Bambi 200 Napisano Jul 25, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan na Voždovcu, moj kolega koji inače nije član ovog foruma, parkirao Hyosung-a 650 Comet, plave boje ispred zgrade u kojoj živi. Kada je ujutru trebalo da krene na posao, makina nije htela ni da zavergla. Poludeo je, jer je pre mesec dana u labaratoriji sredjivao instalaciju i alanser! Onako iznerviran, sidje sa motora i počne da gleda u agregat... Kosa mu se digla na glavi kada je primetio da mu nedostaje alanser!!! Lopovi su ga uredno skinuli i isekli žice od intalacije... Beograd je ipak mali i kad tad se sazna sve... Ovim putem vas molim da, u koliko znate ili imate nekoga da proda alanser za Hyosong-a GT 650 Comet, javite mi! U V- moto ga trenutno nemaju na stanju i trebaju dosta vremena da ga naruče i dobiju! Možda majstor Marko ima nešto, ali nije na odmet i ovim putem potražiti! Dragi moji, čuvajte vaše ljubimce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 25, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ala sunce ti sta se desava. Pa da vristis od muke, mogu misliti kako mu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 25, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 25, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Jbt presece me . Koji deo Vozdovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Čitam pa još jednom i jbt još ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 25, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga taj ukrao da bi ga prodao već što mu je hitno trebao, kažeš dugo se čeka kada ga naručiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 26, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan a možda je i majstor vandal... extraprofit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Jul 26, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, Beograd je mali.... Postoji i video snimak izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre dve nedelje uredno skinuli retrovizor sa transalpa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Jul 26, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre dve nedelje uredno skinuli retrovizor sa transalpa! A meni NEuredno - polomili nosač na kojoj je ručica kvačila (sa Pulsera, nedavno ga prodao), nisu mogli da odšrafe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jul 26, 2012 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan da da i mom kolegi su uredno isekli haubu i uredno isekli kablove od akomulatora i isti uredno ukrali... suma sumarum skuplja hauba sa farbanjem od akomulatora i kablova zajedno... a da na bezaniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mrzim ovaj grad odnosno ljude koji u njemu zive. Beograd je postao jedno odvratno mesto za zivot. Mene ljudi onda pitaju zasto sam pored dva stana u bg-u pobegao iz njega. Najzalije mi je sto je ova zemlja toliko propala i realno pored bg-a sve ostalo su sela i rupe i ne moze da se nadje posao. Odmah bih otisao u neki mali lepi gradic u unutrasnjosti gde se svi znaju.(ne kazem da toga po srbiji nema ali bg je uzas) Mom drugaru su uredno skinuli branik ceo sa bmw m ej ceo branik!!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mrzim ovaj grad odnosno ljude koji u njemu zive. Beograd je postao jedno odvratno mesto za zivot. Mene ljudi onda pitaju zasto sam pored dva stana u bg-u pobegao iz njega. Najzalije mi je sto je ova zemlja toliko propala i realno pored bg-a sve ostalo su sela i rupe i ne moze da se nadje posao. Odmah bih otisao u neki mali lepi gradic u unutrasnjosti gde se svi znaju.(ne kazem da toga po srbiji nema ali bg je uzas) Mom drugaru su uredno skinuli branik ceo sa bmw m ej ceo branik!!!! Брате, пресели се у Мунзе, тамо ако ти неко приђе колима, одма' га испрангијаш... Слажем се потпуно, БГ је постао одвратан. Цео живот сам у њему, али већ дуже време се размишљам да одем негде. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 27, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pavel, akUmulator 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oslusnite ko je jos ovih dana trazio alnaser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 27, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj koleginici su skinuli takođe ceo branik sa Peugeota 206 na parkingu ispred (Inter)kontinentala... tako da... ne parkirajte tamo, čuo sam za još jedan slučaj sa tog parkinga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj koleginici su skinuli takođe ceo branik sa Peugeota 206 na parkingu ispred (Inter)kontinentala... tako da... ne parkirajte tamo, čuo sam za još jedan slučaj sa tog parkinga... Ne nego ko ima vremena neka parkira tamo i neka cucne u zbun sa motkom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 27, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne planiras neku zasedu sa desetak ljudi bolje i ne pokusavaj. Lopov koji skida ceo branik i ostale gabaritne delove sigurno ne dolazi sam, verovatno ima strazu na vise mesta kao i citavu odstupnicu. Isto tako svaka lopurda je na sve spremna ako se oseti ugrozenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 27, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pavel, akUmulator Kolektore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 27, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mrzim ovaj grad odnosno ljude koji u njemu zive. Beograd je postao jedno odvratno mesto za zivot. Mene ljudi onda pitaju zasto sam pored dva stana u bg-u pobegao iz njega. Najzalije mi je sto je ova zemlja toliko propala i realno pored bg-a sve ostalo su sela i rupe i ne moze da se nadje posao. Odmah bih otisao u neki mali lepi gradic u unutrasnjosti gde se svi znaju.(ne kazem da toga po srbiji nema ali bg je uzas) Mom drugaru su uredno skinuli branik ceo sa bmw m ej ceo branik!!!! Брате, пресели се у Мунзе, тамо ако ти неко приђе колима, одма' га испрангијаш... Слажем се потпуно, БГ је постао одвратан. Цео живот сам у њему, али већ дуже време се размишљам да одем негде. Brate, rodom sam iz Munze ali mu to sve dodje na isto. Svuda sljam i fukara Ali mi je drago sto sam pobegao malo makar van grada. Neko pominje zasede itd. Pa nije problem nekoga ni prebiti ni tome slicno. Ali time se nista ne resava samo dodatni problemi. Pa nemam ja vremena ni zivaca da strazarim oko motora, kola, stana itd... Nemam zivaca ni vremena. Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jul 27, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mrzim ovaj grad odnosno ljude koji u njemu zive. Beograd je postao jedno odvratno mesto za zivot. Mene ljudi onda pitaju zasto sam pored dva stana u bg-u pobegao iz njega. Najzalije mi je sto je ova zemlja toliko propala i realno pored bg-a sve ostalo su sela i rupe i ne moze da se nadje posao. Odmah bih otisao u neki mali lepi gradic u unutrasnjosti gde se svi znaju.(ne kazem da toga po srbiji nema ali bg je uzas) Mom drugaru su uredno skinuli branik ceo sa bmw m ej ceo branik!!!! Nema to nikakve veze da li je Beograd ili neko drugo mesto, situacija ti ja takva u celoj zemlji pa i sire. Lopovi svuda ima, bilo to milionski grad ili selo sa desetak kuca. Mentalitet je postao takav da se gleda ko ce koga da sj**e, da podkrade ili da mu naudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 27, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne slazem se kod mene nikad u istoriji nije nikome skinuo branik sa kola niti rezao alternator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ziveo na selu i nikad mi nisu skidali branike, ogledala ..........itd....... Tamo su mi samo skinuli zadnji lonac, poplasili 30 pilica, brali paradajz iz baste i ukrali kazan za pecenje rakije. Od kako sam se preselio za Lazarevac moram priznati da mi je mnogo bolje. Tu mi samo povremeno ogrebu auto, maznu sijalicu iz maglenke, razbiju staklo na vozacevoj strani, pretrce preko celih kola i pokusaju da obiju rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan to branje paradajza i pile manje-vise al' premestanje medje i rezanje (orahovih) stabala... e, to mi je bilo previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...