nisi totalno ugrozena kategorija, samo si tezak na dinar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Avgust 7, 2012 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan eto ti ga sad.. Ne vidim da se negde pominju dinari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto ti ga sad.. Ne vidim da se negde pominju dinari samo evri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Decembar 27, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sad se malo promenillla situacija, potreban mi je jos jedan par SM tockova, zadnja ne bi trebalo da bude sira od 4.50. ako neko ima ili zna gde mogu da se nadju neka postavi ovde u temi. tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja AKRONT RACING TITANIUM za 999e, set bez diskova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14367 Napisano Decembar 27, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mislim da si i ti kao i ja promasio forum za prodaju tih tockova (ako procitas celu temu bice ti jasno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Simone ovo ti je najjaci oglas svih vremena ,pogle brdo komentara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan aman ljudi, peretel vi kad felge na motoru, s obzirom da dobro mazete lance Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poenta mog posta da ja licno nisam nikada video AKRONT felne (tockove) za SM, koliko znam ta firma je radila OBRUCE, i danas se zove Morad ili tako nesto ako ne gresim.... GOOGLE masteri naValite!!! Ispravite me ako gresim.... P.S. a NASMEJAO sam se celoj temi, i ceni, i komentarima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.buchananspokes.net/categories/akront.asp http://www.billetboys.com/akront-rims/ http://www.lowbrowcustoms.com/p1600/buy/m-c-parts/wheels-tires-amp-brakes/universal/akront-akront-morad-18-quot-wm3-shouldered-alloy-rim-40-hole-undrilled/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan The company Morad have been producing motorcycle rims in Spain for over 10 years. As part of their expansion they recently acquired all the tooling for the rim profiles previously made by Akront. A forward thinking company who have invested heavily in some of the most modern rim manufacturing equipment available, therefore offering both reliability of supply and consistency of quality. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...