ts-chopper 113 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon mnogo razmisljanja gde za odmor, odluka je pala... jezero Perucac nam je delovalo jako primamljivo, a okruzeno je i ostalim prirodnim lepotama i raznim znamenitostima. Odseli smo u Peruccu kog nekih predivnih, starijih ljudi, domacini kakve covek samo moze pozeleti. Svakog dana smo pravili ture od po oko 100-tinak km po raznim predelima. Vise puta bili do Zaovinskog jezera, obisli Mokru goru, celu Taru (uzduz i popreko), vozili po raznim putevima i van puteva. U jednom, smeru smo imali oko 350km i isto toliko u povratku, plus voznja "po sumama i gorama" i tako napravismo izmedju 1000 i 1500km. Na putu sam ka Peruccu, sam dva puta imao problem da upalim motor nakon stajanja (mislio sam da je struja ali se kansije ispostavilo da je u pitanju karburator, koji sam resio u u Peruccu za 15 minuta nakon par dana odlaganja i nerviranja zbog loseg rada). U povratku mi je ta sitnica napravilia dzumbus u cilindru (osigurac koji drzi iglicu u karburatoru je ispao i otisao u cilindar), ali nas je MZ ipak uspesno dovezo do kuce, na cemu smo mu zahvalni. Zao mi je ,jedino, sto nemam snimak najludje voznje u mom zivotu (promasili smo skretanje kod Mitrovca, pa sam vozio oko 30km po makadamu i poljskom putu bez makadama koji je pored krivina, serpentina i ogromnog uspona dodatno zacinjen rupama koje je iskopala voda). Ktratak prenos (17 zuba) je ovde dosao do izrazaja, pa je mz samo kopao kamenje koje prstalo pod tockovima. 30km sam vozio uz proklizavanje i driftovanje sto je poprilicno opterecivalo misice na rukama. Na zalost cura je morala svom snagom da se drzi za mene pa nemam video zapis tog ludila. Da ne duzim... evo par fotografija sa odmora (inace ima preko 350 ali je smanjivanje rezolucije i upload prilicno zamorno i ume pa potraje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I jos koja fotografija: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I jos neka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo! bitno je srce a ne motor,srce te daleko odnese!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 31, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj motor ima srce. Kroz ovo putovanje se i učvrstila veza između tebe i njega: on zahvalan tebi za svoj ponovni život nakon restauracije pa je tebe i tvoju dragu vratio kući, zašta si ti zahvalan njemu. Long live White Horse! A prizori koje nam prenosiš su, skromno je reći, fantastični i neponovljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cika Dule, Inace jos juce ujutru, kada sam ustao, izmedju dorucka i rucka, sam zamenio karike, tako da cu sutra najverovatnije na jednu voznjicu do Babinog Zuba, (oko 200km voznje u oba smera po lepotama Stare Planine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sto ti je dobar eMZ-a! Svaka cast! A tura je odlicna, lep kraj ste izabrali za odmor. No, ne napisa kojim putem ste isli do Tare od Nisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sto ti je dobar eMZ-a! Svaka cast! A tura je odlicna, lep kraj ste izabrali za odmor. No, ne napisa kojim putem ste isli do Tare od Nisa... Nis-Aleksinac-Krusevac-Kraljevo-Cacak-Uzice-Kadinjaca-Bajna Basta-Perucac i sve to nazad, a ostalo je bilo iz Perucca gde smo odseli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bravo Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добро путовање, лепе слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze! Pohvale i za devojku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan lep provod, uzivajte samo, lepe slike, motor zaustavlja dah nesto novo sto nema svaki dan za videti, odlicno bice nesto od tebe jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...