Satelis 16187 Napisano Maj 11, 2017 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, ZEMZEM said: Onda će skoknemo do Kosmaja, Aranđelovca ... Ajd gledamo u nebo pa se cujemo za sutra, vikend svakako ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Maj 11, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te sutra da se uklopimo ako vreme bude na našoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da je malo vise crvenog slova satelis bi vise vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16187 Napisano Maj 12, 2017 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Velili praznik i to bas veliki tako da se sve odlaze sto se srafljenja tice.... a sto se vremena tice, pada kod mene kisa sam tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Maj 12, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod mene padala do 7-8 ujutro, sad bio do banke ulice suve i oblačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Maj 12, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun okupan suncem, krećem, oko 13.15 sam kod 1000 ružica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Maj 12, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan greškica, postavio đe treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 19, 2017 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Predstojeći vikend nam pruža priliku da posle skoro 2 meseca ogranizujemo jednu zajedničku vožnju. Predlažem da to bude u nedelju 21/05 i da naš cilj ovoga puta bude krajnji sever Bačke tj. Palićko jezero. Kao alternativu za autoput možemo da izaberemo pravac prema Zrenjaninu pa dalje preko Bečeja, Ade, Sente i Kanjiže. Povratak preko Subotice, eventualno ručak u najstarijoj piceriji u Srbiji pa od Feketića glavnom džadom kući. Okupljanje i polazak: OMV pumpa u Krnjači na Zrenjaninskom putu 21/05 u 9h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najaviše neku "povremenu glupu kišu", inače nije dugo padala , ali sam u principu zainteresovan, samo što ne znam kakav sam sa obavezama, javljam sve. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prisutan nedelja odgovara i ako postoji organizacija idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 19, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete isli preko Kule za SU ja bi vam se pridružio verovatno. nisam jos bio na maxi skuter voznji tek nabavio maxija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Noletu zabranjeno Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odem do vikendice da kosim travu, eto i meneПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Nole, precrtana ti je i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bio je at kod doktora na sredjivanju - termostat , antifriz, servis, cvt tako da jedva cekam da se proba na voznji i vidi razlika da se dr Dare nije dzaba mucio. Kisa je u maju uvek moguca ali sta je tu je. Od sajma se nismo skupili kako treba i vreme bi bilo da krenemo. Tako da nema druge opremu i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2639 Napisano Maj 19, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2671 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta , već sam dogovorio vožnju sa nekim društvom iz kraja do Topole za nedelju. I mi gledamo u nebo jer su za nedelju najavili šareno vreme. Vidimo se drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću u nedelju da vozim fotoaparat A i prognoza nije sjajna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra oko 10-10.30 krecem(o) od 1000 Ruza ka AR. Ko moze da se prikljuci, dobrodosao je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 20, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sutra vozi ja bih isao. Sacekao bih ekipu na raskrsnici gde se skrece za Titel. Evo prognoza kaze nece biti kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 20, 2017 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Od Krnjace do skretanja za Perlez (Titel) nam treba oko pola sata. Budi tamo oko 9.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sale ipak mi je rano ujutru i daleko a i vreme je sareno. Ja se odlucujem malo kasnije da krenem i neku kracu varijantu. Srecan put ko ide i oprastaj i vidimo se jedan od narednih vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 20, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Vidimo se u 9.30h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 21, 2017 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan U Bg-u je konacno prestalo da pljusti, ali izgleda da se vreme nece skoro popraviti. Zato otkazujem zajednicku voznju. Mozda cemo sledece nedelje imati vise srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 21, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sasha i ostale kolege ako nekom odgovara stef i ja smo u 11 sati na nis pumpi auto komanda i idemo prema AR ako nekom odgovara dobro dosao je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosmoplovac 10 Napisano Maj 21, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upišem i ja, pratim temu. Od nedavno sam vlasnik Xcitinga 500, pa cemo se družiti na vožnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...