Jump to content

Moto Zajednica

predlozi za kratak odmor u srbiji

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Plan je bio da odemo na 7-10 dana na ohrid, ali su mi nesto skratili odmor pa sam prinudjen za nesto blize. Jel ima neko predlog gde bi mogao sa lepsom polovinom da provedem jedan produzeni vikend u srbiji. svasta mi je padalo na pamet ali nista jos nisam odlucio. Bitno je samo da ima bilo kakvo kupaliste(jezero, reka, bazen) i da je smestaj blizu istog.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Tara i Zaovinsko jezero;Bela Crkva,ima jezero i kamp;Soko banja,obići Ozren,vodopad Ripaljka.Ove lokacije su mi prve pale napamet,ima i dosta drugih lepih mesta po Srbiji,uzmi malo izguglaj. :takoje:

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Da se prikljucim temi... Ako bih otisao, na primer, Vlasinsko.. ili Borsko jezero...

Jel bih mogao da 'bacim' sator gde mi se svidi (u sumici pored vode) ili postoje neka 'zlatna' pravila vezana za to? :stabre:

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Vlasinsko jezero - zvanicno ne sme na divlje, nezvanicno bodi gde hoces, em niko ne dira, em ti niko nista i ne moze, samo lepo i kulturno kazes da ti je to dedina livada (nit ti mozes da dokazes da jeste nit kontrola da nije), provereno 2x i radi u praksi, a postoji i regularan kamp za satore i kamp prikolice

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Gilera Runner

Banja Zdrelo kod Petrovca na Mlavi! Termalni izvor,bazeni,smestaj i klopa po pristojnim cenama odmah tu,blizina Homolja,manastir Gornjak jako blizu... Ceo dan proveo sa klincima juce tamo i na kraju komentar jednog od njih-mozemo li da se preselimo ovde!?

• Svrati ponekad, 247 postova

izuzetno lepo i sredjeno mesto za kamp je bilo sovinsko jezero kod negotina.Medjutim ja nisam bio par godina i sad kazu da nije u funkciji no valja to proveriti.moji utisci od pre par godina...kamp sredjen sa tusevima i debelom hladovinom i strujom na svakom drvetu,tako da su ljudi nosili frizidere u kamp.restoran sa terasom na jezeru koji nije bio skup uopste.uredjena plaza ....naravno prvo proverite.

• Drug član, 382 postova

Tara, Zaovinsko jezero možeš da kampuješ na samoj brani jezera pogled prelep i ambijent za 10. Prodavnica blizu a ima i ribnjak možeš da kupiš svežu pastrmku pa na žar. Jedino nema nekog ugostiteljskog objekta gde bi mogao da se hraniš. Ako voliš tu vrstu kamp varijante onda je prava stvar.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A

Vlasinsko jezero - zvanicno ne sme na divlje, nezvanicno bodi gde hoces, em niko ne dira, em ti niko nista i ne moze

Ja sam non-stop gore, sad idem na par dana da bacim štap...ako dolaziš javi da jedemo ribe na skaru...ili skari :D

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Tara, Zaovinsko jezero možeš da kampuješ na samoj brani jezera pogled prelep i ambijent za 10. Prodavnica blizu a ima i ribnjak možeš da kupiš svežu pastrmku pa na žar. Jedino nema nekog ugostiteljskog objekta gde bi mogao da se hraniš. Ako voliš tu vrstu kamp varijante onda je prava stvar.

Ovo ti i ja preporucujem. Bili nekoliko puta. milina. ali sidji dole pored brane do malog jezera pored drvene senice ima veliki sto i klupe. Da znas da je pecanje zabranjeno.:zdravo:

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

za sad su zaovine nekako najinteresantnije, video sam da ima zanimljivih smestaja, jer nisam napomenuo da ne planiramo da kampujemo(da se ja pitam ne bi tako bilo)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja