phantom85 3 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Do 9000 obrtaja ide "normalno", subjektivni osecaj, a posle 9000 kad mu zavrnem gas bukvalno se oseca kako se gusi i jedva ide do recimo 11000 i onda me ispali naglo do 13000 i opet gusi... ali nema pravila, to sam samo naveo kao primer. Ulje i filteri su zamenjeni pre 7000... da li to moze biti problem ili je do pumpe za gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja lav 0 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: rakovac Motocikl: kawasaki zzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan drug na kawi imo slican problem zamenio kablove i sad je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan od cega kablove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan od cega kablove? ....svecica ....na to misli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja lav 0 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: rakovac Motocikl: kawasaki zzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan izvini da od svecica zaboravi napisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Trebace to onda sve da se promeni i filteri i kablovi, ja nekako vise sumnjam na filter goriva ili vazduha.. al jbm li ga moze biti bilo sta... hvala u svakom slucaju na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Do 9000 obrtaja ide "normalno", subjektivni osecaj, a posle 9000 kad mu zavrnem gas bukvalno se oseca kako se gusi i jedva ide do recimo 11000 i onda me ispali naglo do 13000 i opet gusi... ali nema pravila, to sam samo naveo kao primer. Ulje i filteri su zamenjeni pre 7000... da li to moze biti problem ili je do pumpe za gorivo? To iznenadno ispaljivanje sa 11000 na 13000 ne lici na filter goriva.Ako je slab protok goriva onda pumpa ne gura 3 bara..Tada nema skakanja obrtaja, nego samo gusenje pri vecem rpm.Zato meni to lici na struju.. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan 99% problem struja tj kablovi i svecice....kreni od toga posto pretpostavljam da to nije menjano skorije! Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phantom85 3 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, bar da znam od cega da krenem. Aj mi samo kazite gde mogu da nadjem kablove od svecica jer ih skoro niko od moto radnji ne drzi, zvao centar s, nemaju ni oni... A svecice 2300 po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo zameni svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...