severian 17556 Napisano Avgust 13, 2012 Integrisan, 8341 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo i novog medijskog sponzora, super zanimljivog : Prvi rezultati njihove promocije (uz još 5-10 lokacija po gradu od sinoć ): 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 13, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daciu Daster sam prvi put malo detaljnije zagledao, ali stvarno izgleda , posebno ako se uzme u obzir njena namena po prasnjavim bespucima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. talasanje koje izvodite imaju efekta Pokrenuli ste bujice i lavine kojekakve energije.. To je dokaz da ništa nije nemoguće i da ne postoji neosvojiv vrh za čoveka.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 13, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se oni vozikaju sa novim kolima,ja moram u Sloveniju po nabavku opreme: Gume,vreće za spavanje,podloge,posude za vodu,ulje,rukavice,lance,katance,čepiće i kineske štapiće... Sve je stiglo i biće sutra u bazi. Čak sam doneo i pušku za uspavljivanje Mrkog medveda(napomena:nema efekta na polarne medvede) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 13, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Raketa na četiri točka kojoj je uvek zeleno svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ćemo moći , organizovano da Vas ispratimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 13, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, naravno da moze...al' pod uslovom da kao i do sada svratis prvo na kafu kod mene...............Nego, ta kafa ce biti ujutro oko 3h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17556 Napisano Avgust 13, 2012 Integrisan, 8341 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ćemo moći , organizovano da Vas ispratimo. Samo da znaš - polazimo najverovatnije u 4.15h ujutro Mislim, nismo baš sasvim ludi, žurimo da predamo dokumenta u moldavsku ambasadu u Sofiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, naravno da moze...al' pod uslovom da kao i do sada svratis prvo na kafu kod mene...............Nego, ta kafa ce biti ujutro oko 3h da ubeležim ovu kafu u tefter.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da znam, video na TV-u da krećete u 4:15...alo drugari, vaš put je podvig dostojan i valjanog ispraćaja i još valjanijeg dočeka, a nadam se da će ih i biti..za sada držim fige . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da znam, video na TV-u da krećete u 4:15...alo drugari, vaš put je podvig dostojan i valjanog ispraćaja i još valjanijeg dočeka, a nadam se da će ih i biti..za sada držim fige . Biće, biće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 13, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Doček...već spremljen ali to je iznenadjenje. Vlado računamo na tebe i sve druge drugare koji će nestrpljivo pratiti ovu expediciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 14, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doček...već spremljen ali to je iznenadjenje. Vlado računamo na tebe i sve druge drugare koji će nestrpljivo pratiti ovu expediciju. Tako je Željko i treba da računaš, sa zadovoljstvom ću doprineti, kako god . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17556 Napisano Avgust 15, 2012 Integrisan, 8341 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u PUNOM JEKU. Danas smo raščerupali jedan motor: Specijalizovani BMW alat, limitirana serija, tzv. "Ubeđivač tvrdoglavih šrafova, prihvat gedora 1/2", sa svojom pratećom opremom bez kose : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17556 Napisano Avgust 15, 2012 Integrisan, 8341 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo juče i goste: Osim našeg druga Italijana-forumaša Pronta sa kojim smo ovog proleća vozili podno Dolomita, Hit the Road ekspediciju obradovao je svojom posetom naš veliki kompozitor, muzičar, zabavljač i umetnik Milan Minja Subota. Minja Subota, osim što je besmrtan u svetu muzike, ujedno je, što je manje poznato, i putnik ogromnog iskustva. U svojoj bogatoj karijeri proputovao je gotovo sve zemlje kroz koje prolazi naša ekspedicija. U dugom razgovoru dao nam je pregršt dobrih saveta i ulio nam puno pozitivne energije. Hvala Minji na poseti i dobrim željama! I na kraju, moram da vas sve (i sebe!) podsetim vanvremenske špice Minjinog "Muzičkog tobogana", uz koji smo odrastali (Muzika je ZAISTA put do sreće!): 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gde nestade pola Mimija?! Izgleda imate stvarno iscrpljujuce pripreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume stavljate na motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4159 Napisano Avgust 16, 2012 Nemanja Stojanović, 1407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su Continental... ili Pirelli Šalim se, istina je da zapravo opremamo motore najnovijom bezgumnom tehnologijom Tako da nam ovo apsolutno više neće trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...khm...drugačije je ovaj dečko na slici pričao dok mu je Peđa u Labosu montirao i balansirao gomilu točkića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4159 Napisano Avgust 16, 2012 Nemanja Stojanović, 1407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije, nije. Bili su vredni momci danas ceo dan, ušli su u fazon skroz. Jutros smo imali i kurs prve pomoći kod našeg prijatelja Dr. Ristića. Posle teorije, malo smo se igrali sa lutkama, a onda smo i sami probali. Moram reći da mi je jako drago i da ovih par sati danas stvarno mogu da spase život nekome od nas petorice sutra. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 16, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su Metzeler Tourance EXP,sveže stigle iz Slovenije. Pokazale se kao najbolje za "mešane" uslove puta...asfalt, zemlja, kamen i posebno kiša. Stari komplet istih guma mi je izdržao preko 15000km,mogao je još koju 1000km,ali spremamo se za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17556 Napisano Avgust 16, 2012 Integrisan, 8341 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uđoh u kuću... Današnji dan je baš bio naporan. Jedva čekam da krenemo, da se odmorim kao čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gde nestade pola Mimija?! Izgleda imate stvarno iscrpljujuce pripreme! Stvarno, šta radite tom čoveku.. cedite ga po ovoj vrućini.. podhitno da mu pojačate ishranu, a smanjite kafu i pljuge I vidite da nađete neke podloge za pod bulju..nemoj kao Gosa da prođete.. p.s. Severianu ne treba.. on je svoje dovoljno stvrdnuo da može soma u danu..opušteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 16, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E moj Vlajko , poceli da me privikavaju da ne jedem uopste, a ti pominjes pojacanu ishranu . Koliko vidim, bice ukinuta i kafa, i pljuge, i spavanjac do 10h .......... Al' nema veze, oprosticu im...JA JEDVA CEKAM DA PA ONDA , PA MALO .. ...010... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 16, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaah, sad sam se setio...U maju ove godine...Dolomiti...civilizacija...hotelski smestaj...polupansion...odlicna hrana u hotelu ( )...sve na vreme kao u obdanistu, a ja za 11 dana skinuo 8 kg. Matematika kaze da cu po povratku sa ove expedicije (u gore navedenim uslovima) imati oko 60 kg . S obzirom na otezane uslove, procenjujem kilazu na oko 45-50 kg . Khm, khm ...ima li neko da prodaje Suzuki DR 125 ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...