TomoB 1618 Napisano Septembar 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ima bliže: http://www.russia-ukraine-travel.com/black-sea-ferries.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan na papiru da, ali treba da se proveri u realnosti, dosta ljudi se ispalilo sledeci uputstva za trajekt iz Potija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 18, 2012 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je do Ferry-ja meni realnije zvuci iz Trabzona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1090 Napisano Septembar 18, 2012 REW/Hit The Road, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čitajte o Expediciji u Telegrafu: http://www.telegraf.rs/vesti/342732-hit-the-road-lepote-jermenije-cudesni-nagorno-karabah-i-voznja-na-kavkazu-foto 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19350 Napisano Septembar 18, 2012 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo telegrafski, jbt osećam se obaveznim da se javimo na forum : Stigli u Kutaisi, veliki grad (preko 100k stanovnika) nekih 150km od Batumija. Upoznali neke naše ljude, dok smo u centru stajali da nas nađe smeštaj i odosmo na pivo sa njima. Današnji dan fenomenalan: Mcheta, Gori, Uplishice, Kutaisi. Izveštaj kasno večeras na blogu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4514 Napisano Septembar 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć smo zaglavili pa je Stanimir malo ispalio za taj Izveštaj. Juče smo se iz Tbilisija uputili ka obali. Toliko smo dugo vozili preko brda i dolina, po fantastičnim putevima i zapanjujućim predelima, da nam već nedostaje da se bućnemo u moru. Obilazimo staru gruzijsku prestonicu Mchete, gde je katedrala Svetichoveli. Grad i katedrala su prepuni istorijom i svakim korakom kroz njih učimo o ovom divnom narodu i njihovoj kulturi. Sledeća tačka je fenomenalan antički pećinski grad Upliscihe, koji je zahtevao sposobnosti divokoze za ove fotografije. Nismo mogli da propustimo rodnu kuću (danas muzej) Staljina. To nam je sve oduzelo više vremena nego što smo planirali, pa stižemo prilično kasno do Kutaisa, bez plana i rešenja za smeštaj. Dok smo lutali okolo, Dacia je privukla nečiju pažnju, pa nas po povratku čeka čestitka na brisaču. Prvo smo mislili da je kazna za parkiranje, kad ono međutim Naravno da smo završili u kafani Danas posećujemo neke pećine, I KUPAMO SE U MORU 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SMS javljanje HtR ekspedicije: Stigli nadomak Batumija. Kampujemo na obali mora. Divno mesto. Kupali se. Severiana opekla meduza(???) Pravimo roštilj, pa idemo u obilazak Batumija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan SMS javljanje HtR ekspedicije: Stigli nadomak Batumija. Kampujemo na obali mora. Divno mesto. Kupali se. Severiana opekla meduza(???) Pravimo roštilj, pa idemo u obilazak Batumija. jadna meduza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Septembar 19, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E bas ga 'oce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sretni vam predstojeći km,Severianu sledeći put dve amajlije,učen čovek a napadaš sve oko sebe alergije,meduze misim.Slike su stvarno predivne... :zdravo: :zdravo: i bazi u Bg-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 20, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Само напред ако може сунђер Боб да се бори са медузама можете и ви 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bice sve o.k., sta je jedna meduza za onolikog coveka. p.s. nema Papa Stalina da se oglasi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 20, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Srbija je danas parkirala svoje motocikle. Mi vam zelimo da se vi kupate,ali ne kao mi.Da izbegavete kisne predele i naravno meduze. Pomalo ste restriktivni sa izvestajima,ili ih sebicno cuvate za neke druge trenutke. Veliki pozdrav i mnogo srece na dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19350 Napisano Septembar 20, 2012 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas u Zugdidiju, nepunih 10km od granice Abhazije. Punimo rezervoare, koristimo Internet i spremamo se da pokusamo prelaz granice. Tj. posto nam se Gruzija mnogo svidela, odlucili smo da postujemo teritorijalni integritet i suverenitet iste , pa sada ovo zovemo "administrativna linija" . Znate za nase probleme sa terminom ulaska u Abhaziju. Nadamo se da cemo uspeti. Drzite nam palceve!!! Violeta se opet, kao NSKPIRS (Neocekiana Sila Koja Se Pojavljuje i Resava Stvar) istakla sa njihovim MIP-om (sta im prica ne znam, ali uspeva )) i mislim da cemo uspesno preskociti i ovu granicu. Svakako, znacemo do veceras... Tj. gledajte da li se javljamo iz Suhumija ili opet iz Batumija . Mada, to je samo pola posla - jos veca nepoznanica je kako cemo da izadjemo, a ne kako cemo da udjemo Sinoc kampovali pored Batumija. DIVNO MESTO za kamp. Na obali mora, trava, sumica, slobodni konji trce po plazi... Kupali se. Zaista me "ujela" neka meduza, kao kesa velika, bela... jbmlga sta je. Sve je ok. Kada sam preziveo prvih 15 dana ovog puta, zivecu 100 godina . Batumi je inace VELEGRAD. Bukvalno morski Las Vegas. Veliki oblakoderi, Casina, lepi ljudi itd. Bili sinoc i na gruzijskim demonstracijama, snimali... Super, prave devedesete i podsecanje na mlados' . Inace, jedva izvukli zivu glavu iz zamalo tuce sa gruzinima na putu. Mimija tip udario Vectrom po koferima i krenuo da nas pretice, onda mi malo "vikali" i merili vrata na autu cizmama, onda njih trocija (a mi sami ) izasli iz kola. Razdvojila nas policija... Nemanja ispao profesionalac i umesto da nas brojcano pojaca, on sve snimio... Ce da izadje na televiziji ... Al' bolje i to nego da im se pridruzio... Telegrafski, to je to. Kada stignemo, javljamo se... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 20, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E bas ga 'oce Neverovatno, ali plivala je za njim ka obali kao da ga juri, hahahah, cak je i izasla iz vode nekih 20-tak cm. To sam prvi put video u zivotu....Kakav je maler, mogla je i krtica iz onog peska da ga ujede. Ali sve ove malere, preokrenuli smo u nasu korist...Cim dodirne za mokar ves, on se osusi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 20, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Batumi me zapanjio...ocekivao sam neko seoce slicno Sutomoru, kad ono Vegas u malom...Sve sljasti na sve strane, palme u raznim bojama, muzicke fontane, vozni park kao na sajmu u Zenevi...Severiana sam jedva odvojio od demonstracija, videla mu se neka seta u ocima, hahahh...Nekako ga sprecih da pocne da drzi govor... A sad, krecemo ka granici. Licno mene ne brine kako cemo uci u Abhaziju. Siguran sam da je Violeta sve to izregulisala. Mnogo vise sam zabrinut kako cemo izaci. A sto se tice onih trajekata iz Trabzona ili Batumija za Soci....To nece da moze! Vislje od kreveta i dublje od lavora ne preferiram Do sledeceg javljanja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1090 Napisano Septembar 20, 2012 REW/Hit The Road, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan A šta je Miloš radio prilikom susreta sa gruzinima ? Zato su kupili one velike teleobjektive da sa bezbedne daljine mogu da vas snimaju ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 20, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Severiana sam jedva odvojio od demonstracija, videla mu se neka seta u ocima, hahahh...Nekako ga sprecih da pocne da drzi govor... Ebiga, malo je zakasnio. Već je tamo bio ovaj lik koji je unovčio našu i tuđu muku. Mada Stanimiru to može da bude dobra referenca, s obzirom na to da takođe dolazi iz Srbije. Šta vas košta da probate - mogli bi u sklopu avanture i da napravite neku revoluciju, čisto iz zezanja. http://www.nadlanu.com/pocetna/stil/celebrity/Bivsi-Otporas-svrgava-diktatore-iz-bazena.a-126514.305.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je ovde tmurno, oblacno i kisno vreme. Kako je vreme kod vas? Jel vas sluzi? Imate moralnu podrsku, ako nista drugo, od nas ovde koji vas pratimo, za izlaz iz zemlje. Violeta kao i obicno sredi uvek sve sto je potrebno, samo mi nije jasno sta bi bilo bez nje Sto se tice onog 'udara' u kofer, jel nesto ozbiljno ili? Jel si dobro tata? Pozdrav. Drzimo vam palceve Tata nedostajesss nammm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19350 Napisano Septembar 20, 2012 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo kratko, sa praistorijskog Interneta: Ušli u Abhaziju!!! Bilo zaista povuci-potegni, naročito na gruzijskoj strani. Ali, evo nas u Suhumiju. Zaista jedan od vrhunaca našeg puta . Fotke prilažemo kasnije večeras. Nemanja ne radi dok je gladan ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstori ovo je san svakog motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4514 Napisano Septembar 20, 2012 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dali su mi neke perece pa će dobiti samo pet fotografija. Ostatak posle obilne večere. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1090 Napisano Septembar 20, 2012 REW/Hit The Road, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Poznato mi ovo rešetanje znakova za brzinu. Nemanja brzo jedi! Miloše jesi li živ, da ga niste negde izgubili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 20, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan E pa stvarno ste se popravili.Ja pomislio u skladu sa Srbijom,restriktivnom,kad ono ipak bogato.Svaka cast,ipak drzite vatru.Ja najdobronamernije,cisto da se ne gasi zar koji je preostao. Puno srece i Bozijeg blagoslova.Namignite gore katkada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19350 Napisano Septembar 22, 2012 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli NAJZAD u Soči! U Abhaziji smo proveli 1 dan duže od planiranog. Kampovali na moru, što se pokazalo da u takvoj zemlji možda i nije najbolja ideja ... Od jutros nas pere tako jaka kiša da smo zaboravili kako se zovemo ... IPAK - prošli smo kopnom iz Gruzije u Rusiju, oko Crnog mora - što je zaista samo retkima uspelo! I ređe od retkog... Da je put i procedura laka - nije, ne mogu da krijem. Kada saberem sve izazove, što bi rekao Bear Grils - "that is not to be repeated" . Na momente su nas čuvali samo sreća i čelični živci. NI u Gruziju ne možemo više da se vraćamo (ipak, nadam se samo sa trenutnim pasošem). Za njih smo ilegalno prešli granicu. Sinoć i jutros, u kampu, kada smo imali problema sa lokalnim budalama, na momente su trebali baš ti čelični živci da stvari ne eskaliraju. Abhazija je generalno puna oružja, preostalog od skorih ratova. Ljudi se pored puta slikaju sa Kalašima, koje lokalni mangaši iznajmljuju, eto toliko je sve dostupno i neprikriveno. Sa druge strane, ima i divnih plaža i fenomenalnog mora (kupali se sinoć skoro 2h). Doduše, sa ruskim ratnim brodovima u pozadini, koji 24/7 patroliraju obalom ove otcepljene gruzijske teritorije. Sada smo u Rusiji, mokri, koristimo Internet u МакДоналдсу ... nemamo smeštaj, kamp ne dolazi u obzir, jer lije kao iz kabla, ali se opet osećamo kao u civilizaciji! Već sutra nastavljamo dalje - na Azovsko more... Ni izdaleka avantura nije gotova. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...