lawyer 324 Napisano Jul 27, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga, ok je, nije bio u soku. Prikljucili su ga na infuziju natrijum-hlorida, da ga malo dignu. Usivana su mu kolena, inace nije nista sllomio. Bugarin je sa ibarske omasio skretanje za Nis i iz desne pokusao da okrene polukruzno na slepo preko pune. Kuglica je bio u levoj traci, vozio 60 km/h, ali nije uspeo da izbegne sudar. Pokusavajuci da ga izbegne, motocikllom je udario u prednji levi ugao automobila i pao preko haube. Bugarin je inace vozio dvoje dece u kolima. Sreca u nesreci sto Kugla cak i ne preparkirava motor bez opreme i sto je ovog puta bio sam na motoru. Onima koji ga znaju je poznato da cesto vozi svoju devojku motorom... Sta reci osim, cuvajte se ljudi, neki najmirniji od nas su poobarani ovog leta, cak i ja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 27, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična vest! Drži se Kuglice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Oko 13.10 časova na Ibarskoj magistrali kod Orlovače i skretanja za Železnik oboren je motociklista muškarac star 29 godina koji je zadobio povrede istezanje vrata, prelom kolena, povredu kičme. On je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura. http://www.mondo.rs/s253596/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-_U_pet_saobracajki_10_povredjenih.html Dobro, ovo na sreću nije kompletno tačno. Ja sam bio ispred sobe za reanimaciju dok mi nisu potvrdili da nema teže povrede. Prelom kolena bi definitivno bila teška povreda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак желим колеги Куглици! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan E bas sranje! Kuglice, zelim ti brz oporavak! Drz' se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drž se momčino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želi Limenko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika iz labaratorije..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan E sad glavni glumac od pre 2 min....... Svima se zahvaljuje na lepim željama.........i svim bajkerima koji su stali da pomognu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 27, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan DObro je... deluje odlično, kako je motor savijen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, dobar je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Osim konaca u kolenu, i malo sevanja u nogama sve ostalo je super,,,,,Iz Urgentnog je bio u Palati pravde,, dao izjavu ....BUGARIN je kriv 100 posto,,Kuglica je išao 60 km/h a ograničenje je 80....sve u svemu Jakna , Kaciga, Rukavice su odradile posao, posle leta preko haube,,, e još da je imao pantalone sa protektorima.....sve u svemu prošao je odlično..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 27, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je, doooobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kuglo brate najbitnije na svetu da ti si dobro. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 27, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drz' se i brz oporavak ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate kuglice, nisam imao prilike da te upoznam, ali ako si sličan ćaletu, likčina si. Citiram:"Jurim ja bugarina, mamu mu piiib, što mi obori dete, a mene jure panduri da ga ne ubijem slučajno, al astma me sheba, pa ne stigoh". Bogami, kako utovarismo motor u kombi, ne sumnjam da bi svašta tu bilo. Brz oporavak ti želim. P.S. Sve pohvale za brzo reagovanje i organizaciju našem drugu i prepoštenom gosn Arakis-u. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Jul 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam došao iz Labosa , vidim dobri naš i prepošteni Ilija da si odlično prošao kako je izgledalo u prvim trenucima...Hvala Bogu da je oprema odradila posao. Ne brini se za motorče, spava kod nas u sigurnim rukama Samo se ti što pre opravi a nas trojica kad navalimo na Hondu ima da je upicanimo za medalju. P.S. Pozdravi ćaleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 27, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Želimo ti što brži oporavak a za motor ćeš lako, vidim da je u sigurnim je rukama Pozdrav od Bandolerosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 27, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ilija drz se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zelim t brz oporavak, drz se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada se nismo upoznali ali ti svakako ne mogu opisati koliko mi je drago to sto si prosao samo sa laksim povredama.... Motor se da popraviti i onda ponovo u voznjicu Zelim ti bez oporavak prijatelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bugari, naši istorijski prijatelji! Dobro je prošlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Jul 28, 2012 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Eto prilike da malo vežbaš CS Šalu na stranu, kako motor izgleda super si prošao. Brz oporavak... Je l' može malo pojašnjenje ovde: Osim konaca u kolenu, i malo sevanja u nogama sve ostalo je super,,,,,Iz Urgentnog je bio u Palati pravde,, dao izjavu ....BUGARIN je kriv 100 posto,,Kuglica je išao 60 km/h a ograničenje je 80....sve u svemu Jakna , Kaciga, Rukavice su odradile posao, posle leta preko haube,,, e još da je imao pantalone sa protektorima.....sve u svemu prošao je odlično..... Mislim, gde se to tačno desilo - ake se stvarno desilo na delu gde je 80 ograničenje, bugarin je sasvim sigurno ometen u razvoju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
old school 0 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ibarrska magistrala...kod Orlovače.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Jul 28, 2012 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde su tri trake? Stvarno je retardiran čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...