Savamalac 144 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Satelis je napisao: Za pocetak je potrebna samo dobra volja i da se postave jesno neke stvari (pravila voznje u grupi) na samom startu i provod je zagarantovan. Bas tu ocekujemo podrsku vas iskusnijih. Da nam prenesete vec dobru praksu oko pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2564 Napisano Februar 14, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo preuzimam na sebe organizaciju neke vikend vožnje kad se prolepša vreme. Voleo bih da se priključe uz nove i svi stari članovi MSC-a pa da se podsetimo kako je nekad bilo. Evo nekih klipova kako je to nekada bilo. Uživajte u gledanju. https://youtu.be/PaawiMvcXoU https://youtu.be/IRsUnsYqcM4 https://youtu.be/-J-cjQsNWLA 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 14, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pravila su vrlo jednostavna: 1. Nekoliko dana ranije najaviti voznju da bi se ljudi mogli organizovati. Mi smo obicno gadjali nedelju jer je vecini neradan dan. 2. Vodja puta treba da postavi gde je mesto skupa svatova (b. pumpa najbolje) kao i satnicu kad se krece, ruta puta i sta se obilazi za taj dan (pecine, vodopadi, manastir, banja neka, vidikovci i td...) Obicno je nama zborno mesto bila Nis pumpa na AK (autokomanda). 3. Ucesnici bi trebalo doci 15-20-30min ranije na zborno mesto. To je pogodno iz vise razloga, ima se vremena za brzinsku kafu il dorucak, provera pritiska u opanci uz obavezno tankanje goriva do cepa. Bitno je da svi krenu sa punim rezervoarima jer je sledece tankanje za 200 - 250km. Glupo bi bilo da cela kolona stane posle 30-50km predjena zbog jednog pojedinca koji je dosao i krenuo sa gorivom skoro na rezervi. 4. Kad se krene, vodja puta je napred, vozi se u cik-cak formaciji jedan iza drugog a ne jedan pored drugog i svako svakog prati u retrovizor, nema preticanja nit kurcenja ciji je veci. Bezbednost je na prvom mestu, svi se trebaju vratiti kucama, svojim porodicama sa lepim uspomenama. 5. "Pracenje u retrovizor" je jako bitna stavka i dolazi do izrazaja na raskrsnicama. Semafor moze prepoloviti ekipu, oni koji su prosli mogu skrenuti iza coska na neku stranu a to ovi iza ne mogu znati jer ih ne vide. Posle kad krene drugi deo ekipe moze produziti pravo na raskrsnici umesto da skrenu i eto problema. Da se to ne bi desilo, svako je zaduzen za onog iza sebe. Ako ga ne vidis u retrovizor u momentu kad je kolega ispred skrenuo.... stanes i pricekas kolegu iza da te vidi da si skrenuo da bi i on za tobom posao. Ako na raskrsnici nema nikog, to je znak da treba ici pravo. Ovako kad se vozi i postuje, nikad se ekipa ne moze rasuti. 6. Veca kolona ne moze brzo peglati km a i ne ide se na trke, tako da vec posle 100km predjena treba planirati pauzu ili izdrzati jos malo do krajnjeg odredista. Pauza dobro dodje, ne treba siliti km kad se krene i ne treba se razvlaciti na pauzi. 10-15min je sasvim dovoljno dok ne dodje ona glavna gde se krka i odmara, obicno kad je vreme rucku. 7. Ako nekom u povratku ne odgovara ruta ili ide na neku drugu stranu red je da to kaze/najavi.... da ne bi posle doslo do zabune. 8. Onaj ko snima kamerom, pretice kolonu u suprotnoj traci ili najavi kolegi ispred sirenom da je u blizini. 9. Ukazati nogom (da bi iza videli) kad se naidje na rizlu, kamen, rupu, zivuljku neku na putu da bi znali iza sta ih ceka. 10. svakodnevni problemi na off..... uzivajte u voznji/druzenju PS. dopunjen spisak 8 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih jos: @bobi_krofna 11. obavezno 2 kafane na 100 km Promenio Februar 14, 2021 član bbocko 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, ZEMZEM je napisao: Evo preuzimam na sebe organizaciju neke vikend vožnje kad se prolepša vreme. Voleo bih da se priključe uz nove i svi stari članovi MSC-a pa da se podsetimo kako je nekad bilo. Evo nekih klipova kako je to nekada bilo. Uživajte u gledanju. https://youtu.be/PaawiMvcXoU https://youtu.be/IRsUnsYqcM4 https://youtu.be/-J-cjQsNWLA Sinisa za uzivanjem cu pogledati i podsetiti se. Steta sto niko nema snimak kad su nas Marinkovici vodili na Taorska vrela i ona dvosatna voznja off-om posle koje smo svi menjali filtere vazduha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 14, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2013 Bg - KG - VA moze s evideti po face kako nam bese 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 14, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Markovo selo ... 2013 Necu vise nane mi.... ima milion lepih slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probudi Vule lepe uspomene, lepo druzenje sa dobrim ljudima. I nas dobri@Stef sa svojom raspalom yamahom koja je na kraju ispustila dusu na Rudniku u jesen 2019. Poslato sa JNY-LX1 pomoću TapatokaNije Yamaha mrtva, živi još... Samo ne u mojem vlasništvu Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi voznje u grupi, setih se da ima ova tema na forumu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZEMZEM je napisao: Evo preuzimam na sebe organizaciju neke vikend vožnje kad se prolepša vreme. Voleo bih da se priključe uz nove i svi stari članovi MSC-a pa da se podsetimo kako je nekad bilo. Evo nekih klipova kako je to nekada bilo. Uživajte u gledanju. https://youtu.be/PaawiMvcXoU https://youtu.be/IRsUnsYqcM4 https://youtu.be/-J-cjQsNWLA 1 novi se pridruzuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Te jednodnevne vikend vožnje su super ideja za kolege koju su u blizini Bg. Za nas malo dalje veliko je cimanje preći 300+ km da bi dosli na mesto sastajanja, i posle voznje ce vracati kuci jos toliko. To je ok za neke ozbiljnije dogadjaje i organizacije, ili višednevne ture. Da se razumemo, sigurno cu doci i na neku od ovih jednodnevnih vožnji, ali ne onoliko koliko bi voleo.Bilo bi lepo da se ovde sakupi i neka ekipa iz centralne, jugoistočne Srbije, pa bi mogli da organizujemo neke vožnje u ovom kraju i da ponekad i mi ugostimo kolege "odozgo". Ipak smo i mi poznati po kvalitetnoj hrani, a i ovde ima lepih predela za voznju..Ne znam koliko nas ima, mogli bi da se razbrojimo ovde pa da vidimo gde stojimo.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući ove postove, prisećam se naših početaka u smislu prvih vožnji, radovanju svakoj sledećoj. Za mene, najlepše godine vožnje su bile negde od 2011. pa do 2015.. Već posle, od 2016. pa na dalje su krenule da se kupuju sve jače mašine i izgubila se donekle ona draž grupne vožnje, ponegde je prerastalo u “trku” i ko će više da obori u krivini pri osetno većoj brzini nego prethodnih godina. Ne mogu da kažem, meni se to sviđalo . No, mene je brzina koštala motora i dva ručna zgloba, i izgubio sam želju za grupnim vožnjama, a i ritam života mi se promenio skroz. Ali iskreno, drago bi mi bilo da ova tema živne opet, i da vidim da se okuplja i dalje ona stara družina, i neki novi kolačić. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Februar 15, 2021 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih i ja, verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 15, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bbocko je napisao: Sinisa za uzivanjem cu pogledati i podsetiti se. Steta sto niko nema snimak kad su nas Marinkovici vodili na Taorska vrela i ona dvosatna voznja off-om posle koje smo svi menjali filtere vazduha @bbocko Ko kaže da niko nema evo ga : Promenio Februar 15, 2021 član Lucky George 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Februar 15, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano Februar 15, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Predator016 je napisao: Te jednodnevne vikend vožnje su super ideja za kolege koju su u blizini Bg. Za nas malo dalje veliko je cimanje preći 300+ km da bi dosli na mesto sastajanja, i posle voznje ce vracati kuci jos toliko. To je ok za neke ozbiljnije dogadjaje i organizacije, ili višednevne ture. Da se razumemo, sigurno cu doci i na neku od ovih jednodnevnih vožnji, ali ne onoliko koliko bi voleo. Bilo bi lepo da se ovde sakupi i neka ekipa iz centralne, jugoistočne Srbije, pa bi mogli da organizujemo neke vožnje u ovom kraju i da ponekad i mi ugostimo kolege "odozgo". Ipak smo i mi poznati po kvalitetnoj hrani, a i ovde ima lepih predela za voznju.. Ne znam koliko nas ima, mogli bi da se razbrojimo ovde pa da vidimo gde stojimo. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Racunaj na mene.. slabo se oglasava juzna pruga, mozda je jos rano.. zategla zima pa nikom ne pada na pamet voznja motora-skutera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Februar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za organizovane daleke ture sa mnom... tesko... Ja imam jedan slobodan dan nedeljno, i taj dan se menja. Nekad pon, nekad petak, utorak... Klasican kapitalizam. Tek kad se sve dogovori, a meni odgovara termin, mogu da upadnem kao padobranac Promenio Februar 15, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Februar 15, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna "stvar" koja mi nedostaje jeste zvuk Aleksinog Akrapovica bez DB killer-a. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2564 Napisano Februar 15, 2021 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni a sve ovo vreme se pitam šta mi to nedostaje Promenio Februar 15, 2021 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Februar 15, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Lucky George je napisao: @bbocko Ko kaže da niko nema evo ga : Jel ima mozda neko celu rutu ove voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Februar 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam bila je ova ruta: Google Maps WWW.GOOGLE.RS Beograd - Lajkovac - Valjevo - Taor - Taorska vrela Taorska vrela - Radanovci (poseta spomeniku Zikici Jovanovic "Spancu") - Stojici - Divcibare - Mionica - Ub - Obrenovac - Beograd Promenio Februar 16, 2021 član bbocko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Februar 16, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja prijavim... Od 2013. sam sa MAXI ekipom,veran clan, jedan od udaljenijih sa lokacijom,ali uvek rad da napravim 250km vise od svih, da bi se video sa dragim ljudima. Kroz ovih 8 godina, stekao sam za drugare za ceo zivot. Da je to tako, uverio sam se i 2018. godine,kada sam imao smrtni slucaj,a za taj za mene najtezi dan u dosadasnjem zivotu video sam poznata MAXI lica koja su bila tu da mi izjave saucesce. No, da ne bi o tuznim stvarima, krenucu polako sa slikama. U par navrata bio sam i domacin , organizator voznji... Sami pocetak, skup u Zablju. 2013.godina , Sale i Bilja pravi domacini Zatim, iste godine voznja Negrisori selo... Za neke 2 dana, za mene jedan i prva ozbiljna kilometraza na Piaggio x9 250 Godina 2014. Prava ozbiljna dvodnevna tura. Oko 900 km za mene B.Palanka - Bg - Manastir Studenica - Uvac - Zlatar (nocenje) - Zlatibor - B.Palanka Iste te godine, jedan zimski djir u decembru.. Sneg na Fruskoj gori, a mi na rucku u Sremskim Karlovcima Godina 2015. negde se zagubila u arhivi, mada je tad doslo i do onih razvajanja od grupe ljudi... Msm da se slabije i vozilo, ili sam ja bar stekao takav utisak... Godina 2016. Voznja Zlatibor i Mokra Gora u mojoj organizaciji Zatim, opet u mojoj reziji poseta mom kraju i voznja po Fruskoj Bazen Glozan Iste te godine, bilo je malo i more sa drugarom. ( Vozalo se 2016 bas...) SRB - CG - BIH - HR To leto, vozali smo i Vrnjacku banju... Rekordna kilometraza za mene u danu. 812 km, dosao malo pre ponoci.... Nakon 2016, atlantic je otisao od mene... Plan je bio zaprositi zenu za docek 2017. , svadba i ostali prateci troskovi. 2017... bez mopeda. 2018.godina , Suzuki je u vlasnistvu,ali i tuga u aprilu, kada sam izgubio oca. Nisam se organizovao sto se tice servisa, Dare nije ispitao masinu, tako da je bilo par voznji na svoju odgovornost. Ulje sam sam menjao i to je sve. Prva voznja, NoleBG organizator... Manastir Lovnica , Zvornik, Loznica... Zatim, to leto dolazak meni dragih ljudi u moju Backu Palanku, na riblji specijalitet na Dunav cardi , pre toga protegli smo "noge" po Fruskoj Gori,tj. obisli Vrdnicku kulu. Carda Backa Palanka Zatim i voznja sa mojoj zenom. Zlatibor - Tara - Bajina Basta I za kraj godine, druzenje kod Srecka ( Lucky George) na vikendici. Pamtim jos dobar rostilj , Zajka i basket. Godina 2019. Motor je prosao Daretove ruke, ali ubrzo zatim je i otisao od mene. Zivotni planovi pocinju da se vezu za Nemacku.. Mart je bio rezervisan za sajam , voznja do Kosmaja i rucak( vecera) kod Tome i Nade Zatim, Suncana reka .... A onda i Golubac ... Sa ovom voznjom , malo nakon toga odlazi i Burgman. Godina 2020. , ispostavice se i godina korone... Tu sam opet bio , nadam se, dobar domacin pa organizovao jedan zimski porodicni skup u Backoj Palanci. Te godine nisam vozao, sad evo vec 2021. preselenje za Nemacku ali kontakti i dalje prisutni. Ne zna se sta nosi zivot. Planova je mnogo,na privatnom, poslovnom, porodicnom i moto planu. Pa , krecemo polako.... Kroz ovih 8 godina , vozio sam malaguti 150, piaggio x9 250, atlantic 500, beverly 500, jos jedan altantic 500, malaguti 250, burgman 400... Lepo je vratiti vreme unazad i kroz slike proci svaki zajednicki kilometar. Maxi pozdrav, Dalibor Backa Palanka SRB - Ludwigsburg DE 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano Februar 16, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DaliborBP je napisao: Evo da se i ja prijavim... Od 2013. sam sa MAXI ekipom,veran clan, jedan od udaljenijih sa lokacijom,ali uvek rad da napravim 250km vise od svih, da bi se video sa dragim ljudima. Kroz ovih 8 godina, stekao sam za drugare za ceo zivot. Da je to tako, uverio sam se i 2018. godine,kada sam imao smrtni slucaj,a za taj za mene najtezi dan u dosadasnjem zivotu video sam poznata MAXI lica koja su bila tu da mi izjave saucesce. No, da ne bi o tuznim stvarima, krenucu polako sa slikama. U par navrata bio sam i domacin , organizator voznji... Sami pocetak, skup u Zablju. 2013.godina , Sale i Bilja pravi domacini Zatim, iste godine voznja Negrisori selo... Za neke 2 dana, za mene jedan i prva ozbiljna kilometraza na Piaggio x9 250 Godina 2014. Prava ozbiljna dvodnevna tura. Oko 900 km za mene B.Palanka - Bg - Manastir Studenica - Uvac - Zlatar (nocenje) - Zlatibor - B.Palanka Iste te godine, jedan zimski djir u decembru.. Sneg na Fruskoj gori, a mi na rucku u Sremskim Karlovcima Godina 2015. negde se zagubila u arhivi, mada je tad doslo i do onih razvajanja od grupe ljudi... Msm da se slabije i vozilo, ili sam ja bar stekao takav utisak... Godina 2016. Voznja Zlatibor i Mokra Gora u mojoj organizaciji Zatim, opet u mojoj reziji poseta mom kraju i voznja po Fruskoj Bazen Glozan Iste te godine, bilo je malo i more sa drugarom. ( Vozalo se 2016 bas...) SRB - CG - BIH - HR To leto, vozali smo i Vrnjacku banju... Rekordna kilometraza za mene u danu. 812 km, dosao malo pre ponoci.... Nakon 2016, atlantic je otisao od mene... Plan je bio zaprositi zenu za docek 2017. , svadba i ostali prateci troskovi. 2017... bez mopeda. 2018.godina , Suzuki je u vlasnistvu,ali i tuga u aprilu, kada sam izgubio oca. Nisam se organizovao sto se tice servisa, Dare nije ispitao masinu, tako da je bilo par voznji na svoju odgovornost. Ulje sam sam menjao i to je sve. Prva voznja, NoleBG organizator... Manastir Lovnica , Zvornik, Loznica... Zatim, to leto dolazak meni dragih ljudi u moju Backu Palanku, na riblji specijalitet na Dunav cardi , pre toga protegli smo "noge" po Fruskoj Gori,tj. obisli Vrdnicku kulu. Carda Backa Palanka Zatim i voznja sa mojoj zenom. Zlatibor - Tara - Bajina Basta I za kraj godine, druzenje kod Srecka ( Lucky George) na vikendici. Pamtim jos dobar rostilj , Zajka i basket. Godina 2019. Motor je prosao Daretove ruke, ali ubrzo zatim je i otisao od mene. Zivotni planovi pocinju da se vezu za Nemacku.. Mart je bio rezervisan za sajam , voznja do Kosmaja i rucak( vecera) kod Tome i Nade Zatim, Suncana reka .... A onda i Golubac ... Sa ovom voznjom , malo nakon toga odlazi i Burgman. Godina 2020. , ispostavice se i godina korone... Tu sam opet bio , nadam se, dobar domacin pa organizovao jedan zimski porodicni skup u Backoj Palanci. Te godine nisam vozao, sad evo vec 2021. preselenje za Nemacku ali kontakti i dalje prisutni. Ne zna se sta nosi zivot. Planova je mnogo,na privatnom, poslovnom, porodicnom i moto planu. Pa , krecemo polako.... Kroz ovih 8 godina , vozio sam malaguti 150, piaggio x9 250, atlantic 500, beverly 500, jos jedan altantic 500, malaguti 250, burgman 400... Lepo je vratiti vreme unazad i kroz slike proci svaki zajednicki kilometar. Maxi pozdrav, Dalibor Backa Palanka SRB - Ludwigsburg DE Svaka cast na izdvojenom vremenu da se uradi ovakav post i mi kao posmatraci da sa tobom ponovo prodjemo ove prelepe marsute koje su za respekt.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Februar 16, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan računajte i na mene ... iako sam se ( iz raznoraznih razloga malo samoisključio iz grupnih vožnji ipak su mi jako drage ) ... ali tek od 6.3.2021 - ne zato što punim 65 tada nego tad mi počinje penzija ( jupiiii ) a i druga nedelja od revakcinacije a i vreme bi trebalo da bude prolećno ... eventualno koji dan kasnije , čisto dok ne završim formalnosti sa PIO i tako to ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Februar 16, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @petar_lord Hvala... Da,potrebno je vreme i sve posloziti po godinama. Kad sam video da je tema ozivela,steta je da slike ostanu u kompu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...