Violeta 510 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svakome bi trebalo odrediti da putuje, s vremena na vrijeme. Čak i više: da nikada ne zastane duže nego što je neophodno. Čovjek nije drvo, i vezanost je njegova nesreća, oduzima mu hrabrost, umanjuje sigurnost. Vežući se za jedno mjesto, čovjek prihvata sve uslove, čak i nepovoljne, i sam sebe plaši neizvjesnošću koja ga čeka. Promjena mu liči na napuštanje, na gubitak uloženog, neko drugi će zaposeti njegov osvojeni prostor, i on će počinjati iznova. Ukopavanje je pravi početak starenja, jer je čovjek mlad sve dok se ne boji da započinje.Ostajući, čovjek trpi ili napada.Odlazeći, čuva slobodu, spreman je da promjeni mjesto i nametnute uslove. Meša Selimović Ali je poenta vratiti se! Nekoliko redova dalje Meša Selimović kaže: "Pa u tome i jeste sve: vraćati se. S jedne tačke na zemlji čeznuti, polaziti i ponovo stizati. Bez te tačke za koju si vezan, ne bi voleo ni nju ni drugi svijet, ne bi imao odakle da pođeš, jer ne bi bio nigde. A nisi nigde ni ako imaš samo nju. Jer tada ne misliš o njoj, ne čezneš, ne voliš. A to nije dobro. Treba da misliš, da čezneš, da voliš. Onda, spremi se na put." DERVIŠ I SMRT - Meša Selimović U ime svih supruga članova ekspedicije, želim vam srećan put i da nam se na vreme vratite. 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 11, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi greh da preskocite Capadociu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Jul 11, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi greh da preskocite Capadociu Vidi se ko je putnik . Iz opksurne slike vidiš sve dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 11, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imamo alternativu za Capadociu ukoliko se zaobidje . Pronadjeno je nesto sto je adekvatna zamena za istu, mozda i fascinantnije. Samim tim sto je manje poznata, bice zanimljivija . Jedino sto se nalazi u Gruziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 11, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Capadociu ne zaboravljam iz dva razloga. Prvi sto je stvarno prelepa i drugi sto sam spavao u pecini za 90 eura Evo i slika hotela ako se to tako moze nazvati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog dana kako ste počeli da se dogovarate i planirate ovo putovanje, oduševljavao me je taj žar u očima koji se mogao primetiti kod svakoga od Vas. Prilikom svakog dogovora mogla se primetiti sve veća volja i želja. Bio sam siguran u Vas i ovo što radite. Mogu Vam samo reći da Vam zavidim i da sam ponosan time što Vas poznajem. Želim Vam da se što lepše družite, da se što bezbednije vozite i najpozitivnije prenesete sve utiske. Neka Vas sreća prati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka čast, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Jul 11, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... što nas poznaješ. Pa jedan od nas zaslužan je u svakom smislu što postojiš ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... što nas poznaješ. Pa jedan od nas zaslužan je u svakom smislu što postojiš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... što nas poznaješ. Pa jedan od nas zaslužan je u svakom smislu što postojiš ! koji? biti ce to dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Jul 11, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Milan#JunioR je Mimijev junior. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 11, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci. Pratim ps pocinje da mi bude uzrecica: "Cim skinem kacigu-odmah problemi!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jul 11, 2012 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je forum poceo blistati u pravom svetlu...prvo Gosa pa sad vi... Drago mi je da ste se odlucili na ovakvu turu i zelim da je uspesno odvozate. Uzivajte u pripremama barem koliko i u putovanju... Prosle godine su 3 motorista iz Hrvatske i Austrije bili moji gosti u Kraljevu na putu prema Jermeniji... http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,217202.0.html PS.pogodite sta su svi troje nosili od guma na motorima (GS, GS ADV, F 800 GS)...K60 Scout Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 11, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi greh da preskocite Capadociu Vidi se ko je putnik . Iz opksurne slike vidiš sve dileme Ma kakav putnik, brauza po cijelu noc u portirnici...klik iran, klik irak... 34 dana, wow i tata bi sine. Sretan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Jul 11, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan 34 dana, wow i tata bi sine. Sretan put. Ma ja sam hteo i duže i dalje i... Al' mora u međuvremenu i za benzin da se zaradi, pa smo rastegli stvar u 3 ekspedicije . A svašta smo spremili i za ovu prvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Praticemo svaki detalj. Ove godine sam napravio turu 3500km, a spremamo se slican poduhvat dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Jul 11, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da se javim. Mnooooooogo posla ali zadovoljstvo nevidjeno. Što kaže Milanče Mimijev...sjaj u očima objašnjava sve. Puno, puno za sve članove ekipe, a i za ljude koji će pratiti Hit The Road. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Момци срећан пут, пратим, почетак одличан ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za planirane ture. Bice to zanimljivo za gledati. Srecno sa pripremama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,srecan put i svaka sreca da vas prati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 12, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Treba se naviknuti i na ovakve uslove +40C u punoj opremi ... Bas je cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 12, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Momci ispunjavate snove nas "urbanih" vozaca!! I ne samo snove.... sedim, citam, gledam i pitam se "majku mu, a kad cu ja ovako..."?!! Vama zelim adrenalinsko i bezbedno putovanja, a sebi da jednog dana vozim pored vas! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred... :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jul 12, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Što bih ja voleo da idem sa Vama.... Da li znate da sam tek sada video temu...tj.pogledao... Imam mnogo posla... Šta da kažem,što već nije rečeno ili napisano. ...Sjaj u očima...od toga sve počinje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi, puno srece u ostvarivanju planova za putesestvija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...