nntom 1540 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako moj macan i ja dodjosmo do 70 000 tačno u Prijepolju. Svaka mu čast šta je izdržao i koga izdržava. Vazda prepun stvari, po mrazu, snegu, kiši i paklenoj vrućini. Ne posustaje.Eto samo sam hteo da ga pohvalim, red je. i ovo je taj junak slikan neki dan u Plužinama na Pivskom jezeru,na putu ka Durmitoru,a reportaža sledi Pozdrav 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Jul 15, 2012 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaista veliki uspeh. Verujem da ono sto ste videli i doziveli zajedno ne moze da se meri novcem. Nesto smo imali priliku i da vidimo... ...ali s' obzirom na trenutak, trebalo je platiti benzin, ulje, servise...a za to ipak treba novaca. Ne da bih umanjio velicinu ovog uspeha, ali verujem da je svaka sprava manje vise u stanju da bez vecih problema dodje do ove, pa i vece cifre...ali joj je potrebno paznje (da ne kazem love). Mnogi to nisu u prilici da sebi i spravi priuste, pa onda gomila problematike do koje ne bi ni trebalo da dolazi... No, da je ne razvijam teorije, veliko bravo...i neka bude samo dobar pocetak,pa da osvane i jos jedna nula (ako se sam prethodno ne resetuje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za kilometrazu, imas nesto jace u vidu ili ti je dovoljan i ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Piše ti sve u njegovom potpisu Pozdrav maćori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 70.000 x ti cestitam... Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma fotošop garant... Matori šta se hvališ, Aprilia je to pa još sa tobom, starim vukom u sedlu - eto dobitne kombinacije za gomilanje kilometara. Početkom 2014. eto tebe na stotki. Živ bio i da te mašina služi ko i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti Svemir podari još 70000 lepota i divota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan respect.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 15, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, 70.000..za koliko vremena si upucao tih 70 iljada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bije boj svijetlo oruzje, vec srce u junaka. Bravo generacijo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jul 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jul 16, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Kad-tad ima da te stignem... z'inat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelji moji! P.S. Kad-tad ima da te stignem... z'inat! hehhehehehehehehe Hej Sale al pazi, vozim već 40 000 pozadi balonku 90,a treba da bude 80, a pozadi mi meri kilometrazu, sto znači da treba da dodam joj najmanje 4000 km na ovu kilometražu. )) Sad već imam 70500 i to znači 75 000. Ali da imam pustih para, bilo bi do sada najmanje 100 000, to ti garantujem. Ali dobro, iznenadio sam se kad sam video da ste Veki i ti prešli samo 50 000, a putujete, ne znate gde niste. Turske, Grčke, Albanije, Tunguzije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Da se izreklamiraš apriliji još malo pa da te časte nov za reklamu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nešo lave...svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15815 Napisano Jul 16, 2012 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, svaka cast na kilometrazi sutra idem po busilicu pa na tocak dok ne navrti bar 60.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 16, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad ni sumnjala u tebe, druze, nisam! P.S. Red je da padne i neko cascavanje uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad ni sumnjala u tebe, druze, nisam! P.S. Red je da padne i neko cascavanje uzivo! obožavam nered PS Uh Nado, kate samo čujem....eh, što nemam 2 godine manje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 17, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan obožavam nered PS Uh Nado, kate samo čujem....eh, što nemam 2 godine manje... Pa, pravicemo nered - problem nije! :D P.S. Eh sto nemam 2 godine vise.... Vidimo se ovih daaaaaaana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 17, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sa kojom kilometrazom si ga kupio, ali svaka cast! I tebi i masini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kupio NOV, ali nisam 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne misliš dobro ali je prešao sa njim Boga oca km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan bem ti,stvarno se ne secam, ali mislim 23000....nevažno.on je prešao stvarnih oko 75000 i ima još da ljulja. Danas je macan dobio novu originalnu 80 gumu i sada će pravilno da pokazuje brzinu i meri kilometražu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...