Alexa90 11546 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I vremena Dado, ja imam volju ogromnu i sada, ali vremena niht. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Jul 1 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Jul 3 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Sa ove slike,mislim da smo svi promenili 'konjice' sem @sashae! P.S. Ja imam bar istu kacigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jul 3 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tada je taj skuter još uvek mirisao na novo, a ni posle 8 god. se nije mnogo promenio.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Avgust 31 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Avgust 31 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Od ove teme i vožnji ostale samo uspomene. Jel moguce da nema neke sveže krvi da nastavi druzenja i postavi neke nove slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Avgust 31 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, stari se podelili u zatvorene grupice i vozaju se svako za sebe. Nema više odavno druženja kroz maxi vožnje. Ponekad se sretnem sa nekim na putu i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Avgust 31 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prođe 10 godina https://youtu.be/BUI9Z0-ArUY 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Avgust 31 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko je tad dobio ....seca li se ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Avgust 31 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim Kule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Septembar 1 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije, Kule je bio na trećemu mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Septembar 1 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Black knight on black Satelis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 1 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dan nije ostario Dare Ajde dajte MSC vožnju, snaćiću se i ja za skuter 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Septembar 1 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2/3 sa snimka bi moralo da se snalazi za skuter... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Septembar 1 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika iz davne 2012 godine - Carska bara - Fruska Gora - Homolje - Zasavica, Karlovci - Zabalj 2013 - Zatim je usledio odlazak na Alpe - BC jezera - Negrisori kod Mareta u selo - NS, Futog - Stanisici RS Mali deo atmosFere kak nam je bilo, imam goooomilu slika....nije bilo bitno sta vozis, kakvu opremu imas il nemas..... bitna je druzba bila, sadrzajna svaka voznja je bila, beg od ludila..... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14025 Napisano Septembar 1 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jedared ste prosli kroz Šid a jedared vas sretoh na putu od Perucca ka Tari, onako impozantno deluje veliki broj skutera, neuobicajena i simpaticna pojava, valjda i sto se na velike grupa motora naviklo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Septembar 7 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I moj skroman doprinos... Dosta je slika. Bilo je lepog druzenja,sala sa ovom ekipom. Sad smo 'porasli...' 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 9. 2024. at 23:54, DaliborBP je napisao: I moj skroman doprinos... Dosta je slika. Bilo je lepog druzenja,sala sa ovom ekipom. Sad smo 'porasli...' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 307 Napisano Octobar 1 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ste svesni šta ste imali, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Octobar 3 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo,itekako jesmo. Cujemo se mi,grupa ljudi je na viber grupi non stop u kontaktu. Daljine ne mogu da izbrisu sve lepo iz proslosti! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...