Cyber0167 759 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sranje i ja bih ali nemogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veceras, u dnevniku TV Pink, spiker (ne znam kako se zove) kaze: "Pol poziciju zauzeo je vozac Meklaren Mercedesa-Niko Rozberg. ??? Sa njim u prvom startnom redu je njegov timski kolega, Luis Hamilton. Van toga, ponovo su vozaci Mercedesa bili najbolji. Bilo bi super ako bi i tokom trke uspeli da ostanu na istim pozicijama (a mogu i da ih zamene). Drugi startni red pripada Red Bulu, Fetelu i Veberu, a treci Kimiju i Alonsu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati danasnje trke: 1. Niko Rozberg (Nemačka, Mercedes) - 2:17:52,056 2. Sebastijan Fetel (Nemačka, Red Bul) - +00:03,888 3. Mark Veber (Australija, Red Bul) - 00:06,314 4. Luis Hamilton (Velika Britanija, Mercedes) - 00:13,894 5. Adrijan Sutil (Nemačka, Fors Indija) - 00:21,477 6. DŽenson Baton (Velika Britanija, Meklaren) - 00:23,103 7. Fernando Alonso (Španija, Ferari) - 00:26,734 8. Žan-Erik Vernj (Francuska, Toro Roso) - 00:27,223 9. Pol Di Resta (Velika Britanija, Fors Indija) - 00:27,608 10. Kimi Raikonen (Finska, Lotus) - 00:36,582... Prekidi, SC, crvena zastava........to su otprilike utisci sa danasnje trke. I ponovo RB najbolje koristi bitne momente. Mercedes i Niko su danas bili zaista neprikosnoveni tokom cele trke koja je trajala zbog prekida gotovo 2,5 casova. Velika steta za Kimija. Fetel se sve vise bodovno odvaja. Na zalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Maj 31, 2013 Svrati cesto, 3521 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio ko na tribini Mladena Jergovica, tojest jel sam propustio da upoznam nekoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Jun 1, 2013 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bila neka trka u okruzenju, kod nas sigurno nije... Mozda prosto ljudi kupili da se zezaju, posto ovde prolaze u povratku iz Nemacke odakle uvoze automobile za preprodaju. Enivej, juce pored mene prosli Bugari, na prikolici voze formulu ili sto bi neki rekli bolid! ...ili kako vec. Vidi se da je starija, ali bas ono... prava. Crvena, gume one "celave"... bas privlaci paznju. Samo nekako deluje mala. Ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jun 8, 2013 Svrati cesto, 3521 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 19 h kvalifikacije za VN Kanade trka sutra u 20 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati kvalifikacija za Veliku nagradu Kanade: 1. Sebastijan Fetel (Nemačka) Red Bul 1:25.425 2. Luis Hamilton (Velika Britanija) Mercedes 1:25.512 3. Valteri Botas (Finska) Vilijams 1:25.897 4. Niko Rozberg (Nemačka) Mercedes 1:26.008 5. Mark Veber (Australija) Red Bul 1:26.208 6. Fernando Alonso (Španija) Ferari 1:26.504 7. Žan-Erik Vernj (Francuska) Toro Roso 1:25.543 8. Adrijan Zutil (Nemačka) Fors Indija 1:27.348 9. Kimi Raikonen (Finska) Lotus 1:27.432 10. Danijel Rikardo (Australija) Toro Roso 1:27.946 ... 11. Niko Hilkenberg (Nemačka) Zauber 1:29.435 12. Serhio Peres (Meksiko) Meklaren 1:29.761 13. Pastor Maldonado (Venecuela) Vilijams 1:29.917 14. Dženson Baton (Velika Britanija) Meklaren 1:30.068 15. Esteban Gutijeres (Meksiko) Zauber 1:30.315 16. Felipe Masa (Brazil) Ferari 1:30.354 Bice zanimljiva sutrasnja trka, sudeci po kvalifikacijama. Kisa, lose vreme koje se ocekuje i sutradan, moze svasta da se dogodi. Ferari los, propustili su jutrosnji trenig zbog kise, Masa je udario u zastitnu ogradu, Alonso nije mogao bolje. Steta za Kimija. Nekoliko gresaka i tu je gde je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jun 9, 2013 Svrati cesto, 3521 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vetel 2. Alonso 3. Hamilton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo nista novo. Red Bul daleko ispred svih. Nije mi jasno kako mehanicari iz drugih timova nikako da nauce svoj posao. Prosle godine, Meklaren je unistio svaku sansu Hamiltonu makar za pokusaj u borbi za titulu, sada Lotus radi istu stvar. Kao da ih placa Red Bul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Momento dizajner tog bolida je dao otkaz u renou i nemaju para to je dovoljno da nemogu da isprate napredak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Milky, znam sve to, ali ipak je onoliko gresaka prilikom zamene pneumatika, jednostavno neoprostivo. Osim toga, vise ne mogu da podnesem onog Fetela-izvinjavam se svim njegovim navijacima. Covek me uzasno nervira onim vristanjem. I bas bih volela da vidim kakav bi bio da vozi za neki drugi tim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, vise ne mogu da podnesem onog Fetela-izvinjavam se svim njegovim navijacima. Erceg ti si? Zezam se ... U pravu si sve i nemoj se izvinjavati. Jbmti sampiona kada publika skandira drugoplasiranom vozacu dok sampion daje izjavu na postolju (izuzetak samo u Nemackoj). Screaming finger ima neku,'bem li ga,taliju da se usere. Ni zid šampiona ne zna šamionski da rokne nego k'o Odlicna danas voznja Mase,Alonsa,Webbera,Hamiltona dok mi je Kimi izgledao nekako kenjkavo. Da li moze Lotus da isprati napredak konkurencije ili ... ? Drago mi je sto se zavrsila jucerasnja BottasMANIA gde ga proglasise buducim Šumaherom. Ukenjao ga sklop okolnosti,kisa,nema kise,kisa ... simple as that 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ni zid šampiona ne zna šamionski da rokne nego k'o To kralju cyberu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Cyber, nemoj da vredjas nas devojke. Da mi vozimo F1, znale bi itekao da "sampionski roknemo u zid sampiona" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 10, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Canada Grand Prix: F1 marshall dies after crane accident Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mark Veber se povlaci iz Formule 1 na kraju sezone. http://www.formula1.com/news/headlines/2013/6/14703.html?utm_source=Twitterfeed&utm_medium=Twitter-F1&utm_campaign=Latest+Headlines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Civan 1 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xt660x Prijavi odgovor kao problematičan Steta, skroz je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite ko ce doci na njegovo mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da je Kimi glavni favorit da preuzme njegovo mesto. Pored njega pominju se i Vernje i Rikarno koji voze za juniorsku ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da je Kimi glavni favorit da preuzme njegovo mesto. Pored njega pominju se i Vernje i Rikarno koji voze za juniorsku ekipu. Sa Vetelom imaju ono sto im najvise treba,pobede i titule. Trebace im "drugi vozac",mislim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Verovatno ce Rikardo preuzeti tu ulogu. To je glavni razlog zasto je Veber i otisao, zbog onih glupih timskih naredjenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje mislim da nece dovesti velikog vozaca, tipa Kimija. Po meni, najbolje za njih je da opet uzmu nekog mladjeg iz njihovog programa. Mada bih voleo da se Kobayashi vrati u F1. I to bas na to mesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kobayashi je sad Ferarijev vozac tako da nema sanse da predju u Red Bul. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...