Endurac 958 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sa ili bez kofera..... Marko 063 7716 465 ili maki73@verat.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 8, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zvao Trion. Pitaj za model "GIVI 227F" http://www.motorcycleplanet.co.uk/shopdisplayproducts.asp?id=127&cat=Honda+CBR1000F+%2889-92%29 http://www.ebay.it/itm/KIT-PORTAPACCHI-GIVI-PER-MOTO-HONDA-CBR-1000-F-OFFERTA-/251086695247?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3a75eeeb4f#shId a vidi i sa berom, on donosi robu iz polo-a http://www.polo-motorrad.de/en/monorack-topcasetrager-honda-cbr-1000-f.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Peki darling oduvek si bio efikasan. Taj givi izvesno pasuje.?? Mada imam i kosketa za ebay de..sad cud a vim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Jul 9, 2012 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci evo saljem slike nosaca koji sam napravio, cisto ideju da dam ukoliko ne kupis fabricke... 10000 km predjoh, kofer 42L u kome uvek nesto vozam, nikakvih problema ... Naj bitnije 1500 din je kostao sa sve plastifikacije, sam vario i osmislio, pravo da ti kazem malo mi je glupo da dam 100 eura za dve iskrivljene sipke... Sutra mogu montirano slikati ukoliko te zanima... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci evo saljem slike nosaca koji sam napravio, cisto ideju da dam ukoliko ne kupis fabricke... 10000 km predjoh, kofer 42L u kome uvek nesto vozam, nikakvih problema ... Naj bitnije 1500 din je kostao sa sve plastifikacije, sam vario i osmislio, pravo da ti kazem malo mi je glupo da dam 100 eura za dve iskrivljene sipke... Sutra mogu montirano slikati ukoliko te zanima... Pozdrav Nenad. da znas da ima rezona, cek da pogledam Imash PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Jul 10, 2012 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove "Monorack arms", jednostavnije ne moze biti... Ukoliko nemas mogucnosti ili alata za samogradnju ni kod majstora ne moze izaci skupo... Pun materijal (sparing) zna da vibrira, koristi cevi na kant sto bi se reklo. Losih iskustava imao sam samo sa tim "fabrickim" nosacima, jedni obrtaji konstantna vibracija koja mu ne odgovara i puca kao staklo, u mom slucaju bar... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove "Monorack arms", jednostavnije ne moze biti... Ukoliko nemas mogucnosti ili alata za samogradnju ni kod majstora ne moze izaci skupo... Pun materijal (sparing) zna da vibrira, koristi cevi na kant sto bi se reklo. Losih iskustava imao sam samo sa tim "fabrickim" nosacima, jedni obrtaji konstantna vibracija koja mu ne odgovara i puca kao staklo, u mom slucaju bar... Pozdrav Nenad. da . danas cu da ga rastavim pozadi da vidim gde su mu moguce nosece tacke ispod sedista i oko auspuha pa da smislim design. Da sam siguran da je kao tvoj trazio bih ti mere ili mozda cak da ga prekopirash, pa da ti platim preko, ali je moj prelazni model i ima plastika i od ‚92 i ‚95tog pa nisam siguran..... Gde kacish levi nosac koji nemash sa desne strane....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Jul 11, 2012 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za cev rama, iza reglera. Sparing 3mm iskrivljen u obliku slova U odozdole, navarene dve matice m8... Bez tog dela kofer je blago vibrirao... Slikacu veceras namontirano. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan xtra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Jul 11, 2012 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican rad...alal vera, hvala, sad si mi dosta pomogao, sutra cu da proverim, mislim da je identicno kod mene ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...