sokomm 2 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sve sto vidite na slikama i jos po nesto sto trebam tek da uslikam, delovi su od honde cb450s 87'' (puko je lanac bregaste) pa je rastavljena. delove agregata: anlaser lamele (menjane te sezone kada se desio kvar) lanac i lancanici (su isto malo presli) alternator , magnet, ram papire ..itd uglavnom sve delove agregata one dve cevi sto vise na gredi su rollbarovi od nje Sve sto vas interesuje pitajte Pozdrav Miljan 062/963-144-9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 11, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena reglera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo par cena koje su po mom mislenju realne, ako neko misi da sam negde preterao ili omanuo neka me slobodno obavesti putem PPa zadnji točak sa gumom(ima dobru saru)-- 35e prednji tocak (guma ne valja)--------------- 35e migavci ----------------------------------------- 10e rucica kvačila ---------------------------------- 5e rucica prednje kocnice(kompletna)-------- 15e prednja klesta(par)--------------------------- 30e prednja viljuska sa drzacima guvernala, osovinom i bravom za paljenje ------------ 50e zadnji amortizeri ------------------------------ 45e prednji diskovi -------------------------------- 25e sirena ------------------------------------------ 5e prednji fuzasteri ----------------------------- 10e zadnji fuzasteri ------------------------------ 10e nosaci fuzastera ---------------------------- 10e karburatori ----------------------------------- 50e regler ------------------------------------------ 20e alternator ------------------------------------- 20e anlaser --------------------------------------- 30e bombina -------------------------------------- 20e magnet alternatora ------------------------- 20e lamele (vozene jednu sezonu)------------ 20e prednji far (bez nosaca sijalica) --------- 10e stop svetlo (sa sijalicama i kablovima) - 10e spaner lanca zadnjeg tocka -------------- 10e el. instalacija -------------------------------- 10e prekidaci i rucica za gas sa sajlama ---- 15e prekidac migavca i svetla ---------------- 10e plastika repa -------------------------------- 5e zadnji blatobran ---------------------------- 5e paknovi sa kucistem ----------------------- 10e drzac zadnjeg lancanika(bez lancanika, sa gumicama) ---------------------------------- 10e rollbar ---------------------------------------- 10e hladnjak ulja -------------------------------- 10e lanac i lancanici (vozeni pola sezone) - 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Jul 14, 2012 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za rucica kvačila ---------------------------------- 5e rucica prednje kocnice(kompletna)-------- 15e Možda i za migavce, ako su prednji. Predpostavljam da je ista montaža kao na CB400N... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam otvorio oglas i nema nista za mene..........(prepravi naslov teme) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za rucica kvačila --------------------------------- 5e rucica prednje kocnice(kompletna)-------- 15e Možda i za migavce, ako su prednji. Predpostavljam da je ista montaža kao na CB400N... To su prednji migavci i srafe se m8 maticom, ako zelis mogu ti delove poslati brzom postom samo mi pusti podatke u PP. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam otvorio oglas i nema nista za mene..........(prepravi naslov teme) Hteo sam to ranije da uradim ali nemam opciju da editujem nislov i prvi post. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Sve je otislo u zamenu Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...