Cyber0167 759 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kobayashi je sad Ferarijev vozac tako da nema sanse da predju u Red Bul. Kobaji je mesto pored Alonsa ali mislim da je Masa sigurica za 2014. Kobaja je po meni najpotcenjeniji vozac u F1 iz ne znam kog razloga. Mozda nedostatak sponzora ili sta li je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kobayashi je zakon ali nema dovoljno novca da vozi... trebao je da predje u MCL ali je Perez nosio vise para sa sobom U danasnje vreme nemoras biti dobar vozac ali moras imati puno kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice zanimljivo sutra u Silverstonu. Mercedes protiv Red Bula. Startne pozicije za trku. 1.Hamilton 2. Rozberg 3. Fetel 4. Veber 5. Pol di Resta 6. D. Rikardo 7. Adrijan Zutil 8. R. Grozan 9. Kimi Rajkonen 10. F. Alonso 11. Dzenson Baton 12. Felipe Masa Napisala sam po secanju, zbog toga nema vremena koja su postigli. I nije mi jasno sta se desava sa Kimijem i Alonsom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nece startovati u tom redosledu: Sky Sports News @SkySportsNews 40s Paul Di Resta's Car found to be underweight in post qualifying checks, stewards to decide if driver will start at back of grid in British GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pireli ne bi ni na bajs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4431 Napisano Jun 30, 2013 Svrati cesto, 3551 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nevidjena bruka na Silverstonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak uramio menjac red bull-a ili sta je vec crklo. A Pirelli ...... ni na patike E kad se setim prosle godine trebao da kupim 4 pirelli letnje gume i to jos polovne ..... neka hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Cim nema Vettela trka odmah zanimljiva. nevidjena bruka Pirelija gume im se raspadaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan dve reci za pirelijeve inzenjere: tigar wintera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jako me interesuje da li stvarno taj marketing utice na vas? Ja bi i dalje bez razmisljanja kupio Pirelli gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto Kimiju nisu stavili novi set tih busnih guma za vreme SC-a, trebao je i on da bude na postolju...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Realno za cenu Pirellija ima boljih opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, kad se poredi cena/kvalitet, ali ako dobijes dobru ponudu za Pirelli gume - zar ih ne bi kupio zbog ovih desavanja u f1, to je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ih kupio jer traju max 2 sezone , jos i ako ti auto malo jede gume vise.... michelin je bolja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kralju :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4190 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan dve reci za pirelijeve inzenjere: tigar wintera Nemoj da vređaš inženjere bivšeg Tigra, Wintera je bila vrhunska guma dok MH nije potpuno izmenio proizvod a ostavio samo ime. Ako aludiraš na Tigar sam, raspadanje pneumatika je bilo karakteristično za Trajal i nešto manje za Savu. Svaka čast za sliku, de je nađe odma. Nikad nisam voleo Pireli upravo zbog drastičnih varijacija u performansi, recimo neki P3 fantastičan a P5 ko namazan kolomazom. Zato sam godinama privržen koknkurenciji. Komentar TV voditelja je da je traženo od Pirelija da naprave gume sa više habanja da bi se trke učinile zanimljivijim, nebuloza da se prestiže u boksu. Praktično samo završni habajući sloj bi trebao da se razlikuje a ne noseća karkasa. Očigledno se radi o katastrofalnom promašaju inženjera ili procesa proizvodnje. Pratim F1 od klinačkih dana i ovakvo raspadanje gume ne pamtim čak ni u bilo kojim trkama. Razdvoji se točak ali tek kad guma ispusti i voza se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da sam skakala od srece kada je Fetelu "otisao" menjac. Znam da nije lepo radovati se tudjoj nesreci, ali je ovo bilo jace od mene. I da budem iskrena, nece mi uopste smetati da mu se to jos neki put dogodi. Narocito posle onog sto se dogodilo Hamiltonu. Zao mi je Kimija, trebalo je da njegov box bolje reaguje. Zbog njihove lose procene nije uspeo da se domogne postolja. P.S. A kako je pocelo sa gumama, u jednom momentu sam se upitala da li ce neko uopste uspeti da prodje bez takvih "eksolozija". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raso///M 3 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Qingqi 200 sm Prijavi odgovor kao problematičan kakva steta za kimija... nada sam se da ce bar webera da zadrzi ali on i alonso su bili na kvalifikacione krugove sa meksim i mnogo novijim gumama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za Kimija, ali sugavi Vetel, mogao je da parkira auto na sred piste. Svi drugi sklanjaju bolid van staze dok je jos u pokretu a on... ovo je bilo za sankcionisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za Kimija, ali sugavi Vetel, mogao je da parkira auto na sred piste. Svi drugi sklanjaju bolid van staze dok je jos u pokretu a on... ovo je bilo za sankcionisanje. Druze pa sklonio se koliko je mogao, a taj SC je pomogao svima ko je bio pametan i zamenio gume. Tako da je ekipa Lotusa ispala glupava i amaterska pa je zato Kimi prosao kako je prosao , a i sam je svestan toga. Ne volim Vetel-a ali ne mozes da kazes da je sugav jer je auto bas tu stao, A auto je tu stao do tada je pokusavao da ubaci u brzinu ako nisi primetio. Ti nebi pokusao da nadjes prvu ili drugu brzinu i dovuces se do box-a ili mozda shvatis da radi 2-3 i 5 brzina pa probas da zavrsis trku kako tako ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ok, preterao sam, ali u poslednje vreme me nekako podseca na schumahera po nekim svojim postupcima. Nije bas stao uz ivicu, i poslednjih par krivina je prosao u leru vrlo sporo. Nekako mi taj postupak ne lici na profesionalca i sampiona njegovog kalibra. Pogledaj snimak ispod, mada ne ide do kraja, na snimku trke se to bolje vidi. i jos jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Nurburgring race under threat after tyre failures? 01 July 2013Martin Whitmarsh: There is that danger [of a boycott] and rightly so if teams and drivers aren't convinced that they can [race] safely... http://www.crash.net/f1/news/193061/1/german_gp_to_be_boycotted.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4431 Napisano Jul 5, 2013 Svrati cesto, 3551 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju je VN Nemacke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...