Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ilija, Kuglica14, je imao udes na Žarkovu. Tip je radio polukružni i oduzeo mu prednost. Kuglica je povređen, još ne znam koliko ali izgleda da nije naivno... Ima li neko ko je u mogućnosti da prebaci njegovu Hondu do Laboratorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je tačno bio udes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan "polukružno" !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8589 Napisano Jul 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je tačno bio udes? kum mi živi kod crkve, ima garažu i dvorište, može za početak tamo da se ostavi. I DrBane je tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u urgentnom, na reanimaciji je ali nije životno ugrožen. Nastradao je na ibarskoj kod Metroa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 27, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u urgentnom, na reanimaciji je ali nije životno ugrožen. Nastradao je na ibarskoj kod Metroa Поздрави Куглицу и ако треба нешто (сем да пребацим мотор, пошто немам како) реци... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, izležava se nije mu ništa. Moram da palim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je upravo utovaren, i kreće u Laboratoriju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Motor je upravo utovaren, i kreće u Laboratoriju Bas si pravi drug na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pametnjakovich 15 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan cek, radio je polukruzno skoro kod orlovace na magistrali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 27, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan E sranje.Vidim da nije nimalo naivno. Kuglice, želim ti brz oporavak! Ako ikako mogu da pomognem slobodno me kontaktirajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 27, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nimalo naivno, nadam se da je Kuglica dosta bolje od motora i zelim mu expresni oporavak. Treba sto pre napraviti peticiju da neko normalan i ko zna posao napravi tu deonicu puta jer ovo vec postaje katastrofa. Tu jebe lud zbunjenog pocev od naglog suzenja iz dve u jednu traku, nepreglednih ukjucenja na magistralu, gomile nerazmunih putokaza i sve to pojacano polnom bolescu vozaca koje boli qrac za druge. Verujem da cekaju neku vecu tragediju pa da poprave ociglednu glupost ekipe koja je projektovala taj deo puta a znam barem desetak poznanika koji su tu imali srecom manja cukanja. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan BRE, DOKLE VISE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bugarin je oborio kuglicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Šteta na motoru A u nimalo naivno, prednji kraj sa felnom se sav smotao. zelim mu brz oporavak a motor ce se popraviti, pa opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jul 27, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom mestu često ljudi izlaze sa pogrešne strane i seku ove iz suprotnog smera. Moguće da se to desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 27, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nedaj se munjooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 27, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak Kuglice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 27, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Bugarin je oborio kuglicu e ebg'a samo nam falilo da i bugari i ostali inozemci pocnu da motaju gde ko hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekih novosti,kako je Kuglica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kuglice, zelim ti brz oporavak! a motor ce se vec srediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bandit nikola 4 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki bandit600 Prijavi odgovor kao problematičan kuglica brate zvao sam te cim sam cuo,razumem sto ti fon nije u funkciji,jako mi je zao ,ali bitno je da si ti ziv i da ces se oporaviti,sve ce se srediti,imas moj broj,zovi me ,tu sam ako nekako mogu pomoci!!!!!!!!!nedajjjjjjjjjjjjjjj seeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se brate !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
old school 0 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan kuglicu sam dovezao iz urgentnog centra povredjeno i usiveno koleno malo je ugruvan kuk otecen . on je preleteo preko kola ma da se trudio da izbegne bugarina do samog kontakta pozdravlja vas sve javicese. srecom imao je kompletnu opremu bez bajk. pantalona .pozdravlja vas sve javice se . pozzzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...